covjek se vec vratio punim treninzima, vraca se u decembru tako da asmir ima fore jos otprilike 3-4 utakmice.
hajde, neka mu je sa srecom danas.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobar ali nije imao puno posla. Chelsi odron u realizaciji. Diego Costa k...na od igraca.Virtu4l je napisao/la:Dobar u prvom poluvremenu, jedna odlična odbrana.

Sve je lakše kad je odbrana na nivou. Terry podsjetio na najbolje dane, Zouma odličan, Bane nije griješio i sve je lakše.hodža je napisao/la:Pljuvaca nigdje
Znam ja to, al kad ta ista odbrana grijesi i ostavlja same igrace na 5-10 m i dozvoljava im da se usetaju pred gol Begovic se okrivi za skoro svakiVirtu4l je napisao/la:Sve je lakše kad je odbrana na nivou. Terry podsjetio na najbolje dane, Zouma odličan, Bane nije griješio i sve je lakše.hodža je napisao/la:Pljuvaca nigdje
Boli jelde?GabrielBatistuta je napisao/la:Bravo majstore clean sheet,ovim si zacementirao mjesto i poslao Kurtou sasvim sigurno na tribine. Ovim clean sheetom ulazi u konkurenciju za balon d oro sa ronaldom i messiem !
Ne sjećam se kad sam pročitao ovako gorak postGoalgetter je napisao/la:Boli jelde?GabrielBatistuta je napisao/la:Bravo majstore clean sheet,ovim si zacementirao mjesto i poslao Kurtou sasvim sigurno na tribine. Ovim clean sheetom ulazi u konkurenciju za balon d oro sa ronaldom i messiem !
Imao je Norwich ipak jedan sut u okvir gola. Dobar je.Donnie Darko je napisao/la:Ne sjećam se kad sam pročitao ovako gorak postGoalgetter je napisao/la:Boli jelde?GabrielBatistuta je napisao/la:Bravo majstore clean sheet,ovim si zacementirao mjesto i poslao Kurtou sasvim sigurno na tribine. Ovim clean sheetom ulazi u konkurenciju za balon d oro sa ronaldom i messiem !
Naravno da može, opet nije nijedan penal odbranio večeras.DragonGirl je napisao/la:Antibegovićevci, može li se još koja dlaka u jajetu naći? Džaba kad neko nekog ne podnosi, ne podnosi pa to je.![]()
Bega,za clean sheet
Naslađuju se kad naši igrači zakažu ili odigraju ispod svog nivoa, samo da bi kasnije mogli pisati, eto jesam li vam rekao..DragonGirl je napisao/la:Antibegovićevci, može li se još koja dlaka u jajetu naći? Džaba kad neko nekog ne podnosi, ne podnosi pa to je.![]()
Bega,za clean sheet
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Goalgetter, jasmin10, Tracy3McGrady i 29 gostiju.