FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

enelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la enelinho » 06 jul 2012, 11:02

Ovo Zajko ne smije raditi! :lol:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 jul 2012, 11:06

ZZ10 !
FKŽ !

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 06 jul 2012, 11:25

ipetm je napisao/la: slika
Na prvi pogled ja pomislio Combe na slici :lol: :lol:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 jul 2012, 11:31

Zlatko Zahović - **** smrti.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 06 jul 2012, 11:43

Sto ga Zeba uvali posteno:D

Maribor ce da se izgubi kad im Brko slozi taktiku ;)
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2012, 11:51

dino94 je napisao/la:Gledajuci sinoc nase predstavnike kako se pate dolazim do zakljucka da nasa liga ne da stagnira nego propada,pa covjece sarajevo daje dva gola 45+ i 90+,dobije penal i crveni i rezultat izadje rutinski,Borac isto tako nista posebno
sobzirom na protivnika.Zeljo je institucija i dominacija za ove nase prostore al stvarno mi moramo uloziti nadljudske
napore da prodjemo Maribor jer ce nas pojesti ova kolotecina koja vlada nasom Pl,srozat ce nas na isti nivo i bojim se da nepocnemo opet liciti na ovaj prosjek lige,bojim se prodat cemo ovo sto imamo i onda opet jovo nanovo.
Utakmica decenije,ova nas utakmica definitivno odvaja od ovog prosjeka Pl,zajedno sa sirokim bi osvjetlali obraz drzave a onda bi se i definitivno odvojili od ovih sto kazu mi smo svi u 5 deka e onda bi bili u 5 kila.
Pa gledam oni se napatise sa ribarima,al sutra nedaj boze da Zeljo ispadne oni bi rekli pa mi smo odigrali vise utakmica u evropi,e zato kazem nista se nemora osim umrijeti al ovu utakmicu shvatiti kao sansu generacija,kao zadnji izveslaj iz ove kaljuge gdje ni ribari nisu sigurni,zato dragi ZELJO idi naprijed negledaj iza sebe sad se probaj iskobeljati iz ove crne rupe sto nas je okovala,gdje se samo supljira,tezgari,ublehari,putuj evropom najduze sto mozes,tamo je prosperitet,novac slava,tamo se znanje cijeni,nema nacionalnog kljuca,samo se uspjeh prizna.
Jos jednom SRETNO ZELJO i ostani u evropi do jeseni.
I ja nesto kontam sinoc, **** majku nismo mi ni tako dobri bili koliko su ostale ekipe u ligi bile lose.Pa jebote nasa dva predstavnika dobise ukupno 4 gola od totalnih amatera.Znaci od ljudi koji se okupe i treniraju, koji ne odu na pripreme od ljudi koji ne zive od fudbala i onda igrac u nasoj ligi nesto zahtjeva, postavlja neke uslove.Pa gledam ekipu Celika pali su u prvom poluvremenu sa kondicijom i takve ih borac nije mogao dobiti.Pa sta bi se desilo da ih je zapala neka ozbiljna ekipa a ne ljudi koji prvi put ucestvuju u ovakvom takmicenju.Iskreno se nadam da ce situacija u ligi biti malo ozbiljnija u buducnosti jer u ovom trenutku odskacemo mi i siroki ovo sve ostalo je lose do bola, s tim da i mi i siroki nismo nista posebno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 06 jul 2012, 11:56

Bojim se za nas u Mariboru ako je sarajevo i borac onako lose odigralo protiv amatera kako cemo mi protiv ovakve ekipe maribora. Ne potcjenjujem zeljeznicar niti uzdizem maribor al onako realno gledajuci liga nam je odron po ovim rezultatima.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 jul 2012, 11:57

Opet crnjak na temi..hajmo veselo MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ :) Nema vise slabih ekipa..svi moraju malo zapeti..sinoc pratim Lech jedva dobio neke levate,Osijek isto,Jagodina zijanila kuci 7 kvota na kladionici ,pa nije samo kod nas crnjak ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2012, 12:02

TMmanija2012 je napisao/la:Opet crnjak na temi..hajmo veselo MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ :) Nema vise slabih ekipa..svi moraju malo zapeti..sinoc pratim Lech jedva dobio neke levate,Osijek isto,Jagodina zijanila kuci 7 kvota na kladionici ,pa nije samo kod nas crnjak ;)
Ma nije brate crnjak nego realnost ekipe iz nase lige prime 4 gola od totalnih amatera sta imas ocekivati ako igras sa ozbiljnom ekipom...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 06 jul 2012, 12:07

Ma fudbal na cijelom balkanu je jedno sivilo, iz kojeg iskoci jedan Dinamo, tamo ga propisno obrukaju, isfuraju toliko da se pokaju sto su uopste dosli tamo, a sad ti zamisli koliko su nasi klubovi jaki, kad jedan Dinamo u koji se toliko ulaze, obruka se do srži, stavise proglasen najgorom ekipom koja je ikad igrala grupnu fazu lp. Borac se bruka protiv dojucerasnjeg drugoligasa Crne Gore, Pitari nemogu ribare kako treba dobiti, ako Zeljo nepokaze da je drukciji od drugih u nasoj ligi, onda vise nismo sivilo vec crnilo.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 jul 2012, 12:09

pile87 je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Opet crnjak na temi..hajmo veselo MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ :) Nema vise slabih ekipa..svi moraju malo zapeti..sinoc pratim Lech jedva dobio neke levate,Osijek isto,Jagodina zijanila kuci 7 kvota na kladionici ,pa nije samo kod nas crnjak ;)
Ma nije brate crnjak nego realnost ekipe iz nase lige prime 4 gola od totalnih amatera sta imas ocekivati ako igras sa ozbiljnom ekipom...
Buraz mi ako budemo igrali ko prosle godine protiv Serifa i prvo poluvrijeme protiv zidova..mislim da imamo dobre sanse.Ekipa ista,al iskusnija i uigrana.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 jul 2012, 12:13

sonik24 je napisao/la:Ma fudbal na cijelom balkanu je jedno sivilo, iz kojeg iskoci jedan Dinamo, tamo ga propisno obrukaju, isfuraju toliko da se pokaju sto su uopste dosli tamo, a sad ti zamisli koliko su nasi klubovi jaki, kad jedan Dinamo u koji se toliko ulaze, obruka se do srži, stavise proglasen najgorom ekipom koja je ikad igrala grupnu fazu lp. Borac se bruka protiv dojucerasnjeg drugoligasa Crne Gore, Pitari nemogu ribare kako treba dobiti, ako Zeljo nepokaze da je drukciji od drugih u nasoj ligi, onda vise nismo sivilo vec crnilo.
Dinamo se obruko sto je igrao grupnu fazu LP?Mislim da nije.Uzeli su dobru lovu i mogu dalje napredovati.Niko nije od njih ocekivao da prodju grupnu fazu.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 06 jul 2012, 12:14

sonik24 je napisao/la:Ma fudbal na cijelom balkanu je jedno sivilo, iz kojeg iskoci jedan Dinamo, tamo ga propisno obrukaju, isfuraju toliko da se pokaju sto su uopste dosli tamo, a sad ti zamisli koliko su nasi klubovi jaki, kad jedan Dinamo u koji se toliko ulaze, obruka se do srži, stavise proglasen najgorom ekipom koja je ikad igrala grupnu fazu lp. Borac se bruka protiv dojucerasnjeg drugoligasa Crne Gore, Pitari nemogu ribare kako treba dobiti, ako Zeljo nepokaze da je drukciji od drugih u nasoj ligi, onda vise nismo sivilo vec crnilo.
Upravo tako, to nije crnjak to je realnost.Zeljo je u nasoj ligi isto kao i Dinamo/Partizan u Hrvatskoj odnosno Srbiji, i samo Zeljo moze uciniti neki iskorak i ako to ne ucini, kao sto kazes, onda vise nismo sivilo vec crnilo.
FK Željezničar
Chelsea FC

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2012, 12:15

TMmanija2012 je napisao/la:Buraz mi ako budemo igrali ko prosle godine protiv Serifa i prvo poluvrijeme protiv zidova..mislim da imamo dobre sanse.Ekipa ista,al iskusnija i uigrana.
Iz ove mi perspektive serif izgleda ko uspjeh kojeg nismo ni svjesni bili do sada.A sada usporedi maribor i ove konobare i ribare sa malte i niksica i bice ti jasno.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 jul 2012, 12:20

pile87 je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Buraz mi ako budemo igrali ko prosle godine protiv Serifa i prvo poluvrijeme protiv zidova..mislim da imamo dobre sanse.Ekipa ista,al iskusnija i uigrana.
Iz ove mi perspektive serif izgleda ko uspjeh kojeg nismo ni svjesni bili do sada.A sada usporedi maribor i ove konobare i ribare sa malte i niksica i bice ti jasno.
Jbg Borac i Sarajevo promijenili ekipu,dosta novih imena ..treba tu vremena da posloze sve kockice.Dok kod nas sve je poslozeno i sad cekamo taj Maribor da vidimo nas napredak ili nazadak.Ja sam ubjedjen da smo bolji nego prosle godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2012, 12:24

TMmanija2012 je napisao/la:Jbg Borac i Sarajevo promijenili ekipu,dosta novih imena ..treba tu vremena da posloze sve kockice.Dok kod nas sve je poslozeno i sad cekamo taj Maribor da vidimo nas napredak ili nazadak.Ja sam ubjedjen da smo bolji nego prosle godine.
Nasa liga je puna ublehasa sa trenerskom licencom, pa gledam izjavu trenera borca kaze penal je upitan pa **** te to je vec drugi treci puta da sam ga cuo da izjavljuje na nekoj utakmici.Pa ima tekma na TV i nisu svi slijepi i ludi.
Druga stvar koja ubi nas fudbala a sinoc se mogla primjetiti na TV je sudjenje igraci borca ubise po nogama ove crnogorce jer su navikli da im takve stvari prolaze u BL kada se igraju utakmice nase lige i juce su dobili dva crvena a u nasoj ligi bi bilo jedan eventualno dva zuta.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 06 jul 2012, 12:28

pile87 je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Jbg Borac i Sarajevo promijenili ekipu,dosta novih imena ..treba tu vremena da posloze sve kockice.Dok kod nas sve je poslozeno i sad cekamo taj Maribor da vidimo nas napredak ili nazadak.Ja sam ubjedjen da smo bolji nego prosle godine.
Nasa liga je puna ublehasa sa trenerskom licencom, pa gledam izjavu trenera borca kaze penal je upitan pa **** te to je vec drugi treci puta da sam ga cuo da izjavljuje na nekoj utakmici.Pa ima tekma na TV i nisu svi slijepi i ludi.
Realno, o "treneru" Borca dovoljno govori cinjenica da je doveo 6 novih igraca i odmah ih ubacio u prvih 11 iako nisu ni 2 treninga zajedno zavrsili, a o izjavama na poluvremenu i poslije utakmice da i ne govorim.
Realno, po jacini i uigranosti ekipe Borac nije ni medju 10 klubova u Premier "odron" Ligi.
FK Željezničar
Chelsea FC

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 jul 2012, 12:30

pile87 je napisao/la:
E tu je Amar dingospo..nikada ne pominje sudije,al kritikuje svoje igrace.Amar je nas uspjeh i dobro radi ovo..moras priznati sampionska ekipa prije dvije godine i ova nova su velika razlika.Sad imamo 4-5 dobrih igraca.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 06 jul 2012, 12:33

Tesko mi mozemo toliko iskociti iz ovog sivila kad nemas bar 5-6 jakih protivnika i jakih utakmica tokom citave godine, htjeli mi to priznat ili ne.
Sto se tice maribora bitno je da se nabije kondicija i da se igra borbeno i u kost pa jbg. i ako zijanimo u tom slucaju nije sramota. Samo da se igra srcem i muski.
A ja se drzim onog da nema jakog Zelje bez jakog Sarajeva ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 jul 2012, 12:36

slika

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.