2:0galeb je napisao/la:Jesmo li mi igrali danas? Ako jesmo rezultat?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Evo čitam 2:0 za nas.. Bešlija i Zebagaleb je napisao/la:Jesmo li mi igrali danas? Ako jesmo rezultat?
Sinoc sam cuo izjavu najveceg dionicara Nk Hajduk koji na pitanje o ciljevima i zeljama u narednoj sezoni hladno veli da je to drugo mjesto u HNL.Ostao sam u dilemi je li covjek realan ili ironican.Pominjem ovu izjavu u kontekstu predstojecih utakmica.Vec sam rekao da cemo morati dati 120 % mogucnosti,imati srece na izvoz itd.Ne zato sto su ovi slovenci bas toliko bolji nego zato sto imaju svoj dom na kojem igraju.imaju veci budjet.vjerovatno su interesantniji i sponzorima i da stvar ogolim do kraja, prije ce iole bolji igrac doci u Sloveniju nego u Bosnu.Stoga da se vratim na pocetak bar meni ce biti dovoljna hrabra i borbena ekipa a onda makar jedan trofej nece izostati.Tako redom jos par sezona dok ne postanemo domaci u evropi a onda ni novi New Castle nije nemoguc
Zadnja izmjena: reks, dana/u 05 jul 2012, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
PA zar nismo igrali s Brasovom a ne sa Pecsiem :S-SanaFCŽ- je napisao/la:Evo čitam 2:0 za nas.. Bešlija i Zebagaleb je napisao/la:Jesmo li mi igrali danas? Ako jesmo rezultat?
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
-
- Kontakt:
Bravo momci, ulazimo polako u formu.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Citam ovaj tekst i nas sastav..vidim nije igrao Bogi..znal neko razlog?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A Bgmi ni Adilovic...TMmanija2012 je napisao/la:Citam ovaj tekst i nas sastav..vidim nije igrao Bogi..znal neko razlog?

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- TMmanija2012
- Kontakt:
da i Adilovic..samo da nisu kakve povredeBaja_Zvjerka je napisao/la:A Bgmi ni Adilovic...TMmanija2012 je napisao/la:Citam ovaj tekst i nas sastav..vidim nije igrao Bogi..znal neko razlog?
Gdje Zeljo igra ove prijateljske, u kojem mjestu u Austriji..hvala
Ako je Borac mogo napraviti ovakvu tribinu za kratko vrijeme, ondavala i mi mozemo istocnu napokon napraviti.
FKŽ !
Sve se moze,samo treba KES!TeaM87 je napisao/la:Ako je Borac mogo napraviti ovakvu tribinu za kratko vrijeme, ondavala i mi mozemo istocnu napokon napraviti.

Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Pare nam trenutno nisu toliki problem koliki je to sto su nam ljudi zaduzeni za to nesposobniScooTeR je napisao/la:Sve se moze,samo treba KES!TeaM87 je napisao/la:Ako je Borac mogo napraviti ovakvu tribinu za kratko vrijeme, ondavala i mi mozemo istocnu napokon napraviti.
FKŽ !
Ne bih se slozio,para ima ali samo onoliko koliko treba za sada,ipak su jake plate igraca.TeaM87 je napisao/la:Pare nam trenutno nisu toliki problem koliki je to sto su nam ljudi zaduzeni za to nesposobniScooTeR je napisao/la:Sve se moze,samo treba KES!TeaM87 je napisao/la:Ako je Borac mogo napraviti ovakvu tribinu za kratko vrijeme, ondavala i mi mozemo istocnu napokon napraviti.
Za gradnju stadiona nemamo ni feninga!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- Amoxicillin
- Kontakt:
mozda ih brko cuva k'o as u rukavu? nece da otkrije sve adute? znas i sam da je bogi kamen, a adilovic ako ga krene, moze i do 3 golaTMmanija2012 je napisao/la:Citam ovaj tekst i nas sastav..vidim nije igrao Bogi..znal neko razlog?

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Ko kaze da moramo mi dati sve oare za tribinu ?ScooTeR je napisao/la:
Ne bih se slozio,para ima ali samo onoliko koliko treba za sada,ipak su jake plate igraca.
Ni Borac sigurno nije sam pravio tribinu. Ima tu Kanton, Opcina, samo fali neko ko ce sve to pokrenuti.
FKŽ !
Pa taj isti kanton, opcina, grad, nemaju sluha da postave stolice na Kosevo, a kamoli da se dovezu bageri, masine, da se izljeva beton, postavljaju armature.TeaM87 je napisao/la:Ko kaze da moramo mi dati sve oare za tribinu ?ScooTeR je napisao/la:
Ne bih se slozio,para ima ali samo onoliko koliko treba za sada,ipak su jake plate igraca.
Ni Borac sigurno nije sam pravio tribinu. Ima tu Kanton, Opcina, samo fali neko ko ce sve to pokrenuti.
Ajde malo da budemo realni, nema od stadiona nista jos par godina.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
u nedelji ima mali turnir u becu... dje ce zeljo igrat
to ce igrati 2 tim,a 1 tim igra u subotu sa matersburgomsvabo94 je napisao/la:u nedelji ima mali turnir u becu... dje ce zeljo igrat
u mattesburgu ili???arelinho je napisao/la:to ce igrati 2 tim,a 1 tim igra u subotu sa matersburgomsvabo94 je napisao/la:u nedelji ima mali turnir u becu... dje ce zeljo igrat
eh to ne znamsvabo94 je napisao/la:u mattesburgu ili???arelinho je napisao/la:to ce igrati 2 tim,a 1 tim igra u subotu sa matersburgomsvabo94 je napisao/la:u nedelji ima mali turnir u becu... dje ce zeljo igrat
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 22 gosta.