Maribor prosle sezone protiv Maccabi HaifeTMmanija2012 je napisao/la:Joj Tito dragi kad procitam da je Maribor prejak za nas..dodje mi da vise ne pratim nogomet..ko su te mega zvijezde iz Maribora ..da mi je znati:lol:
[youtube][/youtube]
Zeljeznicar prosle sezone protiv Maccabi Tel Aviva,koji ce u nastavku sezoni zavrsiti ispod Haife na tabeli
[youtube][/youtube]
Zasto oni nisu izgubili od tih famoznih Izraelaca koji su nabili kompleks nasim timovima sa 5 ili vise golova razlike,kako je moguce da njih ta "paklena sparina" koja tamo vlada i koju igraci nasih timova na prepuste spomenuti kao izgovor nije sputala?
Dajte ljudi,pa nemojte igracima stavljati breme da moraju biti ravnopravan takmac Mariboru,pa nasi timovi osim ponekih bljeskova dozivljavaju debakle po evropi,Zrinjski ispao od tima iz luksemburga,Partizan mu dao koliko ono 10-11 golova u dvije utakmice,Sarajevo bilo deklasirano od Bazela i Sparte,Modrica od Levskog,Siroki od Bazela,prosle godine ih Olimpija koja je slabija od Maribora razvalila u evropi,Zeljeznicareve utakmice protiv Izrealaca ne vrijedi ni spominjati..
Svi mi,vi kao navijaci Zeljeznicara i mi kojima je drago kad bilo koja nasa ekipa ostvari dobar rezultat u evropi zelimo taj iskorak,Zeljeznicar se postavio kao tim koji se zeli izdici iz kolotecine nase lige,ali ako se npr izgubi 2:0 ili 3:1 u Mariboru nema se sta prigovoriti igracima,samo da se ne dozivi neki ubjedljiv poraz,to bi bio definitivni krah nadi u kvalitet ne samo Zeljeznicara,vec i cjelokupne Premijer lige BiH.