FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dylan Dog
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dylan Dog » 05 jul 2012, 14:28

TMmanija2012 je napisao/la:Joj Tito dragi kad procitam da je Maribor prejak za nas..dodje mi da vise ne pratim nogomet..ko su te mega zvijezde iz Maribora ..da mi je znati:lol:
Maribor prosle sezone protiv Maccabi Haife
[youtube][/youtube]
Zeljeznicar prosle sezone protiv Maccabi Tel Aviva,koji ce u nastavku sezoni zavrsiti ispod Haife na tabeli
[youtube][/youtube]

Zasto oni nisu izgubili od tih famoznih Izraelaca koji su nabili kompleks nasim timovima sa 5 ili vise golova razlike,kako je moguce da njih ta "paklena sparina" koja tamo vlada i koju igraci nasih timova na prepuste spomenuti kao izgovor nije sputala?

Dajte ljudi,pa nemojte igracima stavljati breme da moraju biti ravnopravan takmac Mariboru,pa nasi timovi osim ponekih bljeskova dozivljavaju debakle po evropi,Zrinjski ispao od tima iz luksemburga,Partizan mu dao koliko ono 10-11 golova u dvije utakmice,Sarajevo bilo deklasirano od Bazela i Sparte,Modrica od Levskog,Siroki od Bazela,prosle godine ih Olimpija koja je slabija od Maribora razvalila u evropi,Zeljeznicareve utakmice protiv Izrealaca ne vrijedi ni spominjati..

Svi mi,vi kao navijaci Zeljeznicara i mi kojima je drago kad bilo koja nasa ekipa ostvari dobar rezultat u evropi zelimo taj iskorak,Zeljeznicar se postavio kao tim koji se zeli izdici iz kolotecine nase lige,ali ako se npr izgubi 2:0 ili 3:1 u Mariboru nema se sta prigovoriti igracima,samo da se ne dozivi neki ubjedljiv poraz,to bi bio definitivni krah nadi u kvalitet ne samo Zeljeznicara,vec i cjelokupne Premijer lige BiH.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 05 jul 2012, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 05 jul 2012, 14:29

burek pita je napisao/la:vidi, meni se gadi to sto rade slovenci sa ogranicenjima, ali isto mi se gadi kad nam vi ili tuzlaci pravite slicna ogranicenja a ima dovoljno mjesta na tim stadionima, isto mi se gadi zabrana dolaska gostujucim navijacima
znaci ne podrzavam slovence ali hocu da kazem da ni vi ne trebate podrzavati svoju upravu kad hoce da nas ogranici na mali prostor na grbavici koji popune zenicani kao da nije upitanju vjeciti derbi
Kralju, probaj skontati vec jednom. Nisu problem karte, jer smo dobili onoliko koliko nam pripada, isto koliko ste i vi dobili koliko vama pripada. Grbavica nek prima 15.000 sjedeci mjesta izracunaj koliko je pet posto za vas i skontat ces.

Problem je sto oni ne nadaju nikom ko nije slovenac da ude na tekmu...

Znam da ste vi pitari malo ...... ali skontaj brate mili ...
Čuva Bog Želju svog !!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 05 jul 2012, 14:32

Za ovog pitara sto se tice naseg gradskog derbija..ti mozes kupit kartu za koju god zelis tribinu i tu ne postoji nikakva zabrana za vas..e haj se sad malo umij i presaberi ;)

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 05 jul 2012, 14:34

Dylan Dog je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Joj Tito dragi kad procitam da je Maribor prejak za nas..dodje mi da vise ne pratim nogomet..ko su te mega zvijezde iz Maribora ..da mi je znati:lol:
[youtube][/youtube]
Zeljeznicar prosle sezone protiv Maccabi Tel Aviva,koji ce u nastavku sezoni zavrsiti ispod Haife na tabeli
[youtube][/youtube]

Zasto oni nisu izgubili od tih famoznih Izraelaca koji su nabili kompleks nasim timovima sa 5 ili vise golova razlike,kako je moguce da njih ta "paklena sparina" koja tamo vlada i koju igraci nasih timova na prepuste spomenuti kao izgovor nije sputala?

Dajte ljudi,pa nemojte igracima stavljati breme da moraju biti ravnopravan takmac Mariboru,pa nasi timovi osim ponekih bljeskova dozivljavaju debakle po evropi,Zrinjski ispao od tima iz luksemburga,Partizan mu dao koliko ono 10-11 golova u dvije utakmice,Sarajevo bilo deklasirano od Bazela i Sparte,Modrica od Levskog,Siroki od Bazela,prosle godine ih Olimpija koja je slabija od Maribora razvalila u evropi,Zeljeznicareve utakmice protiv Izrealaca ne vrijedi ni spominjati..

Svi mi,vi kao navijaci Zeljeznicara i mi kojima je drago kad bilo koja nasa ekipa ostvari dobar rezultat u evropi zelimo taj iskorak,Zeljeznicar se postavio kao tim koji se zeli izdici iz kolotecine nase lige,ali ako se npr izgubi 2:0 ili 3:1 u Mariboru nema se sta prigovoriti igracima,samo da se ne dozivi neki ubjedljiv poraz,to bi bio definitivni krah nadi u kvalitet ne samo Zeljeznicara,vec i cjelokupne Premijer lige BiH.
Buraz Serif je Ac Milan za ovaj Maribor

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 05 jul 2012, 14:37

TMmanija2012 je napisao/la:Za ovog pitara sto se tice naseg gradskog derbija..ti mozes kupit kartu za koju god zelis tribinu i tu ne postoji nikakva zabrana za vas..e haj se sad malo umij i presaberi ;)
ne mozete vi to nikako kontati, mozda neki od vas i kontaju
ja shvatam vasu razocaranost sa upravom maribora, ali vi nikako da skontate da slicnu stvar radi vasa ili npr. slobodina uprava kad ogranicavaju broj gostujucih navijaca, mada vise to nije problem od kako je doso nenormalni komitete jer je svakako zabranjeno gostima ici na utakmice(u zenici se cak sumnjivim pregledaju licne karte)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jul 2012, 14:41

burek pita je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Za ovog pitara sto se tice naseg gradskog derbija..ti mozes kupit kartu za koju god zelis tribinu i tu ne postoji nikakva zabrana za vas..e haj se sad malo umij i presaberi ;)
ja shvatam vasu razocaranost sa upravom maribora, ali vi nikako da skontate da slicnu stvar radi vasa ili npr. slobodina uprava kad ogranicavaju broj gostujucih navijaca, mada vise to nije problem od kako je doso nenormalni komitete jer je svakako zabranjeno gostima ici na utakmice(u zenici se cak sumnjivim pregledaju licne karte)
Hajde da probamo ovako zamisli kada bi na Grbavici navijacima fks pregledali mjesto rodjenja i da samo one rodjene u Sarajevu puste.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 05 jul 2012, 14:43

Nimalo mi se ne sviđa što velika većina ovde omalovažava i podcjenjuje Maribor. Ja bi prvio volio da ih "nabijemo" 10:0, ali oni su ozbiljna ekipa koja ima i glavu i rep. Neče nam sigurno biti nimalo lahko, ma koliko se mi svi nadali ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 05 jul 2012, 14:43

pile87 je napisao/la:
Hajde da probamo ovako zamisli kada bi na Grbavici navijacima fks pregledali mjesto rodjenja i da samo one rodjene u Sarajevu puste.
Ne konta djaba objasnjavas..jos ga drzi Blekoludilo :lol:

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 05 jul 2012, 14:45

pile87 je napisao/la:
joj placem pa jel ovo moguce,hahahahhahaha...pretpostavljam ide odgovor:"razumijem ali..."hhahahhaha ne,ne prejak je

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 05 jul 2012, 14:48

Zvezdino dete sa druge planete :lol: .. Brate mili nisam mogao da odolim halali ali za nepovjerovat da ne kontas u cemu je frka. Znaci imamo 600 ulanzica na koje mozemo uci mi iz BIH i ostali navijaci Zelje bez obzira odakle dolazili Austrija, Slovenija itd.. Eh nama bode oci sto npr. ja ako odem gore u Slo u privatnom aranzmanu i ne stignem kupit jednu od tih 600 ulaznica koje su namjenjene Zeljinim navijacima ne mogu uci na stadion i gledat tekmu jer nemam slovenacke dokumente tamo u nekoj neutralnoj zoni. Eh sto je nama ovo frka? Pa zato sto smo 99% sigurni da bi nas moglo biti barem 1.500 ili vise. Znaci izvisit cemo beze.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 05 jul 2012, 14:49

Sad ce lik napisati..sva ja to kontam,al vi ne kontate :lol:

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 05 jul 2012, 14:51

Ma koliko raspravljate do sada ste mogli nabaviti slovensko drzavljanstvo i rijesem problem i ne sikirajte se bice nas dosta vise od ti 600 dosta nase raje ima slovensko drzavljanstvo
Zadnja izmjena: ZELJO MOJA, dana/u 05 jul 2012, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 05 jul 2012, 14:51

TMmanija2012 je napisao/la:Sad ce lik napisati..sva ja to kontam,al vi ne kontate :lol:
Vi ne kontate...isto tako vi nama kazete kraj price :lol:
Čuva Bog Želju svog !!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 jul 2012, 14:55

Trpkovic je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Sad ce lik napisati..sva ja to kontam,al vi ne kontate :lol:
Vi ne kontate...isto tako vi nama kazete kraj price :lol:
ne date nam dovoljno karata za sjever Grbavice :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 05 jul 2012, 15:00

TMmanija2012 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Buraz Serif je Ac Milan za ovaj Maribor

Po meni, ovdje je vecu ulogu odigrao nas(gubitnicki, ako nije preteska rijec) mentalitet,i nase vidjenje protivnika kao "babaroge",nego stvarni odraz nase snage u odnosu na tu neku ekipu. Borba do kraja,muski i u kost,isto onako kako smo mi na hadisonu odigrali protiv Newcastla,Malage,Heartsa,Sheriffa,pa i tih rogatih izraelaca . Slovenci su se toga rijesili davno pa se zato i jesu prosle godine ravnopravno nosili sa Maccabijem,izbacili Rangerse, i igrali grupnu fazu EL. Ako je neko favorit,a u ovom slucaju Maribor jest(ali daleko od toga da su apsolutni),ne mora znaciti da se ne moze igrati sa njima. VOLIM TE ZELJO
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 05 jul 2012, 15:03

Neki podaci govore da oko 80.000 ljudi iz BiH posjeduje slovenačko državljanstvo. To je više nego dovoljno da napune Ljudski vrt zajedno sa terenom, te će se u svakom slučaju u Mariboru FK Željezničar osjećati kao kod kuće.
Bitno je samo da se reklama odradi kako treba i nema problema.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 jul 2012, 15:05

potcjenjujete maribor pravo, pa zar vam nije dovoljna cinjenica da su igrali u grupama evropa lige prosle godine, a ta ekipa se nije puno promjenila ove godine, trebat ce nasi igraci dati vise od 100 % svojih mogucnosti i u sloveniji i u lavoru da bude koliko toliko ravnopravan sa ovim slovencima, treba ih osim dobro "nafurati", ukazati im na vaznost ove utakmice, iskreno se nadam da su i oni svjesni sta donosi ova utakmica, jos evropskih utakmica, jos veca mogucnost da se oni prodaju i jos mnogo toga, uglavnom samo hrabro i srce na teren i rezultat ne bi smio izostati akoBogda
Za zivot cijeli!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 05 jul 2012, 15:07

Jesu oni igrali tu evropsku ligu,igro je i Serif ..pa smo bili bara bara s njima..i na kraju prosli ;)

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 05 jul 2012, 15:08

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:potcjenjujete maribor pravo, pa zar vam nije dovoljna cinjenica da su igrali u grupama evropa lige prosle godine, a ta ekipa se nije puno promjenila ove godine, trebat ce nasi igraci dati vise od 100 % svojih mogucnosti i u sloveniji i u lavoru da bude koliko toliko ravnopravan sa ovim slovencima, treba ih osim dobro "nafurati", ukazati im na vaznost ove utakmice, iskreno se nadam da su i oni svjesni sta donosi ova utakmica, jos evropskih utakmica, jos veca mogucnost da se oni prodaju i jos mnogo toga, uglavnom samo hrabro i srce na teren i rezultat ne bi smio izostati akoBogda
Niko ih ne podcjenjuje, nego je raji pun racku ovih sto od njih napravise Manchester pa iz revolta napisu to sto napisu.
Uglavnom sanse su 60-40 za Maribor. I ne omalovazavajte vise nasu svetinju. :!:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 jul 2012, 15:10

TMmanija2012 je napisao/la:Jesu oni igrali tu evropsku ligu,igro je i Serif ..pa smo bili bara bara s njima..i na kraju prosli ;)
jest, al je taj serif rasprodo pola ekipe prije susreta sa nama
ne omalovazavam ja Želju, gluho bilo, svjestan sam ja naseg kvaliteta kojeg posjedujemo i iskreno se i ja nadam da cemo proci slovence, ali treba malo spustiti loptu na zemlju, ispade po pricama da smo mi favoriti protiv tima koji je igrao evropa ligu prosle godine, sto je daleko od istine
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.