FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan mali offtopic
sretan rodjendan GOSPODINU sa avatara
sretan rodjendan GOSPODINU sa avatara
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sretan rodjendan Cala! Dugo ih jos docekao u zdravlju i veselju!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ExchangeOffice
Na stranu sve, al nikad se nije ovako ozbiljno uslo u transfer politiku kao ovo ljeto.
Sigurno da ocekujem tamo nekad pocetkom septembra neko vrhunsko ime koji ne pronadje angazman do 31.8.
Izgleda agencija koju placa Mirvic stvardno dobar posao radi oko pronalaska igraca. Dobra se imena vrte
Sigurno da ocekujem tamo nekad pocetkom septembra neko vrhunsko ime koji ne pronadje angazman do 31.8.
Izgleda agencija koju placa Mirvic stvardno dobar posao radi oko pronalaska igraca. Dobra se imena vrte
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo boldirano i jeste tako. Nije frajer Nesta da plačemo.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jun 2023, 12:36Kako god ne mozete pisati pojedini do juce strasan stoper, najbolji u ligi ce biti, vrhunsko pojacanje i kad neko kaze da ne dolazi onda je panj, ima takvih koliko hoces, nikog moliti i sl
Da je odličan stoper za naše lige, jeste. Hoćemo li umrijeti jer možda neće doći? Nikako. Čak šta više, Đumić je možda i bolja opcija. Onaj iz Turske sa našim papirima isto nije ništa lošiji od Vukotića.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Upravu si,bolji je Dumic od njega tj klasa je za Vukotica.Hajdeee je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:42
Znaci dobara info, ipak.
Dobar igrac, ocito ne tako kvalitetan covjek. I ne treba nam. Idemo dalje.
- BordoBBoja
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Prosjecan igrac iz bankrotiranog belgijskog nizeligasa koji je protekle sezone odigrao 19, a sezonu prije toga 14 utakmica. Ok mozda bi bio dobar, al se ovdje predstavlja ko reinkarnacija jaap stama
Đumić ili Arslanagić bi bili baš premija. Kovačević je dobar igrač ali nemamo vala neke sreće sa povratnicima nikako.
Ova transfer politika kad se dovode igrači između 20 i 27-28 godina je idealna, svjesni su igrači da mogu napraviti transfer vani pa i oni grizu, a ne dovedi ga sa 32 33 godine pa da ga boli kita kako će igrati jer je svjestan da mu je sljedeća stanica Igman. Izuzetak su profesionalci tipa Vrančića ali šansa pogoditi jednog takvog je 10%
Ova transfer politika kad se dovode igrači između 20 i 27-28 godina je idealna, svjesni su igrači da mogu napraviti transfer vani pa i oni grizu, a ne dovedi ga sa 32 33 godine pa da ga boli kita kako će igrati jer je svjestan da mu je sljedeća stanica Igman. Izuzetak su profesionalci tipa Vrančića ali šansa pogoditi jednog takvog je 10%
U istoj toj ekipi je Mujakic bio rotacija a Vukotic standardan. Covjek nadje angazman u cvajtu a fol za ove lige nije nesto. Eto onda neka nama Besima kojem Heba udari laznjak i na usta ga baci. Za bolje i nismo.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Nema govora o tome je li kvalitet Vukotic, i da li bi nam legao, ali daleko od toga da se ne može naci štoper slicnih kvaliteta. Nama je najveći problem broj stranaca pa ti domaći igraci budu toliko tražena roba tipa ovog Vukotića. Pogotovo jer nama (ako ide Martinović) trebaju 2 domaća štopera..
Ismire, dovedi Santosa ako ga agent vec nudi nama. Dvostruki udarac: odlican igrac, ponizenje Zeljeznicara. Ako zaista postoji opcija, dovedi ga, bez obzira sto tu imamo Ziljkica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
S Grbavice su nedavno poručili da su ispunili svih pet uslova koje su Santosovi agenti postavili za potpis novog ugovora, ali njima su očito apetiti u međuvremenu porasli.
Potpisa sa Željezničarom nema, a dok na Grbavici čekaju, oni pokušavaju Santosa “prodati” u drugi klub.
Kako piše Raport, čelnici ljubljanske Olimpije prekinuli su pregovore o dovođenju Santosa zbog previsokih zahtjeva njegovih agenata, koji sada Brazilca nude Sarajevu!
Ostaje da sačekamo i vidimo hoće li Santos završiti u redovima najvećeg Željinog rivala.
Potpisa sa Željezničarom nema, a dok na Grbavici čekaju, oni pokušavaju Santosa “prodati” u drugi klub.
Kako piše Raport, čelnici ljubljanske Olimpije prekinuli su pregovore o dovođenju Santosa zbog previsokih zahtjeva njegovih agenata, koji sada Brazilca nude Sarajevu!
Ostaje da sačekamo i vidimo hoće li Santos završiti u redovima najvećeg Željinog rivala.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nece on kod nas. ponuda Olimpije je bila dobra. ne znam sto nisu to primili. sigurno trazili jos vise budale.
-
- Kontakt:
Treba samo naglasit NJEGOVI AGENTI NUDE NJEGA NAMA. Mi njemu nismo ništa ponudili nikad. Da ne bude oteo nam neko igrača. Dakle da ga hoćemo doveli bi ga.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa ponudili ga nama svakqko , eto i đumic ceka nasu ponudu da sjedne na avion. Nasi ga nisu jos zvali ni upitali... A vukotic nas"levati"2x na isti fazon, ne treba ga vise ni spominjat ni zvat **** ga nek ide sjediti na klupi tamo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ovaj Santos je meni odličan šprinter, top igrač kad igraš protiv jače ekipe od sebe gdje nećeš imati loptu kod sebe, za tranzicije i ništa više od toga, recimo puno bolji od njega je po meni Fanimo, koji je znao i zabiti. Ima Santos statistiku ali evo ko je gledao ga par puta, trebao je imati dosta bolju, jer su ljudi bazirali igru na njega, završnica nula.
Tu imamo Ziljkića i Gulisu, fakat jel nam treba?
I sad ga dovoditi samo da njima šuknemo, ne znam...plus da zauzima mjesto stranca...
Tu imamo Ziljkića i Gulisu, fakat jel nam treba?
I sad ga dovoditi samo da njima šuknemo, ne znam...plus da zauzima mjesto stranca...