FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HORDAS ADLIN
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HORDAS ADLIN » 17 apr 2010, 21:52

MA MOZE SVIMA LIVE SAMO IDITE NA GOOGLE I KUCAJ OVAJ LINK,MOZDA TI NECE SAD IZBACIT UTAKMICU JER JE POLUVRIJEME http://www.rtvze.ba/index.php?option=co ... &Itemid=11

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 17 apr 2010, 21:53

no limit je napisao/la:I smijesno je samo da nisu uspjeli da zabiju go i pored onakve podrske,al mi nismo tu zbog sminkera na terenu i uprave,mi smo tu zbog svetinje;
Dobro moras da priznas da ste ga lako mogli i primiti... **** vec sam rekao, kao navijaci smo i mi i vi 20 godina ispred...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 17 apr 2010, 21:56

Srce_Tebi je napisao/la:
no limit je napisao/la:I smijesno je samo da nisu uspjeli da zabiju go i pored onakve podrske,al mi nismo tu zbog sminkera na terenu i uprave,mi smo tu zbog svetinje;
Dobro moras da priznas da ste ga lako mogli i primiti... **** vec sam rekao, kao navijaci smo i mi i vi 20 godina ispred...
Mogli smo mi primiti i 3 gola,al kazem da onako igraju ko babe neke,a na svakom gostovanju su kao kuci da igraju,sve otjerat nek idu iz kluba svi do jednog od cistacice do direktora!

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 17 apr 2010, 22:14

instalirajte pluqine i radit ce vam sve ..

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 17 apr 2010, 22:29

Svi oni koji pisu protiv Alaima nisu normalni u pravom smislu te rijeci... taj covjek vam brani nemoguce... pogledajte samo pregled utakmice i vidjet cete o cemu vam govorim... ti boga ko Khan :D u stara vremena :D

HORDAS ADLIN
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS ADLIN » 17 apr 2010, 22:31

Srce_Tebi je napisao/la:Svi oni koji pisu protiv Alaima nisu normalni u pravom smislu te rijeci... taj covjek vam brani nemoguce... pogledajte samo pregled utakmice i vidjet cete o cemu vam govorim... ti boga ko Khan :D u stara vremena :D
srce tebi imali tih slika:D

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 17 apr 2010, 22:32

Srce_Tebi je napisao/la:Svi oni koji pisu protiv Alaima nisu normalni u pravom smislu te rijeci... taj covjek vam brani nemoguce... pogledajte samo pregled utakmice i vidjet cete o cemu vam govorim... ti boga ko Khan :D u stara vremena :D
ma to pisu debili
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 17 apr 2010, 22:33

HORDAS ADLIN je napisao/la:
srce tebi imali tih slika:D

Brate sve sto ovi moji postavljaju samo Jug :( :( ajde strpi se sad ce Horde poceti da pune linkove :D :D mislim da te jug ne zanima tako da nema potrebe.

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 17 apr 2010, 22:38

Srce je nas covjek :D

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 17 apr 2010, 22:39

Evo vam link imaju neke slike sa juga i sjevera

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 17 apr 2010, 22:43

Gledo prenos ovaj,sta je ono samo se mi cujemo al grmi!

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 17 apr 2010, 22:43

no limit je napisao/la:Srce je nas covjek :D

Normala :D Bosanac u srcu, Robijas u dusi :D :D

Nema potrebe za tim nas covjek samo sam realan, a realno veceras ste bili odlicni, mi na jugu bili smo onako tamo vamo... :D :D mnogo djece i nekih sminkera

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 apr 2010, 23:11

Srce_Tebi je napisao/la:
no limit je napisao/la:Srce je nas covjek :D

Normala :D Bosanac u srcu, Robijas u dusi :D :D

Nema potrebe za tim nas covjek samo sam realan, a realno veceras ste bili odlicni, mi na jugu bili smo onako tamo vamo... :D :D mnogo djece i nekih sminkera

ma drug ti si hordas u dusi :D :D e bas sam pregledao onaj snimak sa njihove tvze i bas mi zanimju komentari robijasi i vidim da su realni ,sto se tice navijanja ma drama, ludilo. :D 8-) prvo poluvrijeme ko da smo igrali na AFH ,drugo je malo slabije bilo al generalno fantasticno ,mislim da je sigurno skoro milja bila ,al sto se tice igre znaci definitivno sam siguran da nasi igraci imaju sindrom selje (ako ko ne zna sta je nek se raspita kod dokora :lol: ) i pored za nase uslove vrlo dobrog sudjena jednostavno ne znaju to iskoristit zato mislim da je steta stro nismo uzeli sva 3 boda jer je to bilo moguce al naase balerine ocigledno imaju nekih problema van KS,zadovoljan sam taktikom varesanovic pokazuje hrabrost na gostovanj za razliku od cale ,koja je jedina mana ,kukavicka taktika nas gostovanjima,ipak kako smo mogli dobit vrlo lahko smo mogli izgubit tako da mora se biti zadovoljan sa ovim bodom u borbo za evropu ,
a svi znamo sta je 21.04 prema tome svi na sjever 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 17 apr 2010, 23:16

SVI NA ISTU STRANU!
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 17 apr 2010, 23:18

adnane vi prvo morate kupit duri i obuci dobar poklon jer nisu htjeli da igraju protiv sarajeva a inace bi sigurno izgubili i bilo vas je oko 500 tako da ne govoris milja jer vas se milja rijetko kad skupi i na kosevu a remi je realan danas mada vam je skoro pola tima

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 apr 2010, 23:21

SAUDIN23 je napisao/la:adnane vi prvo morate kupit duri i obuci dobar poklon jer nisu htjeli da igraju protiv sarajeva a inace bi sigurno izgubili i bilo vas je oko 500 tako da ne govoris milja jer vas se milja rijetko kad skupi i na kosevu a remi je realan danas mada vam je skoro pola tima
sa autobusima je doslo samo 500.....kombiji,privaatna auta :D: :D :D jbg budi realan :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 17 apr 2010, 23:26

Saudine pogledaj sliku sine ako je onde u onom sektoru 500 ljudi onda fkt koliko izgleda kad milja dodze.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 apr 2010, 23:28

SAUDIN23 je napisao/la:adnane vi prvo morate kupit duri i obuci dobar poklon jer nisu htjeli da igraju protiv sarajeva a inace bi sigurno izgubili i bilo vas je oko 500 tako da ne govoris milja jer vas se milja rijetko kad skupi i na kosevu a remi je realan danas mada vam je skoro pola tima
hocemo nije problem ipak su to nasi ljudi :D a ako si iz zenice onda bi trebao znati kolko prima onaj blok na sjeveru a on je skoro bio pun ,dobro nije bas milja al sigurno je oko 800-900 ,za ovo boldirano cu pomislit da malo provociras jer kop na sjeveru je u prosjeku oko 2000 ako ne vjerujes dodji pa se uvjeri :D a remi jeste realan al kako smo mogli izubit mogli smo pobijedit u zadnjim minutama sta je skino vas golman hamzagicu i onda sta je propustio hadjija 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

misolino
Kontakt:

Post Postao/la misolino » 17 apr 2010, 23:44

Iz Zenice sam i moram priznati par stvari:
1.Večeras su Horde bile puno bolje od Robijasa.Mozda su na to uticali i slabi rezultati Čelika pa se raji i nije navijalo.A i gledam juznu tribinu,navijači umjesto da se rašire kao Horde oni se skupili jedni uz druge tako da je izgledalo kao da ima upola manje Robijasa nego Hordi Zla.To se stalno ponavlja i to je jedan veliki minus za Robijase.
2.Moramo priznati i to da je Sarajevo nekoliko puta odnijelo bodove sa Bilinog Polja dok Čelik nije, ako se ne varam niti jednom pobijedio na Kosevu.
Sve u svemu atmosfera je bila zadovoljavajuća s obzirom da domaći klub svojim igrama to nije ni zasluzio.Nadam se da sam bio objektivan.Pozdrav i čestitke za Horde Zla i Sarajevo.
Robijaši - Zenica

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 17 apr 2010, 23:47

Hvala na objektivnim komentarima ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, MostarskiSin i 12 gostiju.