FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MA MOZE SVIMA LIVE SAMO IDITE NA GOOGLE I KUCAJ OVAJ LINK,MOZDA TI NECE SAD IZBACIT UTAKMICU JER JE POLUVRIJEME http://www.rtvze.ba/index.php?option=co ... &Itemid=11
Dobro moras da priznas da ste ga lako mogli i primiti... **** vec sam rekao, kao navijaci smo i mi i vi 20 godina ispred...no limit je napisao/la:I smijesno je samo da nisu uspjeli da zabiju go i pored onakve podrske,al mi nismo tu zbog sminkera na terenu i uprave,mi smo tu zbog svetinje;
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Mogli smo mi primiti i 3 gola,al kazem da onako igraju ko babe neke,a na svakom gostovanju su kao kuci da igraju,sve otjerat nek idu iz kluba svi do jednog od cistacice do direktora!Srce_Tebi je napisao/la:Dobro moras da priznas da ste ga lako mogli i primiti... **** vec sam rekao, kao navijaci smo i mi i vi 20 godina ispred...no limit je napisao/la:I smijesno je samo da nisu uspjeli da zabiju go i pored onakve podrske,al mi nismo tu zbog sminkera na terenu i uprave,mi smo tu zbog svetinje;
- el_fenomeno
- Kontakt:
instalirajte pluqine i radit ce vam sve ..
Svi oni koji pisu protiv Alaima nisu normalni u pravom smislu te rijeci... taj covjek vam brani nemoguce... pogledajte samo pregled utakmice i vidjet cete o cemu vam govorim... ti boga ko Khan
u stara vremena 

-
- Kontakt:
srce tebi imali tih slika:DSrce_Tebi je napisao/la:Svi oni koji pisu protiv Alaima nisu normalni u pravom smislu te rijeci... taj covjek vam brani nemoguce... pogledajte samo pregled utakmice i vidjet cete o cemu vam govorim... ti boga ko Khanu stara vremena
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
ma to pisu debiliSrce_Tebi je napisao/la:Svi oni koji pisu protiv Alaima nisu normalni u pravom smislu te rijeci... taj covjek vam brani nemoguce... pogledajte samo pregled utakmice i vidjet cete o cemu vam govorim... ti boga ko Khanu stara vremena
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO
HORDAS ADLIN je napisao/la:srce tebi imali tih slika:DSrce_Tebi je napisao/la:Svi oni koji pisu protiv Alaima nisu normalni u pravom smislu te rijeci... taj covjek vam brani nemoguce... pogledajte samo pregled utakmice i vidjet cete o cemu vam govorim... ti boga ko Khanu stara vremena
Brate sve sto ovi moji postavljaju samo Jug

Srce je nas covjek 

Gledo prenos ovaj,sta je ono samo se mi cujemo al grmi!
no limit je napisao/la:Srce je nas covjek
Normala

Nema potrebe za tim nas covjek samo sam realan, a realno veceras ste bili odlicni, mi na jugu bili smo onako tamo vamo...

Srce_Tebi je napisao/la:no limit je napisao/la:Srce je nas covjek
NormalaBosanac u srcu, Robijas u dusi
![]()
Nema potrebe za tim nas covjek samo sam realan, a realno veceras ste bili odlicni, mi na jugu bili smo onako tamo vamo...![]()
mnogo djece i nekih sminkera
ma drug ti si hordas u dusi

a svi znamo sta je 21.04 prema tome svi na sjever

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
SVI NA ISTU STRANU!
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
adnane vi prvo morate kupit duri i obuci dobar poklon jer nisu htjeli da igraju protiv sarajeva a inace bi sigurno izgubili i bilo vas je oko 500 tako da ne govoris milja jer vas se milja rijetko kad skupi i na kosevu a remi je realan danas mada vam je skoro pola tima
sa autobusima je doslo samo 500.....kombiji,privaatna autaSAUDIN23 je napisao/la:adnane vi prvo morate kupit duri i obuci dobar poklon jer nisu htjeli da igraju protiv sarajeva a inace bi sigurno izgubili i bilo vas je oko 500 tako da ne govoris milja jer vas se milja rijetko kad skupi i na kosevu a remi je realan danas mada vam je skoro pola tima

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
Saudine pogledaj sliku sine ako je onde u onom sektoru 500 ljudi onda fkt koliko izgleda kad milja dodze.
hocemo nije problem ipak su to nasi ljudiSAUDIN23 je napisao/la:adnane vi prvo morate kupit duri i obuci dobar poklon jer nisu htjeli da igraju protiv sarajeva a inace bi sigurno izgubili i bilo vas je oko 500 tako da ne govoris milja jer vas se milja rijetko kad skupi i na kosevu a remi je realan danas mada vam je skoro pola tima

Mi se ne furamo mi smo furka.
Iz Zenice sam i moram priznati par stvari:
1.Večeras su Horde bile puno bolje od Robijasa.Mozda su na to uticali i slabi rezultati Čelika pa se raji i nije navijalo.A i gledam juznu tribinu,navijači umjesto da se rašire kao Horde oni se skupili jedni uz druge tako da je izgledalo kao da ima upola manje Robijasa nego Hordi Zla.To se stalno ponavlja i to je jedan veliki minus za Robijase.
2.Moramo priznati i to da je Sarajevo nekoliko puta odnijelo bodove sa Bilinog Polja dok Čelik nije, ako se ne varam niti jednom pobijedio na Kosevu.
Sve u svemu atmosfera je bila zadovoljavajuća s obzirom da domaći klub svojim igrama to nije ni zasluzio.Nadam se da sam bio objektivan.Pozdrav i čestitke za Horde Zla i Sarajevo.
1.Večeras su Horde bile puno bolje od Robijasa.Mozda su na to uticali i slabi rezultati Čelika pa se raji i nije navijalo.A i gledam juznu tribinu,navijači umjesto da se rašire kao Horde oni se skupili jedni uz druge tako da je izgledalo kao da ima upola manje Robijasa nego Hordi Zla.To se stalno ponavlja i to je jedan veliki minus za Robijase.
2.Moramo priznati i to da je Sarajevo nekoliko puta odnijelo bodove sa Bilinog Polja dok Čelik nije, ako se ne varam niti jednom pobijedio na Kosevu.
Sve u svemu atmosfera je bila zadovoljavajuća s obzirom da domaći klub svojim igrama to nije ni zasluzio.Nadam se da sam bio objektivan.Pozdrav i čestitke za Horde Zla i Sarajevo.
Robijaši - Zenica
-
- Kontakt:
Hvala na objektivnim komentarima 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, MostarskiSin i 12 gostiju.