ebo ih taj fudbal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Oxygen je napisao/la:@Juvesissoko,na 2-3 mjesta sam našao,oko 37500 je naš prosjek,s obzirom na kapacitet od 41000 je najispunjeniji stadion u zemlji.
suti cuce te navijaci interaBianconeri1988 je napisao/la:Ova Novara zalutala u Serie A.
Ona će već u martu biti otpisana kao Bari prošle sezone.
Bianconero nemoj tako pa sta onda reci za Inter kojeg je ta Novara pobjedila...Bianconeri1988 je napisao/la:Ova Novara zalutala u Serie A.
Arogantni je napisao/la:Bianconero nemoj tako pa sta onda reci za Inter kojeg je ta Novara pobjedila...Bianconeri1988 je napisao/la:Ova Novara zalutala u Serie A.
Bianconeri1988 je napisao/la:Neko od njih je napisao, da bi igranje EL za njih bio samo minus, da im je CL samo san, dok je Scudetto nedostižan, dakle preostaje im samo borba za ostanak u ligi![]()
E moj Baggio"Italijanski fudbal napreduje neverovatnom brzinom. Mnogo više pažnje se poklanja mladim fudbalerima i to je veoma pozitivna stvar"
Nije puno ni pogrijesio, ali opet su ti mladi vecinom po ekipama kao sto su Udinese, Palermo i slicni koji su uvijek imali hrpu mladih u ekipi, dok oni od kojih se ocekuje da predvode sa igranjem mladih su najlosiji u tome.Puma je napisao/la:E moj Baggio"Italijanski fudbal napreduje neverovatnom brzinom. Mnogo više pažnje se poklanja mladim fudbalerima i to je veoma pozitivna stvar"![]()
**** ih englezi i premiership.Admir_Sa je napisao/la:cuj roma-juventus u ponedjeljak
ebo ih taj fudbal![]()
![]()
![]()
Kako lijep podataktony-mortale je napisao/la:ova loša liga koja se raspada JEDINA ima 3 predstavnika u nastavku LP, stvarno prejadno 3 od 3 dok silni eng 2od4 esp 2 od 4, nice,
sto je najgore Inter nikad gori prodje kao prvi, Napoli u grupi smrti gdje su ih svi bili otpisali skoro i za LE dodje lagano do drugog mjesta, a Milan ocekivano...tony-mortale je napisao/la:ova loša liga koja se raspada JEDINA ima 3 predstavnika u nastavku LP, stvarno prejadno 3 od 3 dok silni eng 2od4 esp 2 od 4, nice,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.