Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Najbolja ekipa Arsenala u posljednjih ne znam koliko protiv najlošije Liverpoola u zadnjih par godina i ljudi nas kastrirali na terenu.
Šta se desilo nakon prvih 45 minuta, ja ne znam.
Saka odigrao najgoru utakmicu u dresu Arsenala.
Ramsdale MOTM.
Arteta je katastrofalan sa izmjenama - brutalno loše.
Ima još da se igra, ali težak je put do titule, svaka čast još jednom Ramsdaleu, uz njega Martinelli i Jesus, ostali se nisu pojavili.
Ramsdale MOTM.
Ima još da se igra, ali težak je put do titule, svaka čast još jednom Ramsdaleu, uz njega Martinelli i Jesus, ostali se nisu pojavili.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 09 apr 2023, 19:33, ukupno mijenjano 2 puta.
- feniksptica
- Kontakt:
Liverpul kući: 9 4 1AA23 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:31Najbolja ekipa Arsenala u posljednjih ne znam koliko protiv najlošije Liverpoola u zadnjih par godina i ljudi nas kastrirali na terenu.
Ramsdale MOTM.
Standardno tvoje oplakivanje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Holding je bas mnogo nivoa ispod Salibe. Bilo je milion sitnica koje kad si top ekipa su velike greske. Za nadati je da ce se Saliba vratiti sto prije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Izmjene Artete za zatvora, Holding katastrofa i iskreno se nadam da će Saliba što prije zaigrat jer je ovaj panj minus kod iznošenja lopte još je nesiguran ko kitara
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudi ocekivali puni plijen na Anfieldu?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Liverpul je igrao na 120% da bi Arteta izmjenama ucinio da igraju na 220%. Šokantne izmjene i vremenski i igracki
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nakon 0-2 sve što mogu napisati će da zvuči ko oplakivanje.bega_afc je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:41Liverpul kući: 9 4 1AA23 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:31Najbolja ekipa Arsenala u posljednjih ne znam koliko protiv najlošije Liverpoola u zadnjih par godina i ljudi nas kastrirali na terenu.
Ramsdale MOTM.
Standardno tvoje oplakivanje.
Šteta što je borba za titulu još teža sad, pogotovo nakon starta koji smo imali danas.
Druže, nije realno da se pobijede sve utakmice do kraja. Niti će to Arsenal napraviti niti Siti. Ovo je bod koji nam daje još jednu utakmicu fore zagarantovano, mimo utakmice sa Sitijem.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja zadovoljan. Moglo je bolje al nemamo iskustva
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zar nemamo utakmicu više i tekmu sa Sitijem?
U slučaju da tu izgubimo, oni imaju sve u svojim rukama. Gol razliku, međusobne duele itd.
Msm sa narednim porazom u egalu smo bodovno ako Siti osvoji tekmu manje koju ima.
Ne čitaš šta ti pišem. Ti si fakat ubijeđen da će Siti pobijediti sve do kraja? Nemam ti onda šta dalje pričati.AA23 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:54Zar nemamo utakmicu više i tekmu sa Sitijem?
U slučaju da tu izgubimo, oni imaju sve u svojim rukama. Gol razliku, međusobne duele itd.
Msm sa narednim porazom u egalu smo bodovno ako Siti osvoji tekmu manje koju ima.
Pa svake sezone imaju niz 10 plus pobjeda.
-
- Kontakt:
Realno ljudi Arsenal ima sto ima to je timsli duh,imas par pojedinaca koji su placeni skupu za razliku od drugih gdje su trosili preko 400000 miliona za igrace.Da Arteta ima igrace kao Liverpul bio vec prvak.
Jesus takodjer nije smio napolje, da je ostao na onu kontru mogli smo i dati nafakaški gol - Saka je bio kriminalan danas i ja ne znam jel išta uradio na terenu, kao Willian je djelovao.
Nije pomogao rani karton Whitea nakon kojeg je bio mnogo ograničen, ali opet Sakina najgora partija u ovom dresu zasigurno. Ispao je iz forme ima zadnjih par kola, nadam se da se vraća starim igrama što prije.
@bega
Ekipa koja 4 titule uzima na posljednjim kolima i to veoma uspješno, naravno da to stavljam kao prvi slučaj - nisu nedodirljivi ali ljudi su uzimali iz težih situacija ligu, tako da po meni direktni duel odlučuje.
Nije pomogao rani karton Whitea nakon kojeg je bio mnogo ograničen, ali opet Sakina najgora partija u ovom dresu zasigurno. Ispao je iz forme ima zadnjih par kola, nadam se da se vraća starim igrama što prije.
@bega
Ekipa koja 4 titule uzima na posljednjim kolima i to veoma uspješno, naravno da to stavljam kao prvi slučaj - nisu nedodirljivi ali ljudi su uzimali iz težih situacija ligu, tako da po meni direktni duel odlučuje.
Nebitno hocel City kiksati, ovo je sramotno kako smo odigrali finis prvog poluvremena i drugo cijelo
Kakve to veze ima sa ovom sezonom? Koliko su ih nanizali najviše?
Da je danas ispuštena velika prilika, ogromna prilika, jest. Morali smo dobiti utakmicu nakon 2-0 protiv najgoreg Liverpoola unazad 10 godina.
S druge strane, nismo izgubili iako u Firminovom golu ima svakakvih tragova Allenovog gola za 3-3 prije 7 godina. Nakon 30 kola imamo 73 boda, protiv Big 6 smo uzeli 16 bodova iz 8 utakmica i došli smo u situaciju da možemo kukati što nismo dobili na j..enom Anfieldu.
City ima dosta nagodniji raspored nego mi, ali i oni moraju ići kod Brightona gdje će ispi.šati krv dok dobiju. Moraju ići u posljednjem kolu kod Brentforda koji ih je dobio u prvom dijelu sezone. Mi smo na tim gostovanjima zabili sedam komada i uzeli šest bodova.
Osim toga, dolazi im i Chelsea, a znate li ko su jedina dva trenera koja su ostala neporažena protiv ovog Cityja na Etihadu ove sezone? Thomas Frank i...Frank Lampard.
S druge strane, nismo izgubili iako u Firminovom golu ima svakakvih tragova Allenovog gola za 3-3 prije 7 godina. Nakon 30 kola imamo 73 boda, protiv Big 6 smo uzeli 16 bodova iz 8 utakmica i došli smo u situaciju da možemo kukati što nismo dobili na j..enom Anfieldu.
City ima dosta nagodniji raspored nego mi, ali i oni moraju ići kod Brightona gdje će ispi.šati krv dok dobiju. Moraju ići u posljednjem kolu kod Brentforda koji ih je dobio u prvom dijelu sezone. Mi smo na tim gostovanjima zabili sedam komada i uzeli šest bodova.
Osim toga, dolazi im i Chelsea, a znate li ko su jedina dva trenera koja su ostala neporažena protiv ovog Cityja na Etihadu ove sezone? Thomas Frank i...Frank Lampard.

Ja se uzdam u Welbecka i De Zerbija, ako nas Wele ne iščupa golčinom za pobjedu onda ne znam.Artetitis je napisao/la: ↑09 apr 2023, 20:04Da je danas ispuštena velika prilika, ogromna prilika, jest. Morali smo dobiti utakmicu nakon 2-0 protiv najgoreg Liverpoola unazad 10 godina.
Osim toga, dolazi im i Chelsea, a znate li ko su jedina dva trenera koja su ostala neporažena protiv ovog Cityja na Etihadu ove sezone? Thomas Frank i...Frank Lampard.![]()
Al jest Anfield uklet, kroz glavu mi prošlo hiljadu misli, još kad sam vidio da je onaj **** Firmino dao gol, Allen 3-3, Benayoun 4-4, Kuyt izvlači penal za 1-1, Origi za pobjedu 5-4.
Mrzim tekme sa Liverpulom, samo za neutralne su takve rapsodija, za mene ne.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja sam se toliko nasikirao da sam cigaru iftario, nevjerovatno kakvu smo priliku ispustili...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.