Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Brt zasto 4 min, haman nadoknaduje onu povredu Aube iz prvog pol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sto meni ovo treba
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovo zjapi za pojačanjima, zjapi brate, ja ne znam šta je ovoj upravi
Majko mila ove patnje 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e glaj ti sta oni rade prvo bellerin daje ljudima loptu na 30m umjesto da je nabije daleko, onda ovaj spusti covjeku u sesnes na volej, nevjerovatno stvarno
vidi sudije covjek trci na prazan go on svira kraj majku ti pa sto ne pusti da ga zabije
vidi sudije covjek trci na prazan go on svira kraj majku ti pa sto ne pusti da ga zabije
Pretrnu kad AMN haman ostavi Mcgoldricku loptu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Al umjesto da daju jos koji gol i nabijaju gol razliku oni staju, i vjecno su stajali. Uvijek ista prica
- feniksptica
- Kontakt:
Pa sto svira covjek na kraju..ide sam prema praznom golu..da je trebalo shefildud a se nastavi napad pustio bi 100%
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
dolazi Aouar 75%
Partey 92%
Partey 92%
Realno TOP 4 ako ufatimo udarat se u guzicu od srece
al teško...
al teško...

Arsenal All The Way !
- Marsal
- Kontakt:
Opet govorim, ako ne možemo dovest Aouara i Parteya, bolje ne dovodit nikog. Uštekaj pare i jbg. Probaj iduće ljeto. Potrošiti samo da se dovede nešto tipa Jorginho je potpuni promašaj.
Nema teorije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gabriel je pravo pojacanje
Arteta says he's confident that "we know exactly what we want to do and we're trying our best to finalise the deals we want"
Asked if there will be at least one new signing Arteta says he doesn't know "we are working our maximum to make it happen"
Asked if there will be at least one new signing Arteta says he doesn't know "we are working our maximum to make it happen"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
24h do kraja prelaznog, nama samo nada preostala, ova sredina ce do novembra da izgori
raspored nam City (A) pa Leicester (H) i United (A), 5 bodova elham
Ma kakvih crnih 5 bodova, ako tri uzmemo sutat se u guzicu hahahQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 okt 2020, 17:3324h do kraja prelaznog, nama samo nada preostala, ova sredina ce do novembra da izgori
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa 5 bodova je tu extra
- feniksptica
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
protiv uniteda 3 boda glat,protiv sitija se useremo redovno povrh gaća al kako ja arteta tu nekako uzmemo šta elem biće 9 boba tu
Samo Sloboda | COYG
Chapman1886 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 17:56protiv uniteda 3 boda glat,protiv sitija se useremo redovno povrh gaća al kako ja arteta tu nekako uzmemo šta elem biće 9 boba tu

Alo uzmemo 9 boba, ma sta 9 ako uzmemo 6 iz te tri utakmice odjavljujem se s foruma, kao omaz za takav podvig

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.