Jel ova cura fkt ima istu tetovazu i na lijevoj i na desnoj ruciNerminovic je napisao/la:Kyrie Irving Girlfriend Kehlani Cheating On Him With PartyNextDoor
Nije mu ovo sad trebalo, drzi se Kyrie brate![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel ova cura fkt ima istu tetovazu i na lijevoj i na desnoj ruciNerminovic je napisao/la:Kyrie Irving Girlfriend Kehlani Cheating On Him With PartyNextDoor
Nije mu ovo sad trebalo, drzi se Kyrie brate![]()
Ista je ruka u pitanju, samo je ova slika Kyriem obrnuta.L-Train je napisao/la: Jel ova cura fkt ima istu tetovazu i na lijevoj i na desnoj rucicudno...
Jbm ti selfie i ja tek sad skonta.Nista onda minut sutnje za palog brataDonnie Darko je napisao/la:Ista je ruka u pitanju, samo je ova slika Kyriem obrnuta.L-Train je napisao/la: Jel ova cura fkt ima istu tetovazu i na lijevoj i na desnoj rucicudno...
Zato svakog malo boljeg pleja cuva Thompson.Epidaurus je napisao/la:Kako god blizi je "elitnom" defanzivcu nego rupetini za koju je Harden Gary Payton, kako neki ovdje napisase.
Sto ne znaci da je Curry rupa, već da je Klay bolji defanzivac. ljudi gledaju šta je najbolje za ekipu i tako pobjeđuju, jednostavno traže najbolje rješenje pa kad bi i Bogut čuvao najbolje PG, ako to funkcioniše koga briga?Greivis je napisao/la:Zato svakog malo boljeg pleja cuva Thompson.Epidaurus je napisao/la:Kako god blizi je "elitnom" defanzivcu nego rupetini za koju je Harden Gary Payton, kako neki ovdje napisase.
dobar decko, spasio Swaggya od placanja alimentacijeDonnie Darko je napisao/la:Btw, D'Angelo Russell
Kakva kretenčina.
šta je recDonnie Darko je napisao/la:Btw, D'Angelo Russell
Kakva kretenčina.
Nije ispod prosjecan za svoju poziciju.Greivis je napisao/la:
Pa nisam ja ni rekao da je losiji od Hardena. Samo je ispodprosjecan za svoju poziciju. Ima i losijih naravno kao npr. Parker i Irving.
Nista lose nije Dangalangelo uradio. Ovaj je kreten bez mozga svakako.
Lowry, Teague, Hill, Wall, Payton, Russ, Paul, Conley, Beverly, Rubio... Hoces se sloziti da su ovi bolji defanzivci?Epidaurus je napisao/la:Nije ispod prosjecan za svoju poziciju.Greivis je napisao/la:
Pa nisam ja ni rekao da je losiji od Hardena. Samo je ispodprosjecan za svoju poziciju. Ima i losijih naravno kao npr. Parker i Irving.
Lowry, Teague nisu sigurno , to je ta slična razina , Payton je još "zelen" za procjenu , Beverly i Hill jesu , ali glupo porediti igrače koje istina jesu starteri ali totalno su nebitni. Rubio jeste , ali žalosno je kako nije napredovao u šutu , žalostan je takav šut za vrhunskog play-a (kako njega držati zadnje 2 min u igri i ako ostane sam nakon picka vece su sanse da promasi )Greivis je napisao/la:Lowry, Teague, Hill, Wall, Payton, Russ, Paul, Conley, Beverly, Rubio... Hoces se sloziti da su ovi bolji defanzivci?Epidaurus je napisao/la:Nije ispod prosjecan za svoju poziciju.Greivis je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.