Odlično pitanje ! Razmotrićemo ga pa ćemo ti odgovoriti, a ti ako želiš da preslušaš odgovor imaš ovdje upute kako ćeš to uraditi.HzSM je napisao/la:Niste ovog drugoligasa mogli pobjediti pa kako mislite Maribor?
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Odlično pitanje ! Razmotrićemo ga pa ćemo ti odgovoriti, a ti ako želiš da preslušaš odgovor imaš ovdje upute kako ćeš to uraditi.HzSM je napisao/la:Niste ovog drugoligasa mogli pobjediti pa kako mislite Maribor?
sigurno nas je poredio sa celikom hahahaaaaaaaAYAN je napisao/la:Ok gledao si Maribor, a jesi li gledao i Želju pa donosiš takav zaključak ili si to zaključio samo na osnovu gledanja Maribora?robijas_Ri je napisao/la:Gledo sam Maribor veceras i bome male su Vam sanse za prolaz jedno 20 posto. Ako ih prodjete svaka cast al tesko...
sto bolan lazes,evo ja ne lazem i reci cu ti otvoreno mrzim sarajevo kao klub,priznaj i ti nemoj sad da glumis kako imas zelju da prodemo sto dalje,i mislim da ovi losiji od prosle godine opet ce doci i sprdati se s vama na kosevu,cuj losiji ista ekipa ostalaHzSM je napisao/la:Pravo sam skeptican sto se vas tice.Volio bih da nasi predstavnici naprave sto bolje rezultate i da nabiju sto veci koeficjent,ali vi ste puno slabiji nego prosle sezone...diego_TM je napisao/la:Pravo si smjesan. Pa prijateljske nista ne znace kao prvo a kao drugo ko zna sta je Sir smislio da zavara janeze. Manje se vi svi o nama briniteHzSM je napisao/la:Niste ovog drugoligasa mogli pobjediti pa kako mislite Maribor?
A po cemu to molim te??? Otisao nam jedan igrac dosla dvojica ruku na srce ne tako dobra ali Boze moj.HzSM je napisao/la:Pravo sam skeptican sto se vas tice.Volio bih da nasi predstavnici naprave sto bolje rezultate i da nabiju sto veci koeficjent,ali vi ste puno slabiji nego prosle sezone...diego_TM je napisao/la:Pravo si smjesan. Pa prijateljske nista ne znace kao prvo a kao drugo ko zna sta je Sir smislio da zavara janeze. Manje se vi svi o nama briniteHzSM je napisao/la:Niste ovog drugoligasa mogli pobjediti pa kako mislite Maribor?
Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
A po cemu to molim te??? Otisao nam jedan igrac dosla dvojica ruku na srce ne tako dobra ali Boze moj.
Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.
Ovim postom si dokazao da si nesposoban za raspravu jer nemaš pojma o čemu pišeš.HzSM je napisao/la:Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
A po cemu to molim te??? Otisao nam jedan igrac dosla dvojica ruku na srce ne tako dobra ali Boze moj.
nismo nikad imali stopera Markovića ,da nisi momak fulio stranicuHzSM je napisao/la:Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
Markovic moze igrati i stopera,tu je poziciju igrao cesto u Cukarickom.bagrcavi je napisao/la:Ovim postom si dokazao da si nesposoban za raspravu jer nemaš pojma o čemu pišeš.HzSM je napisao/la:Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
Marković - desni bek - zadnju sezonu proveo na klupi jer imamo boljeg beka i perspektivnijeg
Perica - dobar igrač ali lijenčina
Zasto ti lupetas?HzSM je napisao/la:Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
Došlo je do provalaHzSM je napisao/la:Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
Hocete li dobiti tih 6 miliona eura za Adilovica?KB-TM87 je napisao/la:nismo znali da imamo posla s fudbalskim magom, Devila si zajeb'o, jel i u juniorima imao kakve druge pozicije, mislim da je i od Adilovića bolji
više nego vi za Škoru sigurnoHzSM je napisao/la:Hocete li dobiti tih 6 miliona eura za Adilovica?KB-TM87 je napisao/la:nismo znali da imamo posla s fudbalskim magom, Devila si zajeb'o, jel i u juniorima imao kakve druge pozicije, mislim da je i od Adilovića bolji
Dobit cete karinu,njega ako uspijete Dzeki Muminovicu za 100 maraka prodati budite sretni.KB-TM87 je napisao/la:više nego vi za Škoru sigurnoHzSM je napisao/la:Hocete li dobiti tih 6 miliona eura za Adilovica?KB-TM87 je napisao/la:nismo znali da imamo posla s fudbalskim magom, Devila si zajeb'o, jel i u juniorima imao kakve druge pozicije, mislim da je i od Adilovića bolji
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lakilone, Lynx, Manijakdolopate, mavi, sassari i 122 gosta.