Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

senkY
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la senkY » 27 nov 2015, 08:22

senkY je napisao/la:Zato što bi Bournemouth zgazio Siona, Kazana i Bordoa.

To stoji sto pises,al vidi se napredak iz kola u kolo.
Ima smisla i taktika i formacija ,s.[/quote] slucajno potvrdi :facepalm:
Znaci ima smisla sve ovo bolje izgleda ako se povezu i napravi serija od 5-6 pobjeda a takav raspored imamo a konkurenti igraju medusobno zasto onda neocekivati BUM.
Imam taj osjecaj :kralj:
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 nov 2015, 09:28

GabrielBatistuta je napisao/la:Mislis hendo umjesto lucasa samo?
Jbg jarane i ja bih to volio ali onda bi igrali bez zadnjeg veznog...

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Pa morace tako, jer Lucas ima zute kartone da odradi sledeci mec, inace u svakoj drugoj situaciji Lucas bar za sada je nezamenljiv.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 nov 2015, 09:53

Paradajz je napisao/la:
GabrielBatistuta je napisao/la:Mislis hendo umjesto lucasa samo?
Jbg jarane i ja bih to volio ali onda bi igrali bez zadnjeg veznog...

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Pa morace tako, jer Lucas ima zute kartone da odradi sledeci mec, inace u svakoj drugoj situaciji Lucas bar za sada je nezamenljiv.
Stvarno dobro igra, fino cita igru, bori se kao lav :mrgreen:
Hendo-Lucas-Gundogan :salut:
ZZ

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 nov 2015, 10:56

Neki Samuel Adams (ne znam koliko je pouzdan) ima info da bi Sturridge mogao biti 2 meseca out. :?

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 27 nov 2015, 11:59

Znaci sezona gotova ,jos jedna u nizu bez Daniela
Steta ,da je ings zdrav bilo bi super
YNWA
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 nov 2015, 11:59

Paradajz je napisao/la:Neki Samuel Adams (ne znam koliko je pouzdan) ima info da bi Sturridge mogao biti 2 meseca out. :?
Ja sam jedno vrijeme pratio ovog Adamsa i nista covjek zivo nije pogodio.
Na stranu sve, treba pokazati strpljenje za Daniela, iako i ja nekad kazem da ga treba penzionisati.
Predobar je igrac, definitivno bi nam bilo mozda i najvece pojacanje da se on oporavi kako treba.
Ne znam samo sta Klopp misli o svemu. I malo me strah za njega, kako sve to psihicki podnosi.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 nov 2015, 12:12

Ma ja bi ga isto cekao, ali ovo je previse, nadam se da ce ovaj "opet" pogresiti.
Izasao podatak inace, od kad je on u klubu, 144 tekme LFC, on je propustio tacno 50% toga. To je nerealno mnogo za igraca koji bi trebao biti prva zvezda tima.

Nije pouzdan i to je to, smatrati ga od sada za "samo dzokera sa klupe" i ne ocekivati vise od toga, prodaja nece resiti nista, na leto neka Klopp vidi sta ce i kako, da li od Firmina da pravi napadaca i staviti fokus u prelaznom roku na ofanzivna krila poput Sanea i veznjake, ili opet dovesti nekog napadaca, ili cekati Bentekea. Svaku meru je prevrsilo ovo sa Dannyem, od kako je Suarez otisao, pa cak i tada, uvek ista prica, ali sada ne pamtim da je crnje bilo kada je Sturridge u pitanju, skoro cela prosla sezona zbog kuka, pa onda operacija i rehab posle iste, pa opet neki misic, sad stopalo, strasno. Momak je bas sad u najboljim godinama, a najmanje igra.

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 27 nov 2015, 12:20

Ja se samo bojim i kada se vrati kakav ce biti,koliko ce bit potrebno za pravu formu,i hocel Klopp imati strpljenja cekat ga
Teska situacija i za Klub i za daniela ,a prodajom ne bi nista dobili,mlad je jos
YNWA
Bill Shankly

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 nov 2015, 14:14

Klopp vec polako spasava sezonu, tesko da bi sa Rodgersom izborili prolaz dalje i u ovako slaboj grupi.
sto se Sturridgea tice ja bi njega ostavio u klubu ali samo pod uslovom da potpise neki novi ugovor sa manjom platom jer ovo vise nema smisla igrac sa vjerovatno najvecom platom u klubu skoro nikad ne igra... drag mi je igrac ali bio mi je i Agger drag pa sam isto tako i za njega mislio.
You are someone else I am still right here

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 nov 2015, 14:19

Kaze Klopp da povreda nije strasna toliko, i da je normalna s obzirom da nije trenirao duze vreme. Da li ce biti spreman za nedelju ? Rekao je da ne zna i da moramo biti strpljivi.

Pohvalio Allena (i jest' bio dobar) tako da on verovatno pocinje kao zamena za Lucasa, sto je i ocekivano.

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 27 nov 2015, 15:06

Hocel onda Henderson igrati u nedjelju
YNWA
Bill Shankly

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 nov 2015, 15:16

Pa kad se frajer ovako povrijedi na treningu, sta tek ocekivati kada udje u duel sa npr. Shawcross-om?
Proslo je njegovo, mislim da treba pocet trazit neku alternativu.

Aubameyang? :mrgreen:
ZZ

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 nov 2015, 16:35

Klopp rece da je vrlo bitno sto Allen moze 60 minuta biti na terenu(problemi sa fitnesom) pa ga je izvadio ranije da bi bio spreman za Swansea, sto znaci da pocinje u nedelju.

Sto se Henda tice on zeli da igra ali sacekace Klopp sa njim kako kaze.

Auba je dobar, ali ne spada u taj rang napadaca, jer bi svakako bio preskup za ono sto zaista nudi. Za zdravog Sturridgea ga ne bi menjao npr.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 nov 2015, 17:02

Evo i Enrique trenirao sa ekipom. Totalno sam zaboravio na njega..

Jel mi imamo zamjenu za Clyne-a, pa ne moze čiko svaku utakmicu odigrat..

Auba valjda ne bi trebao biti skuplji od 30-40 miliona. A kad smo mogli dat za Bentekea toliko, stvarno ne vidim razlog zasto se ista ta cifra ne bi platila i za njega.
ZZ

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 27 nov 2015, 17:24

Prava stvar je povratak hende,u pravo vrjene nekako.Nadam se da ce bit 100 % spreman .
Pa gdje li je taj Enrique je li ziv uopce
YNWA
Bill Shankly

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 27 nov 2015, 17:52

moj uzor-S.G je napisao/la:Evo i Enrique trenirao sa ekipom. Totalno sam zaboravio na njega..

Auba valjda ne bi trebao biti skuplji od 30-40 miliona. A kad smo mogli dat za Bentekea toliko, stvarno ne vidim razlog zasto se ista ta cifra ne bi platila i za njega.
Pa eto upravo zato druže, jer se ne mora svako debelo preplatiti. A što se tiče igrača iz Borussije ja bi vrlo rado doveo Gundogana i Reusa (mada je i on podložan povredama). Ostalo sve nema potrebe da se dira, ima Klopp njuh za iskopati nekog igrača iz manjeg kluba i napraviti od njega pristojnog igrača.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 28 nov 2015, 00:11

moj uzor-S.G je napisao/la:Evo i Enrique trenirao sa ekipom. Totalno sam zaboravio na njega..

Ti zaboravljaš tko nam je bio na klupi prije švabe :)
U njegovoj nekakvoj (nakaradnoj) filozofiji fudbala klasični bekovi su bili višak na terenu, pa je zbog toga i vratio Manquilla Atleticu, a Wisdoma ponovno poslao na pozajmicu. Samo on je vidio u Canu potencijalno sjajnog beka koji bi trebao popunjavati obje strane, a ako treba i štopersku poziciju :shifty:
Dakle, zbog svega ovoga trenutno je mali Randall jedina alternativa Clyneu na toj poziciji desno...
Naravno, tu je i Flanagan na platnom spisku, ali...mislim, šta reći, odnosno napisati :shifty:

............................................................
Steven Gerrard “disappointed” Liverpool didn’t sign Dele Alli

http://www.thisisanfield.com/2015/11/st ... dele-alli/
I ja sam Stivene, al' šta da se radi...
Joint_fc

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 28 nov 2015, 07:15

Ja ne bih više dovodio engleza ni da nude 1+1 gratisa.
Kocka je bačena

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 28 nov 2015, 12:02

Sutra moramo dobiti ,danas nek se neki rezultati poklope i uz nasu pobjedu eto nas u vrhu.
Ali allen ce igrati to znaci bit ce veselo
YNWA
Bill Shankly

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 28 nov 2015, 13:38

Sta je sa Flananganom? Jel on živ?? One sezone kad je bila borba za titulu odigrao je neke utakmice na vrhunskom nivou.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.