Baci nam Boze nekog napadaca molim te ...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma da hoce zabit janezima usred slovenije... pa ne mora zabit narednih 5 utakmica, imamo mi Zebu za toTrpkovic je napisao/la:Valjda ce ga i ovaj nesretani Adilovic dati. On kao da igra veznog...
Baci nam Boze nekog napada molim te ...
Ma mene je zbog toga strah. Kad sam pogledao izvjestaj s ovih prijateljski nigdje nisam procitao da se nasao u prilici...a ne da je dao go...nime_tm87 je napisao/la:Ma da hoce zabit janezima usred slovenije... pa ne mora zabit narednih 5 utakmica, imamo mi Zebu za toTrpkovic je napisao/la:Valjda ce ga i ovaj nesretani Adilovic dati. On kao da igra veznog...
Covjek zabio cist gol ukrajincima koji mu je ponisten radi navodnog ofsajda, na tribina bili ljudi koji su ga gledali on odigrao sasvim pristojno!Trpkovic je napisao/la:Ma mene je zbog toga strah. Kad sam pogledao izvjestaj s ovimh prijateljski nigdje nisam procitao on se nasao u prilici...
Ma daj nam Boze nekog novog Guvu
Da nam je Nermin Vazda protiv Maribora..nime_tm87 je napisao/la:Ma da hoce zabit janezima usred slovenije... pa ne mora zabit narednih 5 utakmica, imamo mi Zebu za toTrpkovic je napisao/la:Valjda ce ga i ovaj nesretani Adilovic dati. On kao da igra veznog...
E jesmo odigrali ...pile87 je napisao/la:Helem mi smo danas igrali 0-0 ako nekog interesuje.
Kakav sutu i golcina...mokhe je napisao/la:1:0 za Maribor, Tavares iz slobodnjaka.
UPRAVA NAPOLJE !! mi slovenskog prvoligaša ne možemo dobit', napadača imamo, al' k'o da ga nemamo, realizacija slaba, Amare ODLAZI !!!! (zezam sepile87 je napisao/la:Helem mi smo danas igrali 0-0 ako nekog interesuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.