Ne igra cousins.vecaveca je napisao/la:Ima li nba majstora sa prijedlozima za igrace veceras ?
ja sam singl na 20 hendikep memfisa.
i drugi listic. gay+ aldridz+ lilard- big al-
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne igra cousins.vecaveca je napisao/la:Ima li nba majstora sa prijedlozima za igrace veceras ?
kakav crni sistem dobijes za zvakekrmpotich je napisao/la:vecaveca je napisao/la:Ima li nba majstora sa prijedlozima za igrace veceras ?
Sta ce ti prijedlozi? Sistem opalis na prvu kao ja neku noc 8/10, proslo 9 undera. Samo under, bajo mojI sto je najgore ne gledam uopste igraca po imenu nego samo gledam da mi ne bude sa istog meca 2 igraca. 10 par koji sam pogledao i nesto razmisljao a ujedno i promasio bio je Lawson ili Nurkic? I glupson izaberem Lawsona umjesto Nurkica koji je odigrao cirka nekih 6 minuta
Eci-peci-pec....
nadAM SE DA OĆE, I JA SAMxaves je napisao/la:Puknuo sam 13km na kontrahendikep 7,5 djokovic-darcis sta mislite moze li doci
ProdjePasha_car_aga je napisao/la:U nedostatku adekvatne ponude, da se proba nesto bez mnogo nerviranja
Makedonija-Australija 1X
Italija U21-Srbija U21 X2
Engleska U21-Njemacka U21 odg3+
Francuska U21-Holandija U21 odg3+
Kvota: 17
UBICOzgmiky je napisao/la:1-3zgmiky je napisao/la:SKA-CSKA 2 3.00
po meni value bet i ide na neki srednji ulog
šaltamo na tenis
Makarova-Petković 2 2.55
vrijedi kao i za hokej, Andrea se sabrala za ovaj tour i mislim da bi mogla do pobjede
1-6 5-7zgmiky je napisao/la:1-3zgmiky je napisao/la:SKA-CSKA 2 3.00
po meni value bet i ide na neki srednji ulog
šaltamo na tenis
Makarova-Petković 2 2.55
vrijedi kao i za hokej, Andrea se sabrala za ovaj tour i mislim da bi mogla do pobjede
zašto howard ne igra ? beverly je out drugi plej im terry koji nemože vodit loptu tako da ce harden mucit loptu jos vise tako da bi trebo over miky hvala za cskabodi123 je napisao/la:Noel over 11,5 - lakersi truba u reketu a bice gusta i utakmica, noel u fantasticnoj formi
Valanciunas over 12.5 - isto kao i za noela, ne igra howard pa ga nema ko ni cuvati kod raketa, ocekujem da ovu smijesnu granicu predje vec do poluvremena, eventualno polovicom trece
Aldridge 24,5 over - igrali prekuce i dao im lamarcus 27 poena uz nesto losiji sut 13/26, feniks u reketu truba ziva tako da veceras ce biti dosta lopti na aldridge i mislim da lagano ide preko
K.Walker over 17,5 - kemba se vratio u formu a veceras direktan okrsaj ekipa u borbi za play off protiv Bostona, ko ce drugi povuci ako nece kembica, jos mi se cini da nece igrati ni Big Al tako da ocekujem kembiu na 20+ poena
kvota 11, uplata 10, dobitak 110
ev ja cu od tebe kombinovano uzet po 2 para hahaEvolution87 je napisao/la:Wiggins over
Valanciunas over
DeRozan over
Memphis
Noel over
Aldridge over
Hayward over
Memphis
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.