Igramo, vjerovatno opet u vecernjem terminu jer je prevruce...ZELJO MOJA je napisao/la:jel danas igramo prijateljsku sa onim slovencima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
SVI KOJI PLANIRAJU ICI U MARIBOR CIJENA JE 80KM !
PRIJEVOZ , KARTA I OSIGURANJE !!
Zadnja izmjena: scootyTM, dana/u 04 jul 2012, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Aluminij je dugogodišnji drugoligaš u Sloveniji, ove godine su bili 1. u drugoj ligi i prelaze u 1. ligu. Ako uzmemo da kvalitet njihove lige nije pretjerano ispred naše, onda bi ovu utakmicu trebali/morali dobit, gledajući i kako smo odigrali ovu posljednju, sada bi to trebalo doć na svoje pa da slavimo pobjedu. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
scootyTM je napisao/la:SVI KOJI PLANIRAJU ICI U MARIBOR CIJENA JE 80KM !
Uplatio odavno

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- pintol_TM87
- Kontakt:
predpostavljam to je neka druga organizacija?The Maniacs '87 je napisao/la:scootyTM je napisao/la:SVI KOJI PLANIRAJU ICI U MARIBOR CIJENA JE 80KM !
Uplatio odavnoIde se i u Austriju (Graz) tu se bude skoro cijeli dan i ide se na utakmicu, a poslije utakmice kući!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ne budi siguran. Postoje i tzv. ''igrice'' koje klubovi rade. Amar neće sigurno nekom slovenačkom klubu otkriti karte kako igramo. Ja ovdje više očekujem neka uigravanja koja se rjeđe koriste, malo zavaravanje protivnika. Ovi iz Maribora nas snimaju gotovo na svakoj utakmici. A i iskreno, ne bih volio da nabijemo nekoga, pa da dobijemo osjećaj lažne sigurnosti. Više mi se sviđa ovo kao protiv Ukrajinaca, imali smo ih u šaci, igrači bili malo neozbiljni, Amar će im podijeliti packe.exbabilon je napisao/la:Ovaj Aluminij je dugogodišnji drugoligaš u Sloveniji, ove godine su bili 1. u drugoj ligi i prelaze u 1. ligu. Ako uzmemo da kvalitet njihove lige nije pretjerano ispred naše, onda bi ovu utakmicu trebali/morali dobit, gledajući i kako smo odigrali ovu posljednju, sada bi to trebalo doć na svoje pa da slavimo pobjedu.

Sve stoji,al gdje ti je karta?izuzev centrotransa nijedna agencija neće dobiti karte!!The Maniacs '87 je napisao/la:scootyTM je napisao/la:SVI KOJI PLANIRAJU ICI U MARIBOR CIJENA JE 80KM !
Uplatio odavnoIde se i u Austriju (Graz) tu se bude skoro cijeli dan i ide se na utakmicu, a poslije utakmice kući!
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Pozdrav raja,kod koga treba da se prijavi taj odlazak u Maribor , odnosno kod koga da uplatim lovu i koliko je tacno cijena cijelog aranzmana.
@ voltron30
Dobro si, nije mi to ni palo na pamet. Možda je taj faktor iznenađenja jedna od stvari u koje se mi trebamo pouzdat. Ja ti kažem da u Mariboru gledaju samo Zebu, na njega će stavit dvojicu, pratit će samo njega, a ja mislim da mi imamo dovoljno dobrih igrača da ih bar u prvoj utakmici iznenadimo nekim potezom koji bi riješio utakmicu.
Dobro si, nije mi to ni palo na pamet. Možda je taj faktor iznenađenja jedna od stvari u koje se mi trebamo pouzdat. Ja ti kažem da u Mariboru gledaju samo Zebu, na njega će stavit dvojicu, pratit će samo njega, a ja mislim da mi imamo dovoljno dobrih igrača da ih bar u prvoj utakmici iznenadimo nekim potezom koji bi riješio utakmicu.
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 04 jul 2012, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Odes u udruzenje sutra, kad pocinje, 80km dobijes kartu i potvrdu o uplatnicibumbe je napisao/la:Pozdrav raja,kod koga treba da se prijavi taj odlazak u Maribor , odnosno kod koga da uplatim lovu i koliko je tacno cijena cijelog aranzmana.

- samir_tm87
- Kontakt:
scootyTM je napisao/la:Odes u udruzenje sutra, kad pocinje, 80km dobijes kartu i potvrdu o uplatnicibumbe je napisao/la:Pozdrav raja,kod koga treba da se prijavi taj odlazak u Maribor , odnosno kod koga da uplatim lovu i koliko je tacno cijena cijelog aranzmana.
sta bolan sutra? sto ljudima dajes pogresne informacije ?
Dobili su masno po džepuvoltron30 je napisao/la:Ne budi siguran. Postoje i tzv. ''igrice'' koje klubovi rade. Amar neće sigurno nekom slovenačkom klubu otkriti karte kako igramo. Ja ovdje više očekujem neka uigravanja koja se rjeđe koriste, malo zavaravanje protivnika. Ovi iz Maribora nas snimaju gotovo na svakoj utakmici. A i iskreno, ne bih volio da nabijemo nekoga, pa da dobijemo osjećaj lažne sigurnosti. Više mi se sviđa ovo kao protiv Ukrajinaca, imali smo ih u šaci, igrači bili malo neozbiljni, Amar će im podijeliti packe.exbabilon je napisao/la:Ovaj Aluminij je dugogodišnji drugoligaš u Sloveniji, ove godine su bili 1. u drugoj ligi i prelaze u 1. ligu. Ako uzmemo da kvalitet njihove lige nije pretjerano ispred naše, onda bi ovu utakmicu trebali/morali dobit, gledajući i kako smo odigrali ovu posljednju, sada bi to trebalo doć na svoje pa da slavimo pobjedu.

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
- samir_tm87
- Kontakt:
oces se kladit ?
JOS 2 SEDMICE !
Iskreno se nadam da ce se igraci spremiti za Maribor jer u danjasnjem havazu kaze šef da nije zadovoljan. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jesu vala dosadili isto ko onda kad su uzorke dresova predlagali za slijedecu sezonualeksandar_veliki je napisao/la:Banovat cu one koji mi ovdje nastave sa pricom oko putovanja u Maribor.

Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
aleksandre nemoj me banovati, ali ovo je super ideja za navijačke majice
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9913_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9913_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- SkyWallker
U koliko je utakmica protiv Aluminija ?? nema nigdje ne piše ? 

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Kad sunce zadjeSkyWallker je napisao/la:U koliko je utakmica protiv Aluminija ?? nema nigdje ne piše ?
SkyWallker je napisao/la:U koliko je utakmica protiv Aluminija ?? nema nigdje ne piše ?
U 18.00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.