Fin tiket sto jest,jest..Ja opet izmisljam toplu vodu,tako da opet nisam dobio ahhaha Genoa me na jednom izvali 4 zuta u drugom a niti jedan u prvom. ahhaahh jbg ..novi dan nova nafaka aahahstulic89 je napisao/la:@bambus, hvala. I ti si doduse pomogao danas. Zalosno je sve sto se opet svodi na taj faktor srece i to je to. Meni ono prvo sinulo kad sam ponudu vidio. I samo po osjecaju je bilo....
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
!
i kada bude dosta realan dan kao juće ja fulam za stoju herenven-ajax 3+ 

nema potpisa
Hahahahahahaha znao sam da si ti razbojniče imao 3+Admir_Sa je napisao/la:i kada bude dosta realan dan kao juće ja fulam za stoju herenven-ajax 3+

Jooooooooj isto sam ti pao brate, a golova u ranijim mečevima samo tako

Nije valjda samo tenis brate??Momciluk je napisao/la:Lijepo ovo kad se zeleni, al zayebat ce me neko od ove dvije

- 10DelPiero
- Kontakt:
E gledaj Tomica mrtvog sve mu **** 1. set povede 5-3 i izgubi 6-7 pa daj ba kakve su ovo gluposti non stop ista sranja se desavaju na ovom tenisu pa kad ce meni igrac okrenut tako sve vam sugavo ****

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa **** ti komplet familiju nije moguce da ovako ofirno gubi mec, daj ba kakva je ovo komedija sta radi lik na terenu sta uopste koji **** igras sve ti **** glupo
Gledaj ti debila 0-40 ima, 3 vezane brejk sanse ne napravi brejk i haj sto ne napravi nego 2 loptice zapuca u mrezu 2 u aut i gubi gem a serva pa malo je rec da bi ja vratio boze sacuvaj kakve prevare

Gledaj ti debila 0-40 ima, 3 vezane brejk sanse ne napravi brejk i haj sto ne napravi nego 2 loptice zapuca u mrezu 2 u aut i gubi gem a serva pa malo je rec da bi ja vratio boze sacuvaj kakve prevare

Alessandro Del Piero !
Sinoć se hladno na live s marke dignem na 14 (6-7 dobitaka bilo) i ostavim da se "hladi" jer je tiket bio u igri..
Evo sad ni marke na računu jer sve ode na mrtvi tenis..Ni jedan jedini par prošao nisam

Evo sad ni marke na računu jer sve ode na mrtvi tenis..Ni jedan jedini par prošao nisam

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
10DelPiero je napisao/la:Pa **** ti komplet familiju nije moguce da ovako ofirno gubi mec, daj ba kakva je ovo komedija sta radi lik na terenu sta uopste koji **** igras sve ti **** glupo
Gledaj ti debila 0-40 ima, 3 vezane brejk sanse ne napravi brejk i haj sto ne napravi nego 2 loptice zapuca u mrezu 2 u aut i gubi gem a serva pa malo je rec da bi ja vratio boze sacuvaj kakve prevare![]()
![]()
Prije meca, reko kakav Hasse pomesce ga Bernard

Izgubi prvi set vidim kvota 4 guram i dalje na Tomica slijepo vjerujuci da ce se vratit

adis30 je napisao/la:10DelPiero je napisao/la:

i jos jedan ovakav isti

sinoc dobijem 200 km, na racunu imam jos 30, 170 u minusu od sinoc do sad, sto na nba sinoc sto na tenisu jutros

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sta se to moglo profulat na nba sinocbodi123 je napisao/la:
sinoc dobijem 200 km, na racunu imam jos 30, 170 u minusu od sinoc do sad, sto na nba sinoc sto na tenisu jutros

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma brate dragi kako je on igro ovaj mec je prevara teska, gledao sam i sramota cista, ja bi momentalnu suspenziju za ono sranje dao jer nema sumnje da je namjerno izgubio, covjek smecira kao da je na zagrijavanju gubi taj poen i pravi mu Haase brejk u 3. setu a da ne govorim kako je bukvalno hodao po terenu i bruku poena stoji na mjestu i opusteno udara po loptici pa gdje zavrsi a ako mu kojim slucajem Haase vrati lijevo ili desno ovaj majmun uopste ne trci taman bila kratka loptica u servis polje nije bitno jednostavno nije htio. Ma cista komedija Haase toliko los da mu je i ovakav uspio set uzet a Tomic majmuncina obicna koji **** je uopste i igrao ovaj mec i sto je uopste dolazio na turnir ako ce ovako odigrat sugavac glupi i da se ne nerviram a gledam i ne vjerujem sta radi.
Alessandro Del Piero !
Ma samo ostavit kocku ovu vjeruj, ja sam bio prestao neko vrijeme dok su mi ispiti bili i osjecao sam se brate preporodjeno, sinoc dobijem neke pare i evo danas im vratim momentalno, i vozdrica idem opet na pauzu ko im **** majku, nema od ovog hajra10DelPiero je napisao/la:Ma brate dragi kako je on igro ovaj mec je prevara teska, gledao sam i sramota cista, ja bi momentalnu suspenziju za ono sranje dao jer nema sumnje da je namjerno izgubio, covjek smecira kao da je na zagrijavanju gubi taj poen i pravi mu Haase brejk u 3. setu a da ne govorim kako je bukvalno hodao po terenu i bruku poena stoji na mjestu i opusteno udara po loptici pa gdje zavrsi a ako mu kojim slucajem Haase vrati lijevo ili desno ovaj majmun uopste ne trci taman bila kratka loptica u servis polje nije bitno jednostavno nije htio. Ma cista komedija Haase toliko los da mu je i ovakav uspio set uzet a Tomic majmuncina obicna koji **** je uopste i igrao ovaj mec i sto je uopste dolazio na turnir ako ce ovako odigrat sugavac glupi i da se ne nerviram a gledam i ne vjerujem sta radi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma dzaba nekad se ne nerviram bez obzira sta i kako padao ali nekad me tako nerviraju valjda se nakupi pa se na ovom chatu malo istresem i to je to idemo dalje 

Alessandro Del Piero !
- Prometheus
- Kontakt:
Alkmaar i Willem oba daju odmah došlo
- Prometheus
- Kontakt:
Hajde Vejle sta cekate
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Prometheus
- Kontakt:
1:0Bihac96 je napisao/la:Hajde Vejle sta cekate
Nayebem vam se mame danske idite u pm
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
ajmo svicarci goloveeeeeeeeeeeeeeee
ajmo biel i winterhur po jedan gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.