@roceda22, negdje sam citao cini mi se, ozbiljan finansijski forum ( sad koliko forum moze biti ozbiljan), al je ozbiljan portal o novcu generalno, ekonomisti, imena mu se ne mogu sjetiti, mozda mi kasnije naumpadne, ako cak uspijem i link naci postavim ovdje.
I sad je tema vezano da li se kladionica moze gledati kao investiranje, kao dionice, na taj fazon. Dosta se ljudi ukljucilo u temu, neki jedno, neki drugo pricaju.
I lik je napisao fenomenalan post, da se moze gledati kao investicija, naravno uz dosta srece i nakraju se i dodje do ovoga oko ukupne kvote tiketa. Nakraju sam ja donio zakljucak sam sebi, da ta jednocifrena kvota najbliza necemu na duze staze, a bez nekog pretjeranog uvaljivanja, tj. Trosenja novca.
Da skratin pricu, tema je nakraju ugasena, postavljali su oni parove, al fulavanja samo takva, sta zna ekonomista sta je kladara... [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.