FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

f0rest1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la f0rest1946 » 04 jun 2023, 13:47

Alo gdje su novi potpisi

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 04 jun 2023, 13:49

Kako su u Sarajevo stigli desni i lijevi bek, bez obzira na Vršajevićev odlazak, kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih klubu, još jedan ili dva beka bi mogla napustiti redove višestrukog prvaka naše zemlje.

Nezvanične informacije govore da će to sigurno biti Nemanja Tomašević, koji je ugovorom za Sarajevo vezan još godinu dana, dok u Sarajevu još definitivno nisu donijeli odluku o Muhammedu Musi.

Sudbina Đanija Salčina, koji također može pokriti pomenutu poziciju još uvijek nije poznata. Ne bi bilo iznenađujuće da Sarajevo i s njim dogovori raskid ugovora, koji vrijedi do ljeta naredne godine.

Muharem Trako i Besim Šerbečić sigurno ostaju, a kako nezvanično saznajemo Marin Aničić će odraditi ugovor do kraja (ljeto naredne godine), što znači da bi redove Bordo tima najvjerovatnije mogao napustiti crnogorski internacionalac Ilija Martinović.

Na kraju dodajmo i da još uvijek nije poznata sudbina Ivana Ikića. Fudbaler koji je ugovorom za Sarajevo vezan do ljeta naredne godine, proljetni dio sezone proveo je na posudbi u Genclerbirligiju. Odigrao je devet utakmica, nije se upisao u listu strijelaca i kako nezvanično saznajemo, bliže je odlasku nego ostanku u Sarajevu.
90!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 04 jun 2023, 13:52

Traku poslati negdje na posudbu, jer po prikazanom nije ni za rotacije.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 04 jun 2023, 13:59

Udjemo li u sezonu sa Vukoticem, Besimom, Trakom i Anicicem to ce biti katastrofalna zamisao. Kako smo se zajebali sa dovodjenjem Anicica to je uzas. Sve i da planiraju stoperski tandem Serbecic-Vukotic i da Serbecic digne formu tu nikakve sirine nema. Ne do Bog povrede i cestih kartona.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 04 jun 2023, 14:06

keli je napisao/la:
04 jun 2023, 13:59
Udjemo li u sezonu sa Vukoticem, Besimom, Trakom i Anicicem to ce biti katastrofalna zamisao. Kako smo se zajebali sa dovodjenjem Anicica to je uzas. Sve i da planiraju stoperski tandem Serbecic-Vukotic i da Serbecic digne formu tu nikakve sirine nema. Ne do Bog povrede i cestih kartona.
Zeljkovic.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 04 jun 2023, 14:19

MaroonBjelave je napisao/la:
04 jun 2023, 13:52
Traku poslati negdje na posudbu, jer po prikazanom nije ni za rotacije.
Bolje je Čelika po malo uvoditi bojim se da od Trake nema hljeba

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 04 jun 2023, 14:21

Može Ramos za rotacije umjesto Ilije. Što se mene tiče, ući u sezonu sa Besimom, Vukotićem, Aničićem, Zeljkovićem, Trakom i Čelikom je sasvim ok.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 04 jun 2023, 14:23

Cora1946 je napisao/la:
04 jun 2023, 13:49
Kako su u Sarajevo stigli desni i lijevi bek, bez obzira na Vršajevićev odlazak, kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih klubu, još jedan ili dva beka bi mogla napustiti redove višestrukog prvaka naše zemlje.

Nezvanične informacije govore da će to sigurno biti Nemanja Tomašević, koji je ugovorom za Sarajevo vezan još godinu dana, dok u Sarajevu još definitivno nisu donijeli odluku o Muhammedu Musi.

Sudbina Đanija Salčina, koji također može pokriti pomenutu poziciju još uvijek nije poznata. Ne bi bilo iznenađujuće da Sarajevo i s njim dogovori raskid ugovora, koji vrijedi do ljeta naredne godine.

Muharem Trako i Besim Šerbečić sigurno ostaju, a kako nezvanično saznajemo Marin Aničić će odraditi ugovor do kraja (ljeto naredne godine), što znači da bi redove Bordo tima najvjerovatnije mogao napustiti crnogorski internacionalac Ilija Martinović.

Na kraju dodajmo i da još uvijek nije poznata sudbina Ivana Ikića. Fudbaler koji je ugovorom za Sarajevo vezan do ljeta naredne godine, proljetni dio sezone proveo je na posudbi u Genclerbirligiju. Odigrao je devet utakmica, nije se upisao u listu strijelaca i kako nezvanično saznajemo, bliže je odlasku nego ostanku u Sarajevu.
:rol: :rol:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 jun 2023, 14:28

Sezona je završena u Danskoj i sada možemo sumirati sve što se dešavalo. Znam da sve vas interesuje je povratak na Koševo. Postoji interes Sarajeva za mojim angažmanom, a i ja sam zainteresovana za povratak na Koševo. Mislim da je to dovoljno reći da se otprilike može naslutiti u kojem pravcu sve ide, rekao nam je Delač koji je i ranijih godina bio pominjan u kontekstu povratka u Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 04 jun 2023, 14:33

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 jun 2023, 14:28
Sezona je završena u Danskoj i sada možemo sumirati sve što se dešavalo. Znam da sve vas interesuje je povratak na Koševo. Postoji interes Sarajeva za mojim angažmanom, a i ja sam zainteresovana za povratak na Koševo. Mislim da je to dovoljno reći da se otprilike može naslutiti u kojem pravcu sve ide, rekao nam je Delač koji je i ranijih godina bio pominjan u kontekstu povratka u Sarajevo
Delač je po ovome nas novi/stari golman :opaopa: :opaopa:

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 04 jun 2023, 14:33

Sada citam ovo :pray: :pray: :pray:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 04 jun 2023, 14:37

mnon46 je napisao/la:
04 jun 2023, 14:21
Može Ramos za rotacije umjesto Ilije. Što se mene tiče, ući u sezonu sa Besimom, Vukotićem, Aničićem, Zeljkovićem, Trakom i Čelikom je sasvim ok.
Potpisujem. Ja isto ocekujem da Anicic i Besim proigraju i da se rotiraju a da Vukotic vodi glavnu rijec. Vakat je da nam odbrana proradi i da ne primamo golove od nizerazrednih ekipa. Dzaba napad dzaba sve kad primis 4 gola od Igmana.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 04 jun 2023, 14:41

Do 3.4.2024. cemo biti najbolji klub na Balkanu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 04 jun 2023, 14:53

Pa nisu valjda anicicu dali dvogodosnji ugovor :crazy:
Kad je vec tu daj Boze da pregura bez povreda

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2023, 14:54

Dal :mrgreen: moze Gulisa na poluspica?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 jun 2023, 15:01

keli je napisao/la:
04 jun 2023, 13:59
Aničić i Vukotić će biti glavni stub ispred golmana.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 jun 2023, 15:03

Ja mislim da Hordana vise nije toliko problem Ayla i drogeras koliko Ismir..

Jer im osjecaj kao hordas (koji je za povratak) da nas je Mirvic navuko na tanak led.. odnosno naleceli smo na njegovu igru.. a to je dovede drogerasa da **** horde da bi se skino pritisak sa igraca..

Bez obzira sto istok psuje to je trubina koja kad se igra bar koliko toliko dobro suti 75 minuta 10 minuta suje 5 minuta navija. A i karta je skoro duplo skuplja nego na sjeveru nepale baklje iitd kupuju dresove

Radi ovog smatram da hz trebaju da se vrate jer klub je vise nas nego onih lopova na zapadu i onih zena na istoku kojim zena **** mater u kuci i onda dodje na istok da opsuje nesto da bi se ljudi okonjeg okretali i rekli e ovo je navijanje ili se smijeali kako je dobro lano

Hz trebajy da se vrate na sjever i parrolana poslat poruke

12 igrac
Pondeljak

Zapravo to je sve sto je on zgrijesio

AJLA AKO DAVA 2 m km na plate a mirvic to odobrava ja nemam oroblem satim, ako daje i picke za podpis ako joj je covjek ok satim ija sam, sam nek dolaze igraci koji ce donijet grupu kl i prvo khesto sledece godine..

Evo irfan cengiv izdajnik busa se u bordo boju slikaje se sa dresom sa izbjegluckig kampa oprasta dugove tako da sam za apsulutno zaduzivanje i ne placanje taksi

Mater mu zeljo **** populisticku

Kad su propali gurni **** jos dublje a ne vracaj dugove nasim parama

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 04 jun 2023, 15:05

:ljepota:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 04 jun 2023, 15:06

Zar je Delac samo cenat visociji od Belmina :crazy:
90!

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 04 jun 2023, 15:13

Napokon iskusniji golman u svlačionici radi Šahinovića i Šutkovića. Nema sumnje da će sad golmani sigurniji biti u sebe
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, Google [Bot], Google Adsense [Bot], N3R3D, r3m1 i 38 gostiju.