FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BlueSharks
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa jbt recite odmah, da ne razbijam glavu razmišljajući.Svaka čast momku oporavio se od te povrede i smrti oca za pola godine.
Strauss Junior
Šta kaže, zna li branit'?tm8782 je napisao/la:brate info je 100% tacan na fb mi je covjek rekao a ti ako hoces vjeruj ako ne vrijeme ce pokazati a kao sto kaze bistrikboy

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
kaze naucit ce, kupio je neke knjige.Željovac je napisao/la:Šta kaže, zna li branit'?tm8782 je napisao/la:brate info je 100% tacan na fb mi je covjek rekao a ti ako hoces vjeruj ako ne vrijeme ce pokazati a kao sto kaze bistrikboy
ajd dosta o tome, to je nas golman, bilo je na nezvanicnom site-u Zelje da se desila nesreca. Branio je ranije na Grbavici.
Next
hahahaha dobra ti ova...imas na netu neke izvjestaje pa pogledaj utakmice Glasinca...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
VUK JOLOVIC: "ja sam zeljin igrac na pozajmici ovde u glasincu iz sokoca pa ne znam kad ce me vracati sad ili na ljeto, sve je do uprave"
VUK JOLOVIC: "u glasincu sa 7 godina proslu sezonu sam bio u juniorima zelje"
VUK JOLOVIC: "u glasincu sa 7 godina proslu sezonu sam bio u juniorima zelje"
-
- Kontakt:
ma laganini bice pojacanja necem ovise nagadati,ja sam prije nekoliko postova rekao ko je dosao
za ovo se zivi...

za ovo se zivi...
- samir_tm87
- Kontakt:
- prijeratni mangup
- Kontakt:
e ovako komsije evo jedna info koju sam cuo licno od ELDARA HASANOVICA.
rekao mi je da ce doci u zelju ako mu daju na ruke 20 000 KM,usput ima i ponudu da predje u SALZBURG ,jer kako kaze dobar je sa VLADAVICEM jos u vrijeme dok je bio u ZILINI kolko sam ga skontao zajedno su djelili stan,znaci 20 000 KM na ruke i on ce potpisati sa zeljom.Sad ako CULUM moze uzeti 30 000 moze i on 20 000 vase je dijete.
ps.izvinjavam se sto pisem na vasoj temi al eto cisto da znate..veli ki pozdrav
rekao mi je da ce doci u zelju ako mu daju na ruke 20 000 KM,usput ima i ponudu da predje u SALZBURG ,jer kako kaze dobar je sa VLADAVICEM jos u vrijeme dok je bio u ZILINI kolko sam ga skontao zajedno su djelili stan,znaci 20 000 KM na ruke i on ce potpisati sa zeljom.Sad ako CULUM moze uzeti 30 000 moze i on 20 000 vase je dijete.
-
- Kontakt:
Nisam odavno navratio pa mi je trebalo dosta vremena da procitam sve postove
nadam se da ce nabrojani igraci naci svoje mjesto u ŽELJI te da cemo popraviti efikasnost na proljece i uspjeti u nakanama da se vratimo u eurokupove gdje nam je i mjesto
citam ovaj post o gostovanju u listici
lijepo se sjetiti najbrojnijeg gostovanja i invazije na listicu, taj dan sam imao osjecaj da sam u nekom predgradju sarajeva a ne tako daleko
nadam se da ce nabrojani igraci naci svoje mjesto u ŽELJI te da cemo popraviti efikasnost na proljece i uspjeti u nakanama da se vratimo u eurokupove gdje nam je i mjesto
citam ovaj post o gostovanju u listici
lijepo se sjetiti najbrojnijeg gostovanja i invazije na listicu, taj dan sam imao osjecaj da sam u nekom predgradju sarajeva a ne tako daleko
26.05.2010-TITULA
prijeratni mangup je napisao/la:e ovako komsije evo jedna info koju sam cuo licno od ELDARA HASANOVICA.
ne znam sto se izvinjavas, svaki normalan post je dobro dosao na ovu temu bez obzira ko ga napisao

btw: valjda ima tu istine i vidjecemo hocli se sta realizirati na toj relaciji
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
heehhe vidim legla ti zayebancijaŽeljovac je napisao/la:Šta kaže, zna li branit'?tm8782 je napisao/la:brate info je 100% tacan na fb mi je covjek rekao a ti ako hoces vjeruj ako ne vrijeme ce pokazati a kao sto kaze bistrikboy

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
[youtube][/youtube]
Od trece minute najbolje otpjevana pjesma ove polusezone i jedna od najboljih u zadnjih par godina
Treba se malo zagrijat kad ovo bjelo g*vno pada
Od trece minute najbolje otpjevana pjesma ove polusezone i jedna od najboljih u zadnjih par godina

Treba se malo zagrijat kad ovo bjelo g*vno pada

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Pare nisu problem, doci ce u slucaju ako Selimovica prodamo izvinjavam se i ja tebi kazu kod vas igraci nezadovoljni kad su culi da Skoro ima 5000 mjesecno a oni pet puta manje( kad smo vec kod novosti)prijeratni mangup je napisao/la:e ovako komsije evo jedna info koju sam cuo licno od ELDARA HASANOVICA.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa prodat cemo selimovica 100%pile87 je napisao/la:Pare nisu problem, doci ce u slucaju ako Selimovica prodamo izvinjavam se i ja tebi kazu kod vas igraci nezadovoljni kad su culi da Skoro ima 5000 mjesecno a oni pet puta manje( kad smo vec kod novosti)prijeratni mangup je napisao/la:e ovako komsije evo jedna info koju sam cuo licno od ELDARA HASANOVICA.

-
- Kontakt:
Ma nebi ja da se Selimovic prodaje! On je meni dobar pravo bio ovaj jesenji dio prvenstva, s obzirom da se kasno prikljucio ekipi i da nije uopste prosao pripreme sa ekipom, pokazao je vise znanja i borbenosti nego neki koji su tu u Zelji vec odavno...Manijakk je napisao/la:Pa prodat cemo selimovica 100%pile87 je napisao/la:Pare nisu problem, doci ce u slucaju ako Selimovica prodamo izvinjavam se i ja tebi kazu kod vas igraci nezadovoljni kad su culi da Skoro ima 5000 mjesecno a oni pet puta manje( kad smo vec kod novosti)prijeratni mangup je napisao/la:e ovako komsije evo jedna info koju sam cuo licno od ELDARA HASANOVICA.
ps.izvinjavam se sto pisem na vasoj temi al eto cisto da znate..veli ki pozdrav![]()
![]()
![]()
poljske novine PRZEGLAD SPORTOWY su prenijeli informaciju da CELTIC prati STILICA , bilo bi dobro da se proda i od njegovog transfera bi dobili neke pare
Ma nece Amar prodat Selimovica koji je nas najkorisniji igrac bez priprema sa ekipom.
AMAR OSIM!
Pa juce doso!Gdje on to hocekalimero je napisao/la:Ma nece Amar prodat Selimovica koji je nas najkorisniji igrac bez priprema sa ekipom.

U Barcelonunime_tm87 je napisao/la:Pa juce doso!Gdje on to hocekalimero je napisao/la:Ma nece Amar prodat Selimovica koji je nas najkorisniji igrac bez priprema sa ekipom.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
cuj treba preci u Salzburg zato sto je dobar sa vladavicem...hahahaprijeratni mangup je napisao/la:e ovako komsije evo jedna info koju sam cuo licno od ELDARA HASANOVICA.