Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
IMa li neko dobar stream?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Zezaš? Kako li si samo došao do tih zaključaka, divim ti se...Goalgetter je napisao/la:Pa nije vjecito rjesenje da Pjanic izostaje u velikim utakmicama do 70te, i da ga onda ubacuje u igru. Jeste to dobra taktika (za Romu jako dobra, jer udje frisak i pun zelje za dokazivanjem), ali za igrace njegovog potencijala i dometa, to je jednostavno premalo. On treba prije svega jakih utakmica u nogama, protiv velikih protivnika, da bi bio bolji.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemoj mi te djecije fore prosipati, bogati..Unknown Genius je napisao/la:Zezaš? Kako li si samo došao do tih zaključaka, divim ti se...Goalgetter je napisao/la:Pa nije vjecito rjesenje da Pjanic izostaje u velikim utakmicama do 70te, i da ga onda ubacuje u igru. Jeste to dobra taktika (za Romu jako dobra, jer udje frisak i pun zelje za dokazivanjem), ali za igrace njegovog potencijala i dometa, to je jednostavno premalo. On treba prije svega jakih utakmica u nogama, protiv velikih protivnika, da bi bio bolji.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 01 mar 2014, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Haj' dr. Haus, sta zaje*avas covjeka sto napise ono sto misliUnknown Genius je napisao/la:Zezaš? Kako li si samo došao do tih zaključaka, divim ti se...Goalgetter je napisao/la:Pa nije vjecito rjesenje da Pjanic izostaje u velikim utakmicama do 70te, i da ga onda ubacuje u igru. Jeste to dobra taktika (za Romu jako dobra, jer udje frisak i pun zelje za dokazivanjem), ali za igrace njegovog potencijala i dometa, to je jednostavno premalo. On treba prije svega jakih utakmica u nogama, protiv velikih protivnika, da bi bio bolji.

Fali im Mire pravo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Unknown Genius
- Kontakt:
Jarane pišeš stvari koje i dijete od 5 godina vidi.Goalgetter je napisao/la:Nemoj mi te djecije fore prosipati, bogati..Unknown Genius je napisao/la:Zezaš? Kako li si samo došao do tih zaključaka, divim ti se...Goalgetter je napisao/la:Pa nije vjecito rjesenje da Pjanic izostaje u velikim utakmicama do 70te, i da ga onda ubacuje u igru. Jeste to dobra taktika (za Romu jako dobra, jer udje frisak i pun zelje za dokazivanjem), ali za igrace njegovog potencijala i dometa, to je jednostavno premalo. On treba prije svega jakih utakmica u nogama, protiv velikih protivnika, da bi bio bolji.
Ja sam trenutnu situaciju u svom prethodnom postu objasnio sarkastično, a ti djetinjasto. No offence.
@HariTz
Ma ima svako pravo na svoje mišljenje, alli ovaj kao da je Ameriku otkrio u svom postu.
Oleeeeeeeeeee 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- OnlyUnited
- Kontakt:
- Unknown Genius
- Kontakt:
E ne mogu vjerovati da mu opet prekide neko uzima.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Odma su puno opasniji, cim je Pjanic ušao
strepim cim vidim da je Pjanić u duelu, evo sad palim stream, drzi se za nos 

-
- Kontakt:
arena 4 eto utakmica vlc http://www.iptv-kanali.****/p/a ... ort-4.html" onclick="window.open(this.href);return false; blog.spot.com mjesto zvjezdica
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pitanje: Jesi ti uopšte pratio Italijansku prvu ligu u zadnjih 15 godina? Roma je dio "velike četvorke" i taj termin je korišten i koristi se već godinama htio ti ili ne... čudno mi da izgleda nisi čuo za to čim omalovažavaš Romu i nazor ih izbacuješ van slike...BosnaSTL je napisao/la:Prijetelju u Talijanskom fudbalu su vrh Milan ,Inter I JUVE a ostali se ukljuce povremeno .Roma je gore samo zato sto su Milan I Inter u maloj krizi .Mjesto im realno u sredini table I mozda se sretno dokopaju Evropa lige ponekad.HariTz je napisao/la:Roma nije veliki klub, nisu giganti, ali nisu vala ni prosjek, tim koji uz juve se bori za titulu, nema sanse da je prosjekBosnaSTL je napisao/la:Nije Roma ni Real ni Bareclona da on sjedi na klupi !Roma je prosjecan klub iz trenutno prosjecne Talijanske lige.slazem da je Pjanic predobar za klupu Rome, to itekako stoji
A yebem ti. 

Da nema pjanica,nebi nikad pogledo Rome,očajni su,mrtvaci pravi pogotovo u napadu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odron od utakmice..Antipropaganda fudbala sa bezbroj prekrsaja
Mire,mora se priznati,bio ispod svog nivoa u ovih pola sata..Nekoliko izgubljenih lopti i duela..Fuli i onu dobru sansu..Sve u svemu,sto rece ovaj komentator na Areni,utakmica koja ce se zaboraviti vrlo brzo..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- el-fighter
- Kontakt:
Pa jarane kad ti je samopouzdanje na visokom nivou moras i odigrati tako. Momak je jedan od najboljih igraca Rome i lik ga stavlja na klupu u svakoj malo jacoj utakmici. ja bi svaku loptu koju dobijem na tribine nabio.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nije dobro odigrao, mada je citava utakmica bila bolna za gledanje. Za zaborav i jednih i drugih.
Steta sto mu onaj zicer ne udje, mogao je biti pobjednicki.
Steta sto mu onaj zicer ne udje, mogao je biti pobjednicki.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !