Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ove ostale treba biti stid da je Alegri sa ovakvim Juventusom osvojio više bodova od njih.
Il Club più titolato al mondo!
Sta rece Spaleti za Kim-a, najbolji stoper trenutno, ja levata pa ne zna on da je to neki tamo igrac iz Fenera, sreca mu pa ne cita ovaj pdf 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Juventinisimo
- Kontakt:
To se opet poceli raspadati...cekajte da nam vrate bodove, tek onda ima da k'o grlice zujite.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
U nadi je i magarac crkoJuventinisimo je napisao/la: ↑14 mar 2023, 02:51To se opet poceli raspadati...cekajte da nam vrate bodove, tek onda ima da k'o grlice zujite..![]()

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sir Alex bi rekao: 'Lads, it's Tottenham'milanist je napisao/la: ↑14 mar 2023, 09:45U nadi je i magarac crkoJuventinisimo je napisao/la: ↑14 mar 2023, 02:51To se opet poceli raspadati...cekajte da nam vrate bodove, tek onda ima da k'o grlice zujite..![]()
a jok ne raspadamo se, vidis da smo medju 8 najbolji u Evropi, hejteri bi rekli slucajno, ili na srecu
![]()

- Romagnoli13
- Kontakt:
Bravo Italija. Bravo Inter.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mora se priznati da je talijanski fudbal prodisao u Evropi kako je Juve kažnjen. Čak su i oni proigrali 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čestitke Interistima! Kakvo ludilo na kraju hahahaha. Znači za sad 2/3, sutra aBd ide 3/3.
Inter vise srece neg pameti al prolaz je prolaz, znaci u LP ide 3/3 dalje jer Napoli je hajmo reci 99% prosao dalje
Talijani nikad losiji a 3 ekipe u zavrsnici
Samo Napoli nesto vrijedi i zasluzuje respect,Milan je imao srece sa Conteom,a ovaj Inter je teski odron od ekipe
Sa druge strane opet je najjadniji Juve
Samo Napoli nesto vrijedi i zasluzuje respect,Milan je imao srece sa Conteom,a ovaj Inter je teski odron od ekipe
Sa druge strane opet je najjadniji Juve
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- TheTruth34
- Kontakt:
Treba ti go za produžetke i zaprijetiš prvi put kako treba u 96-oj minuti...
Notingham Forrest ima budžet ko čitava liga i opet tri Italijana a 2 Engleza, ogroman uspjeh za ligu.. Ogroman.
Notingham Forrest ima budžet ko čitava liga i opet tri Italijana a 2 Engleza, ogroman uspjeh za ligu.. Ogroman.
Nego, koje lud'lo u Portu u 90+5min
Još sutra da se napolitanke pridruže i to je to.
Kad dobro krene i kad si sretan
ti zapevaj o na, na, na
o na, na, na
Interova nova himna; Onana-na

Kad dobro krene i kad si sretan
ti zapevaj o na, na, na
o na, na, na
Interova nova himna; Onana-na

Hendlaju Talijani dobro, cudi me, losa liga 
Cestitke Interu

Cestitke Interu

- muha milanez
- Kontakt:
U kakvom je financijskom momentumu Seria A, ovo je veličanstven uspjeh. Naravno, računam da je i Napoli uspio proći.
Četvrtfinale:
Bayern - Inter
Milan - Chelsea
City - Napoli
Četvrtfinale:
Bayern - Inter
Milan - Chelsea
City - Napoli
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Juve od svih ima i najviše šansi da donese europski trofej ove sezone

Uspjeh je veliki svakako, al jedino se Napoli može potuci sa bilo kime u četvrtfinalu
Nemoj ziv bio engleze vise, Chelsea ne bi bas nikako, to je ekipa koja dize formumuha milanez je napisao/la: ↑14 mar 2023, 23:15U kakvom je financijskom momentumu Seria A, ovo je veličanstven uspjeh. Naravno, računam da je i Napoli uspio proći.
Četvrtfinale:
Bayern - Inter
Milan - Chelsea
City - Napoli
Daj Bayern, benficu ili talijane pa da se potucemo za 1/2
Nadam se da će ih pola poispadati u sljedećoj fazi, predominantno je ovo iskreno

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.