Temperatura ili gripa , nešto od to dvoje , ništa ozbiljnije.filip13 je napisao/la:sto dragić sinoć nije igrao?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Temperatura ili gripa , nešto od to dvoje , ništa ozbiljnije.filip13 je napisao/la:sto dragić sinoć nije igrao?
Kajzer10 je napisao/la:Pa pretpostavljam da si poceo navijati za Oklahomu kad su bili contenderi. I ja nemam problem s tim i ne vidim zasto bi neko imao problem sa tim sto danas GSW dobija dobar broj navijaca.Sarmelino je napisao/la: Na osnovu cega sam ja bandwagoner, navijam za svoj tim dok ne ispadne u PO onda pratim onako bez ikakvih emocija.Dobar bandwagon
Jer tako to ide, velika vecina navijaca Bullsa sa ovih prostora su poceli navijati u doba Jordana. Isti slucaj sa fudbalom. Ljudi su poceli navijati za Real jer je bio jak a ne zbog toga sto im se ukazo Isus ili Poslanik u dresu Reala.
Maestro^^ je napisao/la:Temperatura ili gripa , nešto od to dvoje , ništa ozbiljnije.filip13 je napisao/la:sto dragić sinoć nije igrao?
ja koliko znam termin "bandwagon" se koristi za ljude koji prate igraca, a ne timove, tipa James iz Cavsa u Heat i nazad, tj. one koji su u tim razdobljima navijali ili navijaju za te timoveJoseeMourinho je napisao/la:Kajzer10 je napisao/la:Pa pretpostavljam da si poceo navijati za Oklahomu kad su bili contenderi. I ja nemam problem s tim i ne vidim zasto bi neko imao problem sa tim sto danas GSW dobija dobar broj navijaca.Sarmelino je napisao/la: Na osnovu cega sam ja bandwagoner, navijam za svoj tim dok ne ispadne u PO onda pratim onako bez ikakvih emocija.Dobar bandwagon
Jer tako to ide, velika vecina navijaca Bullsa sa ovih prostora su poceli navijati u doba Jordana. Isti slucaj sa fudbalom. Ljudi su poceli navijati za Real jer je bio jak a ne zbog toga sto im se ukazo Isus ili Poslanik u dresu Reala.![]()
![]()
da se ne lazemo rijetki su oni bar sa ovih prostora koji su poceli navijati za tim koji nije bio jak, znaci vecina su ti yebeni "bandwagoneri"
inace nema nista gluplje nego redovno brojanje krvnih zrnaca ko je kakav navijac i sl.
Timska igra na nivou.filip13 je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Temperatura ili gripa , nešto od to dvoje , ništa ozbiljnije.filip13 je napisao/la:sto dragić sinoć nije igrao?
i bez ijednog playa miami pobijedi netse
7filip13 je napisao/la:tips2292 je napisao/la:Moras ga postovati volio ga ili ne.Igrac koji svaku utakmicu izlazi na parket kao da je zadnja.Izjednacio se po broju TD u jednom kalendarskom mjesecu sa velikim Jordanom.Mozete reci kako je stat padder ali ovo ne moze svako
koliko su imali TD?
Tehnički bandwagoner je svako pridruživanje popularnom trendu, čisto jer je to u modi. A pošto je sad u modi mnogo više mrziti dubse i Currya nego ih voljeti bandwagoneri su ljudi poput tebe.bugojanac1234 je napisao/la:ja koliko znam termin "bandwagon" se koristi za ljude koji prate igraca, a ne timove, tipa James iz Cavsa u Heat i nazad, tj. one koji su u tim razdobljima navijali ili navijaju za te timove
To su haterstopnik1 je napisao/la:Tehnički bandwagoner je svako pridruživanje popularnom trendu, čisto jer je to u modi. A pošto je sad u modi mnogo više mrziti dubse i Currya nego ih voljeti bandwagoneri su ljudi poput tebe.bugojanac1234 je napisao/la:ja koliko znam termin "bandwagon" se koristi za ljude koji prate igraca, a ne timove, tipa James iz Cavsa u Heat i nazad, tj. one koji su u tim razdobljima navijali ili navijaju za te timove
Pa cekaj nije bandwagoner neko ko je poceo navijat za, lupam, Manchester United dok je bio jak i nastavio navijat za njih do kraja (kao ja npr). Bandwagoner je neko ko je navijao za MU kad je osvajao Ligu prvaka, pa presao na Bayern kad su dominirali pa onda na Barcelonu kad dominiraju itd..JoseeMourinho je napisao/la:Kajzer10 je napisao/la:Pa pretpostavljam da si poceo navijati za Oklahomu kad su bili contenderi. I ja nemam problem s tim i ne vidim zasto bi neko imao problem sa tim sto danas GSW dobija dobar broj navijaca.Sarmelino je napisao/la: Na osnovu cega sam ja bandwagoner, navijam za svoj tim dok ne ispadne u PO onda pratim onako bez ikakvih emocija.Dobar bandwagon
Jer tako to ide, velika vecina navijaca Bullsa sa ovih prostora su poceli navijati u doba Jordana. Isti slucaj sa fudbalom. Ljudi su poceli navijati za Real jer je bio jak a ne zbog toga sto im se ukazo Isus ili Poslanik u dresu Reala.![]()
![]()
da se ne lazemo rijetki su oni bar sa ovih prostora koji su poceli navijati za tim koji nije bio jak, znaci vecina su ti yebeni "bandwagoneri"
inace nema nista gluplje nego redovno brojanje krvnih zrnaca ko je kakav navijac i sl.
'ta on zna, neka se registruje ovdje da ga ljudi nauce kako je James Harden za njega Gary Payton u odbrani.topnik1 je napisao/la:jao jao šta kaže momak koji 24h dnevno živi za košarku
[youtube][/youtube]
Pa dobar je u steals, uzet ce i Harden steals.Donnie Darko je napisao/la:'ta on zna, neka se registruje ovdje da ga ljudi nauce kako je James Harden za njega Gary Payton u odbrani.topnik1 je napisao/la:jao jao šta kaže momak koji 24h dnevno živi za košarku
[youtube][/youtube]
Curry elite.Donnie Darko je napisao/la:'ta on zna, neka se registruje ovdje da ga ljudi nauce kako je James Harden za njega Gary Payton u odbrani.topnik1 je napisao/la:jao jao šta kaže momak koji 24h dnevno živi za košarku
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.