Fino sam ja rekla. Nikad izbit' selo iz vas.

@Pile
Pogledaj nam raspored

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesmo..Donnie Darko je napisao/la:Narin i Bosniacum su "masinci" zar ne?
Braco sretno. Kad vam pocinju predavanja?
Ne studiram jos, pocet cu uskoroBosniacum Lilium je napisao/la:@Doonie
da daNe znam tacno, nisam se jos zvanicno ni upisao, ovaj Narin ima dole neke stele, sve zna momak
![]()
Koja si ti godina, u Zenici studiras?
Nadam se da ce i kod nas tek 7. oktobraNarin je napisao/la:Jesmo..Donnie Darko je napisao/la:Narin i Bosniacum su "masinci" zar ne?
Braco sretno. Kad vam pocinju predavanja?
7 oktobra..
Ja sve znam..Upućen sam u sve..Bosniacum Lilium je napisao/la:Narin bro, odustat ces brzotrazi alternativu za Zapad
@Doonie
da daNe znam tacno, nisam se jos zvanicno ni upisao, ovaj Narin ima dole neke stele, sve zna momak
![]()
Koja si ti godina, u Zenici studiras?
Šta je ovo, samo jedna grupa?uschtipak je napisao/la:@Vas dvoje
Fino sam ja rekla. Nikad izbit' selo iz vas.![]()
@Pile
Pogledaj nam raspored![]()
sta je sad to sunce ti zarenonedim1993 je napisao/la:u januaru februaru, prije toga imas kolokvijume parcijale šta već pa opet imaš u junu julu i td.
Ma ne znaju oni još ni koliko će biti ljudi.uschtipak je napisao/la:Pa ko je jos lud da uzme smjer racunovodstvo i revizija.
A pogl'aj kako je sve spojeno. Od 8 do 14.
Što da ne,da kampujemo malo..Bosniacum Lilium je napisao/la:ma kod nas jeste bologna, ali to nasi faxovi rade na svoju ruku![]()
![]()
hajmo narine na ovaj studentski pohod na ovu planinu, folovi, satori, seS i tako to
to je mjera, mi cemo se u to ukljuciti, moramo sefeNarin je napisao/la:Što da ne,da kampujemo malo..Bosniacum Lilium je napisao/la:ma kod nas jeste bologna, ali to nasi faxovi rade na svoju ruku![]()
![]()
hajmo narine na ovaj studentski pohod na ovu planinu, folovi, satori, seS i tako to
Ja sam u ovoj grupi nekoj,dodala me drugarica,ovo asocijaca studenata mašinstva,stalno negdje idu,svako malo,znam i predsjednika studentskog odbora,neka takmičenja u sportu,bit cemo glavni u košarci,ti ko Iverson,ja ko O'Neal..Samo će nam to i ići..![]()
Znam ja dosta raje sa faxa,prilagođavanje mi neće biti problem,samo će mi učenje biti.
A neko spomenu ovu reviziju,to na ekonomiji,to je mene mama tjerala da upišem,tj da to izaberem kasnije na ekonomiji,ali nisam ja htio..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.