fxlider ba, ja mislim da reče da je iz beogradaAgresivnoDjubre je napisao/la:Hvala.nedim1993 je napisao/la: sretan rodjendan
i mene zvala ona iz beograda![]()
joj ljudi sta je ono za popis, hebote komplikovanja
Kakva iz Beograda ?![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
fxlider ba, ja mislim da reče da je iz beogradaAgresivnoDjubre je napisao/la:Hvala.nedim1993 je napisao/la: sretan rodjendan
i mene zvala ona iz beograda![]()
joj ljudi sta je ono za popis, hebote komplikovanja
Kakva iz Beograda ?![]()
I sta rece tebi ? Ja cu se sutra sa njom cut,zvat ce opet.nedim1993 je napisao/la: fxlider ba, ja mislim da reče da je iz beograda
mene će u srijeduAgresivnoDjubre je napisao/la:I sta rece tebi ? Ja cu se sutra sa njom cut,zvat ce opet.nedim1993 je napisao/la: fxlider ba, ja mislim da reče da je iz beograda
kod men topla noć baš,u šorcu možeš hodati vaniDex je napisao/la:Aj kakvo vrijeme šugavo
Školarac, poradi malo na cirkulaciji, pucaj se vitaminima, cvekla, mrkva i tako to.Dex je napisao/la:Ja se u 7 vani sledio, i to u duxu i trenerci bio
Trequartista je napisao/la:Školarac, poradi malo na cirkulaciji, pucaj se vitaminima, cvekla, mrkva i tako to.Dex je napisao/la:Ja se u 7 vani sledio, i to u duxu i trenerci bio![]()
Ja u ista ta doba šetao u košulji kratkih rukava.
Pozdrav i tebi kosarkasu!Narin je napisao/la:Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pozdrav svimaaaaaaaa!
Pozdrav druže..Greivis je napisao/la:Pozdrav i tebi kosarkasu!Narin je napisao/la:Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pozdrav svimaaaaaaaa!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.