PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
DRZAVA ZELJO
-
- Kontakt:
Muha tebra jesi stigao? Tobe imam potpise iz banovica evo i muhoni je svjedok, hoce li nam uvaziti to na anketi. Banovici svi uz Tobeta, ako nas puste sve na vrijeme iz banovica bice Tobe preko 50%.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 19 dec 2017, 21:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
"Volim partizan!!!! "
Ivica Osim 97 god. - Sarajevo
Čast je ugostiti yugoslovenskog giganta kao što je Partizan, koji je proevropski orijentisan a njihovi navijači liberali. HVALA im sto su uveličali rodjendan naše svijetle historije, i našeg voljenog Vaso Miskin Crni.
Čast je ugostiti yugoslovenskog giganta kao što je Partizan, koji je proevropski orijentisan a njihovi navijači liberali. HVALA im sto su uveličali rodjendan naše svijetle historije, i našeg voljenog Vaso Miskin Crni.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Muhoni javi se!!! Jesi ziv stig'o.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- TobeYarabi
- Kontakt:
Glavna ulica u banovicima preimenovana iz Titova u Tobetovasviunapad1010 je napisao/la:Muha tebra jesi stigao? Tobe imam potpise iz banovica evo i muhoni je svjedok, hoce li nam uvaziti to na anketi. Banovici svi uz Tobeta, ako nas puste sve na vrijeme iz banovica bice Tobe preko 50%.

-
- Kontakt:
I ulica i sve 3 paviljona zatvora forumskog u banovicima. Pobuna opstaTobeYarabi je napisao/la:Glavna ulica u banovicima preimenovana iz Titova u Tobetovasviunapad1010 je napisao/la:Muha tebra jesi stigao? Tobe imam potpise iz banovica evo i muhoni je svjedok, hoce li nam uvaziti to na anketi. Banovici svi uz Tobeta, ako nas puste sve na vrijeme iz banovica bice Tobe preko 50%.

- TobeYarabi
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:"Volim partizan!!!! "

- svrakino1921
- Kontakt:
Zeljo potrosio na plate u ovoj godini skoro 2 miliona maraka.
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
TobeYarabi je napisao/la:Pantelija je napisao/la:"Volim partizan!!!! "

Trebalo je platiti sve one silne sudije, jadnici svi redom suspendovani...svrakino1921 je napisao/la:Zeljo potrosio na plate u ovoj godini skoro 2 miliona maraka.
GOLEM SI ZELJO

I opet rado cega, da izgubite titulu na Kosevu?
Ma hajte molim vas
- svrakino1921
- Kontakt:
mlad si da samo znas koliko ste vi morali dat titula zvezdi u onoj drzavi jer ste bili zvezdina filijala nebi tako govorio,jadnik Pape nikad je neosvoji na Kosevu samo iz tih razlogaZip je napisao/la:Trebalo je platiti sve one silne sudije, jadnici svi redom suspendovani...svrakino1921 je napisao/la:Zeljo potrosio na plate u ovoj godini skoro 2 miliona maraka.
GOLEM SI ZELJO![]()
I opet rado cega, da izgubite titulu na Kosevu?
Ma hajte molim vas
TobeYarabi je napisao/la:Pantelija je napisao/la:"Volim partizan!!!! "

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
I Zeljo salje djecu na kaljenje u Celik, put Bilinog ce poci Elsner, Kajkut i Bogicevic
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Gdje ce karijeru nastaviti second top bosnian young player Podbradak Beganovic???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jel uredno raskid platiobelosevic28 je napisao/la:Gdje ce karijeru nastaviti second top bosnian young player Podbradak Beganovic???

Mogo bi on u Celik, Robovi bi ga docekali sirom rasirenih ruku.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Platio masno, pravit ce trEbinu od tih para. Mogao bi do Zenice da vrati ukradene stolice...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Poniženi u Evropi, poniženi u kupu, za najvećim klubom u državi zaostaju 6 bodova... u narodu poznati kao divovi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
u narodu poznat kao kantaVirtu4l je napisao/la:Poniženi u Evropi, poniženi u kupu, za najvećim klubom u državi zaostaju 6 bodova... u narodu poznati kao divovi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- TobeYarabi
- Kontakt:
desetogodisnjaPantelija je napisao/la:u narodu poznat kao kantaVirtu4l je napisao/la:Poniženi u Evropi, poniženi u kupu, za najvećim klubom u državi zaostaju 6 bodova... u narodu poznati kao divovi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.