FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rios

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rios » 02 jul 2012, 23:05

Gledam maloprije onu emisiju na tvsa,pricaju da je navodno Zeljo zainteresovan za Torlaka..On odbacuje te spekulacije i ono u fazonu "nece se to nikad desiti".. :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 jul 2012, 23:08

Rios je napisao/la:Gledam maloprije onu emisiju na tvsa,pricaju da je navodno Zeljo zainteresovan za Torlaka..On odbacuje te spekulacije i ono u fazonu "nece se to nikad desiti".. :lol:
I da dođe u želju ne vjerujem da bih igrao prije kerle i bogija

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 jul 2012, 23:09

Vidim da neki vec osudjuju sto Brkovic zabija i uporedjuju ga sa Bajrom. Za razliku od Bajre (Famos), Brkovic je igrao u puno ozbiljnijem klubu(Velez) i bio jedan od kljucnih igraca. Mislim da je to dovoljna usporedba. Druga stvar SEF je vec sad rekao da je Brkovic pojacanje(nije rekao javno u novinama, ali je rekao provjerenom covjeku). Znam da ce sad mnogi da pisu ovdje da je to bilo, u kafani, na janjetini isl. ali nije bitno. Sacekajte pocetak sezone pa napisite nesto negativno ili neku usporedbu. Moje misljenje je da smo dobili novog Memica, ako se neki sjecaju tog igraca. Nek on nastavi igrati kao sto je igrao i to je to. Mnogima treba biti jasno da je vec danas poceo utakmicu protiv vrlo jake ekipe, tj. u prvih 11, pa skontajte neke stvari.

LP
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Rios

Post Postao/la Rios » 02 jul 2012, 23:12

nidi je napisao/la:
Rios je napisao/la:Gledam maloprije onu emisiju na tvsa,pricaju da je navodno Zeljo zainteresovan za Torlaka..On odbacuje te spekulacije i ono u fazonu "nece se to nikad desiti".. :lol:
Slazem se.. :)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 02 jul 2012, 23:17

ovdje ljudi imaju tendenciju baš da idu iz krajnosti u krajnost. Super je što Brković zabija, ali ne treba ga još dizati jer kao što neko reče zabijao je i Bajro, ili još gore omalovažavati zbog toga.......i ovo je dovoljno
Prvenstvo će pokazati sve ;)

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 02 jul 2012, 23:21

nidi je napisao/la:
realno, kad bi presao svi bi rekli da je bolji od obojice... sad nije nesto zato sto igra za pitare, a realno lik je igracina!!! ja sam nacuo da mu je Amar davao 80.000 km godisnje, al da je on odbio!!! sad ima ovih koji su bolje upuceni, pa ce znati jel istina!
BRAVE HEART 1979-2005

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 jul 2012, 23:21

ublehas je napisao/la:ovdje ljudi imaju tendenciju baš da idu iz krajnosti u krajnost. Super je što Brković zabija, ali ne treba ga još dizati jer kao što neko reče zabijao je i Bajro, ili još gore omalovažavati zbog toga.......i ovo je dovoljno
Prvenstvo će pokazati sve ;)
Pametnom dosta. Nisam ni ja za to dizanje nikoga, pa ni Brkovica ali nemojte odmah gledati neko crnilo i porediti. Znam da smo se vise puta tako opekli(Tica, Filipovic, Prepoli, Seslija, Dudic... i ima ih jos ne mogu da se sjetim). Ali ima onih koji su pokazali svoju kvalitetu dolaskom u Zelju(Guvo, Agic, Karic, Huljev i mnogi drugi poslije). Sacekajet pa donosite sud.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jul 2012, 23:23

tm8782 je napisao/la:Vidim da neki vec osudjuju sto Brkovic zabija i uporedjuju ga sa Bajrom. Za razliku od Bajre (Famos), Brkovic je igrao u puno ozbiljnijem klubu(Velez) i bio jedan od kljucnih igraca. Mislim da je to dovoljna usporedba. Druga stvar SEF je vec sad rekao da je Brkovic pojacanje(nije rekao javno u novinama, ali je rekao provjerenom covjeku). Znam da ce sad mnogi da pisu ovdje da je to bilo, u kafani, na janjetini isl. ali nije bitno. Sacekajte pocetak sezone pa napisite nesto negativno ili neku usporedbu. Moje misljenje je da smo dobili novog Memica, ako se neki sjecaju tog igraca. Nek on nastavi igrati kao sto je igrao i to je to. Mnogima treba biti jasno da je vec danas poceo utakmicu protiv vrlo jake ekipe, tj. u prvih 11, pa skontajte neke stvari.

LP
**** ja ove Ukrajince, ja zvao i ovo je ono sto mi covjek rece: Zeljo imao jak trening ujutro radi vrucina, Brkovic u 43 minuti i ono sto me iznenadalio poslije citanja na onom protalu ZELJO BIO DOSTA BOLJI.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 jul 2012, 23:25

edotm87 je napisao/la:
nidi je napisao/la:
realno, kad bi presao svi bi rekli da je bolji od obojice... sad nije nesto zato sto igra za pitare, a realno lik je igracina!!! ja sam nacuo da mu je Amar davao 80.000 km godisnje, al da je on odbio!!! sad ima ovih koji su bolje upuceni, pa ce znati jel istina!
po kojim parametrima je igračina ,i ja sam čuo da mu je davao lijepe pare za prelazak prošle godine i za to momku skidam kapu

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 jul 2012, 23:29

Kakav torlak,sta je s vama? Bezze vam prica,niti mi hocemo njega,niti nam treba,niti on hoce kod nas
Kraj price

Rios

Post Postao/la Rios » 02 jul 2012, 23:30

edotm87 je napisao/la:
nidi je napisao/la:
E sad da je igracina i nije..U ovoj nasoj premijer ligi kad su u pitanju stoperi samo se za Harisa Alihodzica moglo reci da je igracina.. 8-) Po meni on je tu bare-bare sa Bogijem,a Kerla je bolji od obojice..Opet ponavljam ovo je moje licno misljenje ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 02 jul 2012, 23:32

:
nime_tm87 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
reks je napisao/la:Zbog ove utakmice sa Mariborom promakla je cinjenica da se momci pripremaju u Austriji sto je samo prije par sezona bila misaona imenica..Propremne utakmice radimo sa klubovima iz evropskih liga.Evo danas na 35 stepani momci su bolje trcali u drugom nego u prvom poluvremenu ako je vjerovati prevodiocima.Sve su to djelici mozaika koji cine progres.Malo je golova a valjda je do teskih nogu ali ce ovakve i ovako tvrde utakmice biti i ove kvalifikacijske.trebace pameti.a i srece da nas sunce obasja.Lijepo je i sto se zna red u kuci pa nema izjava i pametovanja po novinama i portalima.Ukupna slika odaje opsti utisak napredovanja,samo da nastavimo pa ce i prolazi na vise nivoe takmicenja doci,.Neko rece koliki je budjet ovih ukrajinaca a ljudi zavrsili u sredini,samo da se razbije psiholoska barijera i eto nas na zelenoj grani.
Zar nije Demir Hotic vodio ekipu u Njemacku na pripremne utakmice sa renomiranim njemackim klubovima :mrgreen:
Gluho bilo imam nekakav gadan kad se sjetim tog perioda
I nikako ne zaboraviti da se znao i autobus gurati.a kad malo bolje razmislim znalo se i janje okretati pored puta,valjda Jablanica bila daleko iz te Njemacke :mrgreen:
Zadnja izmjena: reks, dana/u 02 jul 2012, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jul 2012, 23:35

edotm87 je napisao/la:realno, kad bi presao svi bi rekli da je bolji od obojice... sad nije nesto zato sto igra za pitare, a realno lik je igracina!!! ja sam nacuo da mu je Amar davao 80.000 km godisnje, al da je on odbio!!! sad ima ovih koji su bolje upuceni, pa ce znati jel istina!
Jest mu Amar ponudio kad mu je istekao ugovor nesto vise para nego sto je imao u sarajevu, al to je igra da bi on njima rekao hocu bar toliko para koliko mi Zeljo nudi, sto je na kraju ispalo.Slicno su oni pokusali kada je Nijema bio u pitanju...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 jul 2012, 23:38

pile87 je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:realno, kad bi presao svi bi rekli da je bolji od obojice... sad nije nesto zato sto igra za pitare, a realno lik je igracina!!! ja sam nacuo da mu je Amar davao 80.000 km godisnje, al da je on odbio!!! sad ima ovih koji su bolje upuceni, pa ce znati jel istina!
Jest mu Amar ponudio kad mu je istekao ugovor nesto vise para nego sto je imao u sarajevu, al to je igra da bi on njima rekao hocu bar toliko para koliko mi Zeljo nudi, sto je na kraju ispalo.Slicno su oni pokusali kada je Nijema bio u pitanju...
Bas tako pile

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jul 2012, 23:43

Eh da sto se tice Brkovica Dino Djurbuzovic kaze da je odlican igrac a njemu ne znam zasto vjerujem.

Rios

Post Postao/la Rios » 02 jul 2012, 23:47

Nesto sad kontam,ovaj Stilic jos nema kluba..Da li bi bilo realno potpisati s njim neki ugovor uz klauzulu da u slucaju neke inostrane ponude moze otici dzabaluka!?

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 03 jul 2012, 00:10

U srijedu od 20h na sportklubu+ direktan prijenos utakmice Maribor-Lokomotiva(Moskva).Odlična prilika da vidimo kakvi su janezi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 03 jul 2012, 00:14

pile ja mislim da je negdje pisalo da ce se nasi drzati toga da ujutru rade trening,a onda nekad predvece igraju tekmu..zamisli koju snagu tu moras imati i koliko ce jos steci kondicije i svega ponesto sa ovim utakmicama protiv zanimljivih protivnika,mislim da polahko nadolazimo i da smo se zahuktali vec
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 jul 2012, 00:14

Schwarz je napisao/la:U srijedu od 20h na sportklubu+ direktan prijenos utakmice Maribor-Lokomotiva(Moskva).Odlična prilika da vidimo kakvi su janezi
Skautiram :mrgreen: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 03 jul 2012, 00:50

pile87 je napisao/la:
ja sam cuo da je odbio, zato sto je dobio onu nagradu Ismir Pintol od navijaca, i da samo zbog toga nije presao! a da uslove koje mu je Amara nudio nikad nije dobio u Sarajevu... cuo sam jednu slicnu takvu pricu i za Skoru, al sve je to mahalska... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.