Ma zijanili 3-1 brate ,nemos' ti zabit' kol'ko oni mogu primit' .PIKE je napisao/la:aahhahaha to kraljuuuu, koliko ste zavrsili ?acab je napisao/la:Ma bolje je brate ,hvala ti . Juce sam povrijedjen u 3-oj minuti poentir'o u stilu Tottia .![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma zijanili 3-1 brate ,nemos' ti zabit' kol'ko oni mogu primit' .PIKE je napisao/la:aahhahaha to kraljuuuu, koliko ste zavrsili ?acab je napisao/la:Ma bolje je brate ,hvala ti . Juce sam povrijedjen u 3-oj minuti poentir'o u stilu Tottia .![]()
Tako nekakoMurga je napisao/la:Je l' istina da su Rorovi sad skroz zapusteni i da je ona mala kucica demolirana?legenda reala je napisao/la:Ona što ga usisa i skuha i ja ga skuham
Ma hajvani sve brate .PIKE je napisao/la:A jbt pa odbrana vam je taraba haman.![]()
ahahahha napad ubitačan, odbrana katastrofabiće bolje, jeste sljedeci vikend ovdje ?
Ovo je smrdilo i na casu. Al i i mi smo mal ovome dprinjeli, necem prozor otvorit, kao hladno a vrata otvorim i tako ulazi taj smrad.Dex je napisao/la:Budi zadovoljan, barem ti se natronka ne osjeti dok sjediš na času
acab je napisao/la:Ma bolje je brate ,hvala ti . Juce sam povrijedjen u 3-oj minuti poentir'o u stilu Tottia .![]()
mer'aba ljudidnobagrcavi je napisao/la:Vozdra šiljokurani šta ima
sretan rođendanbagrcavi je napisao/la:Vozdra šiljokurani šta ima
Bgm, završavaj to što prije....ja danas nešto svratio dole, već raja dolazi i predaje papireBosniacum Lilium je napisao/la:
ma u toku ove sedmice aBd. Izgubio sam one slike za index od prosle godine, 2 mi ostale, izgledao na njima ko pravo pametno celjade. A prije 10tak dana se osisao na keca, pa evo cekao da mi barem malo izraste kosa, ofirno mi kec u indexu, profe da pomisle da sam neki ubica
sretan rodjendanAgresivnoDjubre je napisao/la:sretan mi rodjendan !
Hvala.nedim1993 je napisao/la: sretan rodjendan
i mene zvala ona iz beograda![]()
joj ljudi sta je ono za popis, hebote komplikovanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.