Šta znaju kinezi šta je KurirTristan je napisao/la:Kurir su ozbiljne novine.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Šta znaju kinezi šta je KurirTristan je napisao/la:Kurir su ozbiljne novine.
Kod Tife???TobeYarabi je napisao/la:svi u beograd!!!
I lepog micebelosevic28 je napisao/la:Kod Tife???TobeYarabi je napisao/la:svi u beograd!!!
joker90 je napisao/la:Mi smo branili ovaj grad i krvarili, vi niste, vi ste podrumasi! - Semir(19god), Sarajevo
samoCitam je napisao/la:http://www.klix.ba/clanak/171219047Zagor je napisao/la:...Bosnjaci, pa sta...
![]()
![]()
![]()
Eto mi bosnjastva i qovana. Znam da vas je isti qrac napravio, da su vam djedovi navijali za njih, da ste se godinama mazili s njima...ali nakon prelaska Drine, prije 15 dana velicali onog ko te klao, fuj, stid me s kim grad dijelim...
Zagor je napisao/la:**** ti i klub i navijace koji psuju ime grada iz koji taj klub dolazi. To se na derbijima nikada ili vrlo rijetko da se desavalo. Moglo se cuti samo od navijaca Borca, Zrinjskog, Slobode... Dok su robijasi to uzvikivali i kad je reprezentacija igrala... Ma zezam se, manijaci to misle na klub. Misle **** moj, sastavljat je i be sa imenom svog grada je izraz "seher mentaliteta".
I dr.KarajlicaTobeYarabi je napisao/la:I lepog micebelosevic28 je napisao/la:Kod Tife???TobeYarabi je napisao/la:svi u beograd!!!
i opetEisenbahner1921 je napisao/la:Zagor je napisao/la:**** ti i klub i navijace koji psuju ime grada iz koji taj klub dolazi. To se na derbijima nikada ili vrlo rijetko da se desavalo. Moglo se cuti samo od navijaca Borca, Zrinjskog, Slobode... Dok su robijasi to uzvikivali i kad je reprezentacija igrala... Ma zezam se, manijaci to misle na klub. Misle **** moj, sastavljat je i be sa imenom svog grada je izraz "seher mentaliteta".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koda sam i ocekivao od vas neki komentar koji ce pobit ove cinjenice sto sam napisao.Eisenbahner1921 je napisao/la:
i opet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zagor je napisao/la:Koda sam i ocekivao od vas neki komentar koji ce pobit ove cinjenice sto sam napisao.Eisenbahner1921 je napisao/la:
i opet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opet kazem, valjda je to taj "seher mentalitet". Hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.