FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ima li kakvih slika da vidimo tu opremu 

Žao mi je što nisam bliže tom Heiligenkreuzu, ustvari samo da sam u Austriji otišao bih sigurno barem jedan dan da napravim snimak i da prenesem šta se inače dešava na terenu. Imaju još 4 pripremne - Slovenci, Mađari, Matersburg i Sigma Olomouc.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ovo sa Brkovicem me podsjeca na situaciju sa Bajrom, svaku prijateljsku zabije a kad se krene ozbiljno igrati, taraba...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
bajro se satro ozbiljno igrat, a brkovicu tek 3 utakmicazlaya_tm87 je napisao/la:Ovo sa Brkovicem me podsjeca na situaciju sa Bajrom, svaku prijateljsku zabije a kad se krene ozbiljno igrati, taraba...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
kako te moze podsjecati a nije odigrao nijednu ozbiljnu tekmu ccc nemoj odmah pehirati !zlaya_tm87 je napisao/la:Ovo sa Brkovicem me podsjeca na situaciju sa Bajrom, svaku prijateljsku zabije a kad se krene ozbiljno igrati, taraba...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Mozda sam se pogresno izrazio, uglavnom samo nek' ne bude kao sa Bajrom. Momku svaka cast, samo nek' nastavi...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Zbog ove utakmice sa Mariborom promakla je cinjenica da se momci pripremaju u Austriji sto je samo prije par sezona bila misaona imenica..Propremne utakmice radimo sa klubovima iz evropskih liga.Evo danas na 35 stepani momci su bolje trcali u drugom nego u prvom poluvremenu ako je vjerovati prevodiocima.Sve su to djelici mozaika koji cine progres.Malo je golova a valjda je do teskih nogu ali ce ovakve i ovako tvrde utakmice biti i ove kvalifikacijske.trebace pameti.a i srece da nas sunce obasja.Lijepo je i sto se zna red u kuci pa nema izjava i pametovanja po novinama i portalima.Ukupna slika odaje opsti utisak napredovanja,samo da nastavimo pa ce i prolazi na vise nivoe takmicenja doci,.Neko rece koliki je budjet ovih ukrajinaca a ljudi zavrsili u sredini,samo da se razbije psiholoska barijera i eto nas na zelenoj grani.
Zar nije Demir Hotic vodio ekipu u Njemacku na pripremne utakmice sa renomiranim njemackim klubovimareks je napisao/la:Zbog ove utakmice sa Mariborom promakla je cinjenica da se momci pripremaju u Austriji sto je samo prije par sezona bila misaona imenica..Propremne utakmice radimo sa klubovima iz evropskih liga.Evo danas na 35 stepani momci su bolje trcali u drugom nego u prvom poluvremenu ako je vjerovati prevodiocima.Sve su to djelici mozaika koji cine progres.Malo je golova a valjda je do teskih nogu ali ce ovakve i ovako tvrde utakmice biti i ove kvalifikacijske.trebace pameti.a i srece da nas sunce obasja.Lijepo je i sto se zna red u kuci pa nema izjava i pametovanja po novinama i portalima.Ukupna slika odaje opsti utisak napredovanja,samo da nastavimo pa ce i prolazi na vise nivoe takmicenja doci,.Neko rece koliki je budjet ovih ukrajinaca a ljudi zavrsili u sredini,samo da se razbije psiholoska barijera i eto nas na zelenoj grani.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- corleone87
- Kontakt:
NK Zavrč 1-1 NK Maribor
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Ovi su iz druge slovenske lige kako sam skontao i to su je prekucali kako mi se cini od 26 utakmica 23 pobjede,1 nerjesena i 2 poraza sto znaci da nisu ni oni bezveze ekipacorleone87 je napisao/la:NK Zavrč 1-1 NK Maribor
Zadnja izmjena: ZELJO MOJA, dana/u 02 jul 2012, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
- corleone87
- Kontakt:
neznam moguce da jesuZELJO MOJA je napisao/la:jesu li ovi iz druge slovenske ligecorleone87 je napisao/la:NK Zavrč 1-1 NK Maribor
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Gluho bilo imam nekakav gadan kad se sjetim tog periodaDylan Dog je napisao/la:Zar nije Demir Hotic vodio ekipu u Njemacku na pripremne utakmice sa renomiranim njemackim klubovimareks je napisao/la:Zbog ove utakmice sa Mariborom promakla je cinjenica da se momci pripremaju u Austriji sto je samo prije par sezona bila misaona imenica..Propremne utakmice radimo sa klubovima iz evropskih liga.Evo danas na 35 stepani momci su bolje trcali u drugom nego u prvom poluvremenu ako je vjerovati prevodiocima.Sve su to djelici mozaika koji cine progres.Malo je golova a valjda je do teskih nogu ali ce ovakve i ovako tvrde utakmice biti i ove kvalifikacijske.trebace pameti.a i srece da nas sunce obasja.Lijepo je i sto se zna red u kuci pa nema izjava i pametovanja po novinama i portalima.Ukupna slika odaje opsti utisak napredovanja,samo da nastavimo pa ce i prolazi na vise nivoe takmicenja doci,.Neko rece koliki je budjet ovih ukrajinaca a ljudi zavrsili u sredini,samo da se razbije psiholoska barijera i eto nas na zelenoj grani.
Na tim pripremama za vrijeme Hotica igrali smo prijateljsku sa klubom kojeg je osnovala nasa dijaspora
Kad se covjek samo sjeti..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
[quote="zlaya_tm87"]Mozda sam se pogresno izrazio, uglavnom samo nek' ne bude kao sa Bajrom. Momku svaka cast, samo nek' nastavi..
priča vam je bezveze kao da ga je amar na lotu izvukao pa valjda je nešto vidio u ovom momku pa ga je doveo .
priča vam je bezveze kao da ga je amar na lotu izvukao pa valjda je nešto vidio u ovom momku pa ga je doveo .
I ako se ne varam za vrijeme Hotica i PUMA je trebala biti oficijelni dobavljac opreme. Samo kad se sjetim one njegove plave PUMA trenerke na koju je prisio grb Zelje dodje mi da povracam.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Ovako kao i Brković je I Bajro Spahić u prijateljskim susretima "RAZVALJIVO" protivnike, a LP i PL karna...
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
pa šta sad treba navijati da Brković ne zabija na pripremama da ne bude isti Bajroragazzidelsud1987 je napisao/la:Ovako kao i Brković je I Bajro Spahić u prijateljskim susretima "RAZVALJIVO" protivnike, a LP i PL karna...

Izgleda po nekim, da bi bolje bilo...nidi je napisao/la:pa šta sad treba navijati da Brković ne zabija na pripremama da ne bude isti Bajroragazzidelsud1987 je napisao/la:Ovako kao i Brković je I Bajro Spahić u prijateljskim susretima "RAZVALJIVO" protivnike, a LP i PL karna...![]()
![]()
![]()

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
amerosm je napisao/la:I ako se ne varam za vrijeme Hotica i PUMA je trebala biti oficijelni dobavljac opreme. Samo kad se sjetim one njegove plave PUMA trenerke na koju je prisio grb Zelje dodje mi da povracam.

HAHAHAHAHAHAH