Ja ba, yebo im Putin po mater svima, fulam ih na kladzi.. Dabogda se zaledili..THEC je napisao/la:Sad mi krivo sto nismo dobili ovu Lokomotivu iz Moskve, ubi ih Apollon u sred Moskve 1-4![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja ba, yebo im Putin po mater svima, fulam ih na kladzi.. Dabogda se zaledili..THEC je napisao/la:Sad mi krivo sto nismo dobili ovu Lokomotivu iz Moskve, ubi ih Apollon u sred Moskve 1-4![]()
Istina, Lokomotiv ima bas dosta izostanaka, losu formu, sad igraju sa Zenitom, prodaju Ndoyea... mada ni Apollon nije bezveze ekipa.THEC je napisao/la:Sad mi krivo sto nismo dobili ovu Lokomotivu iz Moskve, ubi ih Apollon u sred Moskve 1-4![]()
Hvala pasazlatniljiljan je napisao/la:Od 19:30sarajlija je napisao/la:Dobro si![]()
, dali zna ko hoceli ko i do sada biti uvodna emisija na face tv prije tekme i kad je otprilike?
Najbolji moguci sastav. Samo se nadam da mladi Radovac neci podleci svemu sto ova utakmica nosi zbog godina i neiskustva. Danas bi npr. Jajalo odlicno dosao. Sretno SarajvoIbizevic je napisao/la: Sarajevo: Bandović, Tatomirović, Berberović, Dupovac, Stojčev, Duljević, Cimirot, Puzigaća, Okić, K. Velkoski, Radovac.
Uh Jajalo i DelacAjax je napisao/la:Najbolji moguci sastav. Samo se nadam da mladi Radovac neci podleci svemu sto ova utakmica nosi zbog godina i neiskustva. Danas bi npr. Jajalo odlicno dosao. Sretno SarajvoIbizevic je napisao/la: Sarajevo: Bandović, Tatomirović, Berberović, Dupovac, Stojčev, Duljević, Cimirot, Puzigaća, Okić, K. Velkoski, Radovac.![]()
I Jahovic ili KomazecSabinho je napisao/la:Uh Jajalo i DelacAjax je napisao/la:Najbolji moguci sastav. Samo se nadam da mladi Radovac neci podleci svemu sto ova utakmica nosi zbog godina i neiskustva. Danas bi npr. Jajalo odlicno dosao. Sretno SarajvoIbizevic je napisao/la: Sarajevo: Bandović, Tatomirović, Berberović, Dupovac, Stojčev, Duljević, Cimirot, Puzigaća, Okić, K. Velkoski, Radovac.![]()
https://www.facebook.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Liverpool. YNWA je napisao/la:može link face-a?