Ovo sam samo napisao sazetak, jer sam malo u zurbi, pa zbog toga. Ali to je srz ovog teksta.galeb je napisao/la:I ja sam tako nesto razumio, u svakom slucaju hvala!tm8782 je napisao/la:Kako kazu na njihovoj stranici da su imali incijativu i napadali ali je nas golman izvrsno branio. Uspjeli su da izbjegnu opfsajd zamku i da nam zabiju gol, medjutim nedugo zatim nas tim je izjednacio.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- corleone87
- Kontakt:
ma sumnjivo mi ovo za 600 karti niko drugi nije objavio ni sa.x ni sportsport.ba samo **** 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- SkyWallker
Završena utakmica rezultatom 1:1, eto nosili smo se sa ekipom koja vrijedi vise od 15.000.000 eura i čiji je budzet nekih 10.000.000 eura 

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Izvini ako sam promašio već, ko je pogodio za Željezničar ?SkyWallker je napisao/la:Završena utakmica rezultatom 1:1, eto nosili smo se sa ekipom koja vrijedi vise od 15.000.000 eura i čiji je budzet nekih 10.000.000 eura
Osim - drugo ime za Želju !
Jesil siguran da je zavrsila?SkyWallker je napisao/la:Završena utakmica rezultatom 1:1, eto nosili smo se sa ekipom koja vrijedi vise od 15.000.000 eura i čiji je budzet nekih 10.000.000 eura
Još meščini da tvrde da su nam suci pomagali. Ja sam presretan kako god, što neko reče naftni magnat drži klub, nekolicina igrača preko miliona.tm8782 je napisao/la:Kako kazu na njihovoj stranici da su imali incijativu i napadali ali je nas golman izvrsno branio. Uspjeli su da izbjegnu opfsajd zamku i da nam zabiju gol, medjutim nedugo zatim nas tim je izjednacio.
PS: A imao sam predosjećaj da će ovaj & igrati ključnu ulogu kod njihovog gola. (haha nije htjelo da mi objavi ime igrača na latinici)
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- SkyWallker
Jašta sam nego siguran, da ne bi mozda bubnuo onako rezultat ??galeb je napisao/la:Jesil siguran da je zavrsila?SkyWallker je napisao/la:Završena utakmica rezultatom 1:1, eto nosili smo se sa ekipom koja vrijedi vise od 15.000.000 eura i čiji je budzet nekih 10.000.000 eura

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Zavrseno 1-1
Susret je igran po paklenom vremenu (35 stepeni). Ukrajinci su prvo zaprijetili preko Pichkura, koji je pokušao sa 16 metara, ali Antolović je bi sjajan i izvukao loptu ispod prečke.
Al se ismijah

Susret je igran po paklenom vremenu (35 stepeni). Ukrajinci su prvo zaprijetili preko Pichkura, koji je pokušao sa 16 metara, ali Antolović je bi sjajan i izvukao loptu ispod prečke.
Al se ismijah

Ne kazem da jesi niti da bi to uradio, nego sam ja pratio na onoj njihovoj stranici pa nisu bili izbacili da je krajSkyWallker je napisao/la:Jašta sam nego siguran, da ne bi mozda bubnuo onako rezultat ??galeb je napisao/la:Jesil siguran da je zavrsila?SkyWallker je napisao/la:Završena utakmica rezultatom 1:1, eto nosili smo se sa ekipom koja vrijedi vise od 15.000.000 eura i čiji je budzet nekih 10.000.000 euraneznam ko je dao go za nas, uglavnom oni poveli pa mi par minuta nakon toga izjednacili, oni bili bolje prvo mi drugo pol. uz to Adilović imao 100% šansu koju nije uspio realizirati, to je sve, sad ce neko od nasih objaviti strijelce i sastav vjerovatno, to je to

Dok ne cujemo da li je sef zadovoljan nista ovih 1:1 ne znaci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ovi u istočnoj Evropi stvarno imaju oriDŽinale prezimena. Prvo onaj Čeh u Dinamu Slepichka, sada cujem i za ovog Pichkura. 

I koji je završio 13 u prvenstvu......strašan tim.....SkyWallker je napisao/la:Završena utakmica rezultatom 1:1, eto nosili smo se sa ekipom koja vrijedi vise od 15.000.000 eura i čiji je budzet nekih 10.000.000 eura
Da se razumijemo, ovo je prijateljska i ništa ne znači, ali smješno mi dizati ovaj remi sa slabijim Ukrajinskim prvoligašem

Pa dobro tesko sad da pobjede kad su tu timovi kao Shaktar, Dynamo, Dnipro, Metalist....ublehas je napisao/la:I koji je završio 13 u prvenstvu......strašan tim.....SkyWallker je napisao/la:Završena utakmica rezultatom 1:1, eto nosili smo se sa ekipom koja vrijedi vise od 15.000.000 eura i čiji je budzet nekih 10.000.000 eura

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Danijal Brković nastavlja tresti mreže, namjestio je sada već bivši mladi Veležovac nišanske sprave. 

Zadnja izmjena: Claus, dana/u 02 jul 2012, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kod ovog su preci bili neki veliki perverznjacinime_tm87 je napisao/la:Zavrseno 1-1
Al se ismijah![]()
![]()

Njega ni u stau ne trebaš...kad ima sve...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
valjda ga nećemo više spominjat' 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: MisterBlue i 30 gostiju.