Mozes li otkriti jesu li ovo dvoje jos u braku? Dobra riba, gledaj lista a on neki smokljo. Polovnjaca jeste al te ribe su najboljeBelminM23 je napisao/la:Već godinama mi je ta slika cover na facebook. Zaljubljen sam u sliku.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mozes li otkriti jesu li ovo dvoje jos u braku? Dobra riba, gledaj lista a on neki smokljo. Polovnjaca jeste al te ribe su najboljeBelminM23 je napisao/la:Već godinama mi je ta slika cover na facebook. Zaljubljen sam u sliku.
Sandokan87 je napisao/la: Mozes li otkriti jesu li ovo dvoje jos u braku? Dobra riba, gledaj lista a on neki smokljo. Polovnjaca jeste al te ribe su najbolje![]()
![]()
Htjedoh ti napisati da poljubis Udbu sto imas klub,ali ...svi znamo nastavak recenice,jel tako ?Pantelija je napisao/la:Evropu si igrao na.Koševu, reprezentacija nije igrala na grbavici nego se sramotila na Grbavica, kako vi tako i država, ne ulažete vi nego sda, koldzo i ekipa, iz 7% kamate od hadžije, na kraju, poljubi Udbu Sto imaš stadion, jer si vam.ga poklonili.Zenzo je napisao/la:Mi smo svoji na svome, gradimo/popraljavom svoje, ulazemo u svoje, igramo europu na nasem stadionu, reprezentacija domovine igra na nasem stadionu.![]()
Ukratko, u svakom segmentu igre zvana fudbal smo ispred vas.
Haj sad na lobotomiju dijeli ip adrese
Pa sto progovori jadan? kuknjava kuknjavaPticaSelica1921 je napisao/la:Htjedoh ti napisati da poljubis Udbu sto imas klub,ali ...svi znamo nastavak recenice,jel tako ?Pantelija je napisao/la:Evropu si igrao na.Koševu, reprezentacija nije igrala na grbavici nego se sramotila na Grbavica, kako vi tako i država, ne ulažete vi nego sda, koldzo i ekipa, iz 7% kamate od hadžije, na kraju, poljubi Udbu Sto imaš stadion, jer si vam.ga poklonili.Zenzo je napisao/la:Mi smo svoji na svome, gradimo/popraljavom svoje, ulazemo u svoje, igramo europu na nasem stadionu, reprezentacija domovine igra na nasem stadionu.![]()
Ukratko, u svakom segmentu igre zvana fudbal smo ispred vas.
Haj sad na lobotomiju dijeli ip adrese
Moj pantelija,nema ko te nije popisao i ugasio.
Bolje je sutjeti i pustiti druge da misle da si glup,nego progovoriti i otkloniti sve sumnje.
HeheZagor je napisao/la:**** ti i klub i navijace koji psuju ime grada iz koji taj klub dolazi. To se na derbijima nikada ili vrlo rijetko da se desavalo. Moglo se cuti samo od navijaca Borca, Zrinjskog, Slobode... Dok su robijasi to uzvikivali i kad je reprezentacija igrala... Ma zezam se, manijaci to misle na klub. Misle **** moj, sastavljat je i be sa imenom svog grada je izraz "seher mentaliteta".
**** i tebe i SarajevoZagor je napisao/la:**** ti i klub i navijace koji psuju ime grada iz koji taj klub dolazi. To se na derbijima nikada ili vrlo rijetko da se desavalo. Moglo se cuti samo od navijaca Borca, Zrinjskog, Slobode... Dok su robijasi to uzvikivali i kad je reprezentacija igrala... Ma zezam se, manijaci to misle na klub. Misle **** moj, sastavljat je i be sa imenom svog grada je izraz "seher mentaliteta".
Sta pricas ti, ko ti drma kavez? Mi smo bili prvi na odbrani ovog grada, dok je tvoj rezimski klub igrao prijateljske po inostranstvu u sred agresije.Zagor je napisao/la:**** ti i klub i navijace koji psuju ime grada iz koji taj klub dolazi. To se na derbijima nikada ili vrlo rijetko da se desavalo. Moglo se cuti samo od navijaca Borca, Zrinjskog, Slobode... Dok su robijasi to uzvikivali i kad je reprezentacija igrala... Ma zezam se, manijaci to misle na klub. Misle **** moj, sastavljat je i be sa imenom svog grada je izraz "seher mentaliteta".
Hhahahahaahjoker90 je napisao/la:Mi smo branili ovaj grad i krvarili, vi niste, vi ste podrumasi! - Semir(19god), Sarajevo
Vas glavni podrumas i jest bio u trezoru. Al bitno je da je SDA da vam bude u upravi. Bakir Izetbegovic jedan je od vasjoker90 je napisao/la:Mi smo branili ovaj grad i krvarili, vi niste, vi ste podrumasi! - Semir(19god), Sarajevo
Ne lupetaj bolan! Šta ovo pišeš?samoCitam je napisao/la:Vas glavni podrumas i jest bio u trezoru. Al bitno je da je SDA da vam bude u upravi. Bakir Izetbegovic jedan je od vasjoker90 je napisao/la:Mi smo branili ovaj grad i krvarili, vi niste, vi ste podrumasi! - Semir(19god), Sarajevo
Kakva vam je historija, tacno bi me bilo stid da navijam za fks![]()
![]()
http://www.klix.ba/clanak/171219047Zagor je napisao/la:...Bosnjaci, pa sta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.