FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 11 avg 2016, 16:40

NjonjoVam je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Poslije Zrinjskog ide nešto lakši raspored i od ekipa iz vrha nas samo čeka utakmica sa Sarajevom na Tušnju, dok se ne upolovi ovaj dio sezone.
20.08.16. FK SLOBODA - NK ČELIK
27.08.16. FK KRUPA - FK SLOBODA
10.09.16. FK SLOBODA - FK MLADOST DOBOJ KAKANJ
pogledaj malo raspored prije napises post!kakvo Sarajevo na Tusnju ccccc

Nataša je qurva Ognjeneeeeeeeeee
U gostima, moja greska :salut:
Svejedno je daleko ta utakmica
Nad tobom sunce najljepše sja

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 11 avg 2016, 16:54

pinoglavi je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Poslije Zrinjskog ide nešto lakši raspored i od ekipa iz vrha nas samo čeka utakmica sa Sarajevom na Tušnju, dok se ne upolovi ovaj dio sezone.
20.08.16. FK SLOBODA - NK ČELIK
27.08.16. FK KRUPA - FK SLOBODA
10.09.16. FK SLOBODA - FK MLADOST DOBOJ KAKANJ
pogledaj malo raspored prije napises post!kakvo Sarajevo na Tusnju ccccc

Nataša je qurva Ognjeneeeeeeeeee
U gostima, moja greska :salut:
Svejedno je daleko ta utakmica
sala mala ba :wave:
DRŽAVA TUZLA!!

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 11 avg 2016, 17:46

SARS je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:
P.S. Pozdrav svim analiticarima koji su prije manje od 20 dana Husrefa prozivali (izmedju ostalog i zato sto je Kostic na klupi), a danas ga dizu u nebesa. ;)
Ja i dalje cekam da ti, SARS i jos poneki forumas koji pokusavate ispasti pametni i veci ljubitelji Slobode i veci znalci od drugih nadjete zbog cega smo prozivali Husrefa? Rade njegovog neznanja, govorili da Kostic MORA igrati ili je to zbog njegovog ponasanja, seljakluka i nekih desavanja u ekipi za koje pojma nemate?
Zato manite tih ulicarskih prozivki ba, uzivajte u rezultatima i boli vas kita sto neko prozove ili pohvali nekoga, svako ima svoje razloge i vidjenje necega i sve ide po zasluzi.

Svaka mu cast za znanje i motivaciju igraca u kljucnim momentima utakmice, sad smo mi sarajevskim timovima strah i trepet i neka to potraje jos dugo, dugoo...
Druze ja uopste ne pokusavam ispasti pametan i nesto veci ljubitelj Slobode od pojedinaca ovdje...Samo sam misljenja da Husrefu nema ko sta prigovoriti i uvijek cu stajati iza toga, a to sto ti pricas o nekom seljackom ponasanju i tako to, sto se mene tice nek im uvijek j.e.b.e. m.a.m.i.c.u kad ne igraju i ne rade kako treba i kako je on zamislio
Drago mi je da si se i ti nasao u mom postu. Nemoj nista licno shvatit, opusteno diskutujemo. Ja ti svakako ne zabranjujem nista, samo komentarisem.

Ti konkretno si ga pored "seljakluka" prozivao i za neigranje Kostica u prvom kolu. Kako vidimo, moze se i bez njega. Smatram je jednim od ozbiljnijih forumasa i zanima me sta pises. Samo pokusavam malo izvuci negativu iz pdf-a.

Zivio!
A sad adio...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 11 avg 2016, 18:15

O Husrefu je suvisno raspravljat. Vrhunski igrac, vrhunski trener. Zna sve marifetluke. Igraci mu ne mogu maglu prodavati. Zna se ko je sef. I dok je tako bit ce rezultata. Ne znam hocemo li dovoditi jos pojacanja. Nekog na mjesto Ivana Fatica. On je prekrizen. Tako i treba. Ako nisi profesionalac, goni se u tri lijepe
Niko, niko, samo Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 avg 2016, 18:25

wobly92 je napisao/la:Kisnuli smo i na sjeveru, propušta krov, tačnije one spojke na onim cijevima na nekoliko mjesta.
Da se Azmira pita i da mu se dao stadion na vrijeme, imali bi završen i sjever i natkriven zapad do sad.

Što se tiče ekipe, Husref kao što rekoh ima recept protiv sarajevskih ekipa, ali isto tako u svakom derbiju naoštri igrače maksimalno tako da se imamo čemu nadati. Otići maksimalno rasterećeno dole pa šta bude, ni poraz nije toliko strašan.
Ne propusta krov, vec se kisa sljeva niz cijevi i na tim mjestima kapa. A to se desilo zbog vjetra koji je puhao na sjever i nanosio kisu. Ljubim im projektanta :mrgreen:

Dobar je Ognjen, pogotovo kad mu na fejsu pises dan prije utakmice. :lol:

@sloboda72 Kada cemo citati tvoje analize ? :D

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 avg 2016, 18:40

Fakat gdje nam je sloboda72 ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 avg 2016, 18:46

Pozitiva je napisao/la: Drago mi je da si se i ti nasao u mom postu. Nemoj nista licno shvatit, opusteno diskutujemo. Ja ti svakako ne zabranjujem nista, samo komentarisem.

Ti konkretno si ga pored "seljakluka" prozivao i za neigranje Kostica u prvom kolu. Kako vidimo, moze se i bez njega. Smatram je jednim od ozbiljnijih forumasa i zanima me sta pises. Samo pokusavam malo izvuci negativu iz pdf-a.

Zivio!
Ja i govorim u svoje ime obzirom da ga jesam prozivao zbog Kostica, ali ne zbog njegove odluke ko ce igrati, nego zbog razloga zasto nekoga stavlja na klupu, jer sam odlicno upucen u prilike oko kluba i igraca pa mi je to zasmetalo. Nikad nisam ni doveo u pitanje Husrefovo znanje, jer da je neznalica davno bi bio bivsi u Slobodi i mi bismo kuburili na sredini tabele, a ne nepozeljan protivnik svakom nasem protivniku. :)
Jucer sam i napisao, Mehmedagic je u formi i svojim igrama zasluzuje biti u prvih 11. Brine me Kosticeva forma, kao i Đidiceva, jer sam i ranije govorio kako se on odlicno motivise u derbi utakmicama, ali daleko vise on moze i mora pruzati i u ostalim.

Jedva cekam kup utakmice da i ostali igraci dobiju priliku i ganjaju formu, nadam se. Bice dosta utakmica i trebaju nam motivirani i spremni Skahic, Lazevski, Zec i Govedarica.
Vec sad se mozemo osloniti na Grahovca sto je dodatni dobitak klubu, uz uvijek pozrtvovanog Krpica.

PS. Zaista moramo poraditi na sebi i malo manje prozivati jedni druge ovdje, forsirati neki cinizam i ulicarske fore, a u mnogome doprinosi i tema prepucavanja gdjr ljudi pucaju po savovima pa, valjda, ocekuju da ih svi branimo i spustamo se na nivo pojedinih metropolasa i modnih (japanke+carape) gurua.
Al hajde, svakome svacije, kad trazis onda i neka te trpaju i ismijavaju tvoj grad i sugradjane i donose konkluzije na osnovu pojedinaca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 11 avg 2016, 18:57

DoeTz je napisao/la:Fakat gdje nam je sloboda72 ?
Galerija.

10 Musemicevih lijevih bekova haha
Niko, niko, samo Sloboda

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 11 avg 2016, 19:18

:thumbup: Haha! Kakav opis za pripadnike nacionalnih manjina :D
Samo opusteno i bez preduhitrene negative.
A sad adio...

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 avg 2016, 19:21

katarakta je napisao/la:
Galerija.

:rol: :rol: :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 avg 2016, 20:01

mislim da ce protiv Zrinje isti sastav na teren, tako bih volio
ako je Stjepanovic spreman, naravno

valjda ove derbi tekme i treba igrat' s pojacanim veznim redom, tj dva destruktivca

katarakta

Post Postao/la katarakta » 11 avg 2016, 20:34

Chinaglia je napisao/la:mislim da ce protiv Zrinje isti sastav na teren, tako bih volio
ako je Stjepanovic spreman, naravno

valjda ove derbi tekme i treba igrat' s pojacanim veznim redom, tj dva destruktivca
I ja mislim. Samo više rasterećeno. Što bi moglo biti dobro. Možda je Stjepanović preventivno zamijenjen. Ima dva žuta ja mislim. Pa bi to mogao očistiti pod Bijelim brijegom :D
Niko, niko, samo Sloboda

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 11 avg 2016, 20:37

katarakta je napisao/la:
Galerija.

:rol: :rol: :opaopa: :opaopa: :urnebes: :urnebes: :bow: :bow:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 avg 2016, 22:26

Chinaglia je napisao/la: valjda ove derbi tekme i treba igrat' s pojacanim veznim redom, tj dva destruktivca
O tome i pričam. Tako je bilo i prošle godine i išlo nam je u korist.
I Ordaga na krilo :P
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 11 avg 2016, 22:31

Ima li se gdje pogledat snimak protiv strumfova?
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 avg 2016, 22:48

kako nam se Merzic samo isplatio, dosao je da pokrpi rupe, ne da bude igrac za prvi sastav, a uvijek nam je valjao
igrac zadatka sto se kaze, ti mu naredis, a on sljaka :kafa:

doveo bih na zimu jos jednog destruktivca, zlu ne trebalo, neka se nadje, htio sam ga i prije pocetka sezone, ali eto, nisam najsretniji da to (ponekad) igra Skahic, bolje tu imat' pravog igraca

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 11 avg 2016, 22:52

@Sloboda 72

Oovvvvooo 10 lijevih bekova.Tii si brate vrh,vrhova ovog foruma,
Steta samo sto to radis u galeriji,Ove stvari idu bas ovdje.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 avg 2016, 22:53

josimovicu, kako ti se cini Subic za sada
licno smatram da ce biti bolji iz tekme u tekmu, dok jos podigne fizicku spremu, malo se uigra i tako to

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 11 avg 2016, 23:06

Chinaglia je napisao/la:josimovicu, kako ti se cini Subic za sada
licno smatram da ce biti bolji iz tekme u tekmu, dok jos podigne fizicku spremu, malo se uigra i tako to
Ti si definitivno strucnjak za analizu igraca. ;) ;) ;) ;)
Ako mene pitas veezzee on nema.Neka se zahvali Veselom,i Ordagi. ,jer ga puno puta spasavaju.
P.S. Velicanje onih,koji su mi ranili dusu moju,kod mene nema oprosta,a vi kako hocete

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 avg 2016, 23:08

Ovaj Joksimovic bi vise volio da Sloboda igra drugu ligu, a da igra neko koga poznaje i voli nego da Sloboda igra u vrhu PL, kakav lik :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.