Pozitiva je napisao/la:
Drago mi je da si se i ti nasao u mom postu. Nemoj nista licno shvatit, opusteno diskutujemo. Ja ti svakako ne zabranjujem nista, samo komentarisem.
Ti konkretno si ga pored "seljakluka" prozivao i za neigranje Kostica u prvom kolu. Kako vidimo, moze se i bez njega. Smatram je jednim od ozbiljnijih forumasa i zanima me sta pises. Samo pokusavam malo izvuci negativu iz pdf-a.
Zivio!
Ja i govorim u svoje ime obzirom da ga jesam prozivao zbog Kostica, ali ne zbog njegove odluke ko ce igrati, nego zbog razloga zasto nekoga stavlja na klupu, jer sam odlicno upucen u prilike oko kluba i igraca pa mi je to zasmetalo. Nikad nisam ni doveo u pitanje Husrefovo znanje, jer da je neznalica davno bi bio bivsi u Slobodi i mi bismo kuburili na sredini tabele, a ne nepozeljan protivnik svakom nasem protivniku.

Jucer sam i napisao, Mehmedagic je u formi i svojim igrama zasluzuje biti u prvih 11. Brine me Kosticeva forma, kao i Đidiceva, jer sam i ranije govorio kako se on odlicno motivise u derbi utakmicama, ali daleko vise on moze i mora pruzati i u ostalim.
Jedva cekam kup utakmice da i ostali igraci dobiju priliku i ganjaju formu, nadam se. Bice dosta utakmica i trebaju nam motivirani i spremni Skahic, Lazevski, Zec i Govedarica.
Vec sad se mozemo osloniti na Grahovca sto je dodatni dobitak klubu, uz uvijek pozrtvovanog Krpica.
PS. Zaista moramo poraditi na sebi i malo manje prozivati jedni druge ovdje, forsirati neki cinizam i ulicarske fore, a u mnogome doprinosi i tema prepucavanja gdjr ljudi pucaju po savovima pa, valjda, ocekuju da ih svi branimo i spustamo se na nivo pojedinih metropolasa i modnih (japanke+carape) gurua.
Al hajde, svakome svacije, kad trazis onda i neka te trpaju i ismijavaju tvoj grad i sugradjane i donose konkluzije na osnovu pojedinaca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤