FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 11 avg 2016, 12:56

DoeTz je napisao/la:Zapad se trebao rusiti po planu i gradit ponovo, medjutim dok na to dodje red nasi unuci ce bit za starackog doma.
Zato i kazem Doe, para za projekat nema,umjesto krnje istoka ta dva miliona bolje da osposobe ovo sto imamo sramota je.
Sariel@ o kakvim privatnim parama govoris,ove postojece samo treba preusmjeriti....2 miliona kazu imaju,u cemu je problem. ..
Ocigledno se ne razumijemo pa da se zaustavimo na vrijeme.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 11 avg 2016, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 avg 2016, 12:56

DoeTz je napisao/la:Zapad se trebao rusiti po planu i gradit ponovo, medjutim dok na to dodje red nasi unuci ce bit za starackog doma.
e bas tako.
s tim da ce istok bit zavrsen vjerovatno :mrgreen:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 11 avg 2016, 12:57

Yebite se vi, meni fali Mehidic :cry:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 11 avg 2016, 13:01

slika

Ma koga su to poslali :mrgreen:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 avg 2016, 13:03

solinas je napisao/la:
Zato i kazem Doe, para za projekat nema,umjesto krnje istoka ta dva miliona bolje da osposobe ovo sto imamo sramota je.
Sariel@ o kakvim privatnim parama govoris,ove postojece samo treba preusmjeriti....2 miliona kazu imaju,u cemu je problem. ..
pazi isti nam je cilj, samo ocigledno mnogim ovde nije jasno kako se trose drzavne a kako privatne pare.
ovo sto imamo love na raspolaganju kao imamo jelde :mrgreen: , je od opcine lova poreskih obveznika i kao takva podlijeze odredjenim pravilima/zakonima/procedurama.
dok to nije slucaj sa privatnim kapitalom.prve ne mos trosit i preusmjeravat kako hoces,druge svoj si gazda libo te.
gdje moze bit greska? pa u startu u planu.kad isplaniraju i puste u proceduru mos se ****.
nikog ne prozivam,nikog ne napadam, nema tajne agende skrivenih misli nazovte kako hocete samo kazem kako jest.uostalom i ja sam samo jedan od navijaca
Fukara i z Tuzle :salut:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 avg 2016, 13:13

Sariel je napisao/la:
solinas je napisao/la:
pazi isti nam je cilj, samo ocigledno mnogim ovde nije jasno kako se trose drzavne a kako privatne pare.
ovo sto imamo love na raspolaganju kao imamo jelde :mrgreen: , je od opcine lova poreskih obveznika i kao takva podlijeze odredjenim pravilima/zakonima/procedurama.
dok to nije slucaj sa privatnim kapitalom.prve ne mos trosit i preusmjeravat kako hoces,druge svoj si gazda libo te.
gdje moze bit greska? pa u startu u planu.kad isplaniraju i puste u proceduru mos se ****.
nikog ne prozivam,nikog ne napadam, nema tajne agende skrivenih misli nazovte kako hocete samo kazem kako jest.uostalom i ja sam samo jedan od navijaca
Bit moga posta i jeste da su pojeli gofno u samom startu. Jeste teze sa "drzavnim novcem"ali se moze izvesti,kada ima volje naravno.
Tusanj je kao i sve ostalo propaganda i bacaju nam prasinu u oci bacace je i nasoj djeci jer nema kriticne mase da ista promjeni .Ovce smo pa hajde.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 avg 2016, 13:21

pa obecano je da ce se pravit stadion, naravno u etapama jer niko ne moze obecat odjednom ni u najludjim snovima ovim nacinom finansiranja.
sad kad su zagrizli valja gutat.
ili varijanta 2. to svi znamo sta je. :mrgreen:
za pocetak ja kazem bar wc na sjeveru i ebeni arf za ciscenje stolica od bird shita. ne trazim puno, ne :mrgreen: :salut:

a i to sve s obzirom na dugovanja i rate, dobro ikako disemo.
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 11 avg 2016, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ovisnik » 11 avg 2016, 13:22

Sariel je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Sariel je u pravu,2 miliona državnih para je kao 4 mil.privatnih,državne traže ispunjenje brojnih uslova i kad nema "ugradnje"ugovarača to predugo traje,raspisuje se tender na kom se "naduvaju" ponude nerealno radi ugradnje svih u posao ,pa ima rok za žalbe i to traje unedogled , privatno se izvođač bira neosrednom pogodbom i tada je vrijednost radova uglavnom realna,jedino pravo rješenje je vraćanje stadiona klubu-azmiru ako je isti stvarno voljan da izgradi stadion,stim da je po meni nerealno da tušanj ima 28 hiljada,to je za nas previše i ne odgovara potrebama, šteta što se od sjevera krenulo,da je napravljen istok od 7500 sa krovom imali li bi solidan stadiončić koji bi uz ispravne reflektore i osvježenje zapada ispinjavao uslove za prva pretkola EL što je i naš krajnji domet,ovako je napravljeno ruglo koje je teško završiti.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 avg 2016, 13:24

e to :salut:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 11 avg 2016, 13:31

Ethel je napisao/la:slika

Ma koga su to poslali :mrgreen:
POSMATRAC SUĐENJA :lol: :lol: :lol: :lol:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 11 avg 2016, 13:34

I jos bi da dodam ako su vec parolu istakli za Krpu,mogli su onda i za Mehidica.Ne igra momak,tu je od ere Smajila Karica,ipak je on otkrio potencijal Ronaldinja iz Tojsica...Svaka podrska za Mehidica :kralj: :rol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 avg 2016, 13:35

i kome se zalit?sve i da ognjen bude na nivou.
suti i nadaj se da cemo toliko bit bolji da nam ne mogu nista.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 11 avg 2016, 14:18

Raspad sistema, administrator uplatio pedešana na "svoje"...
Štrumfovi, naše redovne mušterije. Nije ni čudo da imate averziju prema Tuzli. Vaša parola je " Dođoh, vidjeh, izgubih"... Sad se fino utoplite i zamolite šofera nek vam pusti omiljeni hit " Hej momci u plavom, imam lošu vijest..."
Sad da se dotaknem Bjelice, pokvarenog kraka prljave hobotnice zvane " Nogometni savez". Kako te nije sramota porodice, jadan ne bio? Koja je to svota da prodaš obraz pod džon? Pet hiljada, deset, petnaest? Doživotna zaliha "Afričke šljive"? Šta treba da se desi, pa da ne dosudiš očigledan jedanaesterac, momak ide na loptu "ašićare", s dvije ruke. Umjesto jedanaesterca i kartona njemu, ti daješ domaćem igraču žuti karton "zbog prigovora", te prijetiš treneru da ćeš ga udaljiti s travnjaka. Poznat si ti nama, Vladimire. Barem onima koji pomno prate domaći fudbal. Ne tako davno, 14-tog aprila 2012-te godine, došao si po zadatku da nas oštetiš protiv Zrinjskog. To je zbog toga što smo se borili s tvojom Slavijom za opstanak. Tad si nam na Tušnju dodijelio deset žutih i dva crvena kartona. Ali nisi znao šta je tuzlanski inat do tad, Vladimire. Pri rezultatu 1:2 za Zrinjski, sa igračem manje za Slobodu, mislio si " Ovo je gotova stvar". Ali malo si se zajebao, crni Bjelica. Ko na nas krene, iz mjesta je najebao... Jasmin Mešanović, pa Amar Rahmanović i na kraju stari lisac Alen Mešanović za 3:2. Tvoj komentar poslije utakmice, upućen igračima Slobode, bio je " "E, baš ste me sada ****!" ( da ne bude da izmišljam, u prilogu je link koji dokazuje moju tvrdnju: http://bportal.ba/sudija-bjelica-igra%C ... bode-ba%…/ )
Danas si došao da navijaš za komšiluk, Željo je tvoj svakako. Tu postavljam pitanje gotovanima iz saveza: Kako je moguće da na utakmicu ekipe iz Sarajeva delegirate glavnog sudiju iz Istočnog Sarajeva?" To je isto kao kad bi sudio neko iz Simin Hana, a to se neće desiti za naših života...
I opet, nesretni Vladimire, nisi uspio pomoći igračima u plavim dresovima. Brza akcija za 1:0, nisu se ni sabrali, a projektil za 2:0 ih je dotukao. A tvoj obraz ostade kaljav. Da ne kažem ****, ne bih da vrijeđam, nisi vrijedan toga.Sad će halapljivi Salem i kompanija za pet kila janjetine montirati Valjića da nam sudi u Mostaru protiv Zrinjskog.
I prošle godine sam se pitao, a evo već sada u ranoj fazi prvenstva mi se nameće isto pitanje: Kako je uopšte moguće da Sloboda visoko kotira, jer vi očigledno i beskrupulozno radite protiv nas?
Plakali ste sigurno što u Bijeljini nije došlo do incidenta ( revanš finala kupa BiH), da nam kaznite par igrača, kao što ste na Tušnju kaznili Zebu s pet utakmica neigranja. Igrači Želje nasrnuli na zaštitare, policiju, gađali publiku stolicama, pa su dobili blaže kazne. Savez je nekom majka, a nekom zla maćeha. I tu ste se malo preračunali, jer eto Zeba se baš danas vratio na teren i predvodio crveno- crne do zaslužene pobjede. Prvo popijte po leksaurin, pa onda pogledajte tabelu.
ŽIVOT BEZ SLOBODE NIJE ŽIVOT!
MIRZA SEHANOVIC :tokralju:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 avg 2016, 14:21

Pozitiva je napisao/la:
P.S. Pozdrav svim analiticarima koji su prije manje od 20 dana Husrefa prozivali (izmedju ostalog i zato sto je Kostic na klupi), a danas ga dizu u nebesa. ;)
Ja i dalje cekam da ti, SARS i jos poneki forumas koji pokusavate ispasti pametni i veci ljubitelji Slobode i veci znalci od drugih nadjete zbog cega smo prozivali Husrefa? Rade njegovog neznanja, govorili da Kostic MORA igrati ili je to zbog njegovog ponasanja, seljakluka i nekih desavanja u ekipi za koje pojma nemate?
Zato manite tih ulicarskih prozivki ba, uzivajte u rezultatima i boli vas kita sto neko prozove ili pohvali nekoga, svako ima svoje razloge i vidjenje necega i sve ide po zasluzi.

Svaka mu cast za znanje i motivaciju igraca u kljucnim momentima utakmice, sad smo mi sarajevskim timovima strah i trepet i neka to potraje jos dugo, dugoo...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 11 avg 2016, 15:16

Beduin je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:
P.S. Pozdrav svim analiticarima koji su prije manje od 20 dana Husrefa prozivali (izmedju ostalog i zato sto je Kostic na klupi), a danas ga dizu u nebesa. ;)
Ja i dalje cekam da ti, SARS i jos poneki forumas koji pokusavate ispasti pametni i veci ljubitelji Slobode i veci znalci od drugih nadjete zbog cega smo prozivali Husrefa? Rade njegovog neznanja, govorili da Kostic MORA igrati ili je to zbog njegovog ponasanja, seljakluka i nekih desavanja u ekipi za koje pojma nemate?
Zato manite tih ulicarskih prozivki ba, uzivajte u rezultatima i boli vas kita sto neko prozove ili pohvali nekoga, svako ima svoje razloge i vidjenje necega i sve ide po zasluzi.

Svaka mu cast za znanje i motivaciju igraca u kljucnim momentima utakmice, sad smo mi sarajevskim timovima strah i trepet i neka to potraje jos dugo, dugoo...
Druze ja uopste ne pokusavam ispasti pametan i nesto veci ljubitelj Slobode od pojedinaca ovdje...Samo sam misljenja da Husrefu nema ko sta prigovoriti i uvijek cu stajati iza toga, a to sto ti pricas o nekom seljackom ponasanju i tako to, sto se mene tice nek im uvijek j.e.b.e. m.a.m.i.c.u kad ne igraju i ne rade kako treba i kako je on zamislio

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 avg 2016, 15:26

Ko na nas krene iz mjesta je najebao. Tuzlanski inat. :tokralju: :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 avg 2016, 15:39

pinoglavi je napisao/la:Ko na nas krene iz mjesta je najebao. Tuzlanski inat. :tokralju: :salut:
E kada bi taj inat proradio pa za Mostar krenulo 200-tinjak navijaca minimimum ili kao nekada 8,9 buseva da im yebemo nanu naninu na tribinama i na terenu. :bih:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 11 avg 2016, 15:49

pinoglavi je napisao/la:Poslije Zrinjskog ide nešto lakši raspored i od ekipa iz vrha nas samo čeka utakmica sa Sarajevom na Tušnju, dok se ne upolovi ovaj dio sezone.
20.08.16. FK SLOBODA - NK ČELIK
27.08.16. FK KRUPA - FK SLOBODA
10.09.16. FK SLOBODA - FK MLADOST DOBOJ KAKANJ
pogledaj malo raspored prije napises post!kakvo Sarajevo na Tusnju ccccc

Nataša je qurva Ognjeneeeeeeeeee
DRŽAVA TUZLA!!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 11 avg 2016, 16:28

Košpicari jel se ko prehladio? :mrgreen:

Ja uzivanja u poigravanju sa sarajevskom nejači. :lol: :opaopa:

P.S. Jel uspio neko zaustavit Lendrica? :rol:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 avg 2016, 16:30

Zato u mene otac danas druguje sa paracetamolom. Al nije da nije vrijedilo.

Nego, kako ono kazu:
Kakva je razlika između Coca-Cole i Želje?
- Kola se puni u Hadžićima, a Željo u Tuzli.

:urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.