FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Dabar
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Dabar » 02 apr 2011, 18:48

scudetto je napisao/la:Yebem ti Slobodu vise,sranje od kluba ono nema nigdje u svijetu,pa bolan da te yebu gdje god stignu i kako god hoce nije bitno da li igraju kuci ili na strani,stvarno Sloboda je jedan veliki odron p icke najvece jbt dodje jedan seljober iz sirokog i guzi te kako on hoce pa ja to nisam vidio nigdje u svijetu da je ovakva situacija kao sto je u Slobodi,da je ovo prvi put pa hajde da covjek i predje preko toga nekako ali brate dragi ovo se desava ne znam ni sam koliko vise,samo sto je razlika prije bila da sudija dobije fasung postenski pa mu ode i automobil usput,a sad niti ima navijaca niti je klub da ga nazoves klubom a o ligi da i ne pricam,poslije danasnje utakmice stvarno nemam komentar na ono sve sto se desavalo danas i zasto se ova liga igra uopste...ali opet ponavljam FK Sloboda je odron od kluba da te neko onako yebe u tvom gradu stvarno ne znam gdje ovo sve vodi,jbm im porijeklo koliko su me iznervirali p icke najvece krenuvsi od igraca pa nadalje sve do "navijaca",jos se na kraju debil nas kapiten (mujkic) nayebem mu se mame pozdravlja sa sudijama :roll:
E ovo je otprilike jedan realan komentar :D svaka ti dala

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 apr 2011, 18:49

ŠB.TRN je napisao/la:Evo ovaj gore rece prodana utakmica.I to moze biti vrlo lako,dobio sam informaciju da je penal bio.Sad vidjet ce se na snimci.N e bih Oliveru sada bio u kozi,znam onog Šabovića i samo se sjetim kad je Vukasovića udario.Tko je od vas pomislio da je penal protiv Čelika koji je sviran u zadnjoj minuti čist,a bio sto posto!!!Sve ce se vidjeti....
dobio si informaciju :lol: ...gledaj sportski pregled sutra pa ce ti bit stosta jasnije....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 apr 2011, 18:49

ma prodata tekma , ali sve je ispalo kao da nije u reziji nasih ebiga...pa Zrinjskom smo dali jednom bod kada su se borili za opstanak prije nekoliko godina, odnosno sezonu prije nego ce Zrinjski pojacati se igracima iz Slobode...i sad je to njima dodjeljeno da se udalje sa dna tabele vjerovatno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 02 apr 2011, 18:51

Ja se nešto ne mogu sjetitit da je se netko sekirao kad su nas potkradali na svakoj drugoj domaćoj utakmici (gostujuće ne spominjem) ili čak na nekoliko njih u nizu. Naravno, redovno je TV izvještaj najkraći iz Mostara. Sjetite se one utakmice prošle godine protiv Želje koja je bila prekinuta jedno vrijeme, baš iz toga što su ljudi popizdili bili zbog toga.
Sretno i jednima i drugima u nastavku.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 apr 2011, 18:51

scudetto je napisao/la:Yebem ti Slobodu vise,sranje od kluba ono nema nigdje u svijetu,pa bolan da te yebu gdje god stignu i kako god hoce nije bitno da li igraju kuci ili na strani,stvarno Sloboda je jedan veliki odron p icke najvece jbt dodje jedan seljober iz sirokog i guzi te kako on hoce pa ja to nisam vidio nigdje u svijetu da je ovakva situacija kao sto je u Slobodi,da je ovo prvi put pa hajde da covjek i predje preko toga nekako ali brate dragi ovo se desava ne znam ni sam koliko vise,samo sto je razlika prije bila da sudija dobije fasung postenski pa mu ode i automobil usput,a sad niti ima navijaca niti je klub da ga nazoves klubom a o ligi da i ne pricam,poslije danasnje utakmice stvarno nemam komentar na ono sve sto se desavalo danas i zasto se ova liga igra uopste...ali opet ponavljam FK Sloboda je odron od kluba da te neko onako yebe u tvom gradu stvarno ne znam gdje ovo sve vodi,jbm im porijeklo koliko su me iznervirali p icke najvece krenuvsi od igraca pa nadalje sve do "navijaca",jos se na kraju debil nas kapiten (mujkic) nayebem mu se mame pozdravlja sa sudijama :roll:
Ako si ti navijac Fk Slobode i da je volis srcem ja sebi odsijecem racku...ti si ovim komentarom sve napisao koliko volis Slobodu...jadan si ti moj jarane ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 apr 2011, 19:02

Marin je napisao/la:Ja se nešto ne mogu sjetitit da je se netko sekirao kad su nas potkradali na svakoj drugoj domaćoj utakmici (gostujuće ne spominjem) ili čak na nekoliko njih u nizu. Naravno, redovno je TV izvještaj najkraći iz Mostara. Sjetite se one utakmice prošle godine protiv Želje koja je bila prekinuta jedno vrijeme, baš iz toga što su ljudi popizdili bili zbog toga.
vidi...zrinjski je dosao po bo d i uspjeli su se odbranit...znaci...sem penala nisu opalili po golu.....igrali su mudro i na neke kontre ali nista u napadu nisu napravili...u svakom slucaju zasluzeno bi bilo da su uzeli bod... penal cu komentarisat poslije sportskog...vidjet cete kakva je blamaza u pitanju

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 02 apr 2011, 19:28

neznam u cemu je stvar da li je prodana tekma ili sta vec znam da smo mi trebali pobjedit koliko cujem da smo igrali odlicno , pa ljudi nam nisu mogli ama bas nista alll eto jbg takva nam sudbina na kraju su i igraci bili malo umorni pa su popustili s napadom ...jaran mi kaze da penal nije bio da sudija s.e.r.e....i ovi sto govore da su igraci prodali ccccc ocitoj je da ne poznaju igrace dobro pa ti momci mislim vecina njih koje ja znam ginu za svoj klub pogotov djeca Slobode koja su sad dobila sansu ...hahaha neko je gore napisao Mujkic se pozdravlja sa sudijom :lol: :lol: a sta bi trebao izvini molim te da ga prebije ili??? .... ne budi te smjesni utakmica mozda jest a mozda i nije prodana ....ako je neko bio na tekmi al stvarno da je bio nek isprica sve kako je bilo ja nisam bio i nemogu rec sta je se tacno desavalo al po informacijama koje sam dobio od navijaca koji su bili ( aaaaa nije ih bilo mnogo ..to mi bojkotujemo ili???) da smo dominirali na terenu znaci utakmica nikako od strane igraca nije mogla bit prodana sad je pitanje sta je sa sudijom :?: .
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 apr 2011, 19:41

Novosti Gradski vodič Mali oglasi Sport Marketing Kontakt

SPORT DRUŠTVO CRNA HRONIKA U GRADU NAJAVE DOGAĐAJA ZANIMLJIVOSTI POLITIKA KULTURA EKONOMIJA ZDRAVLJE KOLUMNA

FOTO-ŽURNAL RETROVIZOR VAŠA PISMA O TUZLI STANJE NA PUTEVIMA
VREMENSKA PROGNOZA
TUZLA L!VE POČETNA
BOOKMARK TUZLA L!VE

Rubrika | Crna hronika, Sport

Neviđena krađa na Tušnju: Sloboda – Zrinjski 0:1, sudac izbjegao batine!
objavljeno: 02. 04. 2011 | stalni link ove stranice
Susret između Slobode i zrinjskog dugo će se pamtiti, ne po dobroj i9gri, ni po atraktivnim potezima, nego po sudijskog krađi kakvu ne pamte ni najastariji članovi Slobode i ljubitelji nogometa.

Glavni akter meča u kojem je Sloboda oštećena na bezobrazan, kriminalan i drzak način je sudija iz Širokog brijega, Oliver Kožul. Taj je sudija u Tuzlu došao s namjeroma da domaći tim pokrade, a “plemićima” osigura tri spasonosna boda. nema sumnje da je Kožul za usluge unaprijed dobio novac, a ko je finansijer, može se samo pretpostavljati.

Kožul je cijelo vrijeme sudio u korist Mostaraca, toliko da je iritirao i igrače i navijače Slobode. Ali, ono što je uradio u 85. minuti, čin je ne za suspenziju, nego za brisanje iz nogometnog sporta.

Duel Staniše Nikolića i Mileta Pehara, okarakterizirao je “penalom” za Zrinjski iako su svi vidjeli, a provjerili smo i na dva TV snimka iz raznih uglova, da je lopti bliži bio Staniša Nikolić, te da je Pehar faktički pao na Slobodinog igrača u 16-ercu. bez razmišljanja je svirao najstrožiju kaznu, i time je izazvao petominutni prekid, jer su domaći igrači negodovali.

U tom prekidu načinio je još nekoliko grešaka. Nikoliću je zbog navodnog faula pokazao crveni karton, a u gužvi je isključio i pomoćnog trenera Mirsada Dedića i ljekara Slobode Kasima Salkovića.

Marko Popović je sa 11 metara postigao gol, ali sudija nije vidio da je uplakani Nikolić još u igralištu, pa je udarac ponovljen. Popović je i drugi put bio siguran.

To nije bio kraj Kožulovog masakra. U sudijskoj nadoknadi golman Zrinjskog Adnan Hadžić u skoku je uhvatio loptu, a kopačkom je u grudi udario Alena Mešanovića. Samir Jogunčić je odgurnuo Hadžića, a ovaj se teatralno storopoštao na tlo i – Jogunčić, a ne Hadžić, dobio je crveni karton.

Tako je Kožul donio bodove Zrinjskom, ali je poslije izbjegao batine. Okružen zaštitarima, jedva se probio do svlačionice, gdje su nastala natezanja s kontrolorom utakmice Radoslavom kaporom, kako bi dao sud o utakmici. Pregledana su dva snimka službenih kamermana i ni na jednom se ne vidi razlog za dosuđivanje “penala” za Slobodu!?

U pratnji zaštitara, sudije su napustile Tušanj, a sudija Kožul i kapor, otišli su zajedno, Kožulovim audijem. neokrznuti, dok je Sloboda višestruko kažnjena. ostala je bez bodova iako Zrinjski u drugom poluvremenu nije prešao polovinu igrališta. Dva su joj igrača pocrvenjela, i dva člana stručnog štaba, a a četvorica su požutjela, dok su u Zrinjskom samo dvojici igrača pokazani žuti kartoni. Slobodi sigurno predstoji i novčana kazna za sve što se poslije dešavalo.

- Ovo što se desilo posljedica je vladanja nogometom nekih od UEFA-e i FIFA-e poraženih snaga. Ovakav bezobrazluk nisam doživio, nemam šta više reći – izjavio je Ibrahim Crnkić, trener Slobode. (tl)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 apr 2011, 20:11

Bio sam na utakmici. Smijesno je reci sta se desavalo, to treba vidjeti. Ako pokazu snimak sve cete vidjeti.
Onakvo namjestanje utakmice od strane sudije nisam nikada i nigdje vidio.
Sloboda je jadna ako moze dopustiti sebi onakve stvari.
Vise ne idem dok se ne ucini nesto u BiH na regularnosti nogometa. :twisted:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 apr 2011, 21:26

penal,neznam jel bio.....al ga skrivi nas coek stanisa
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 apr 2011, 21:28

Nisam danas bio u mogucnosti da dođem na utakmici, oko 3 sam prolazio pored stadiona, svejedno "čestitam" s...Zrinjskom, Kožul i Zrinjski zajedno protiv MAJORIZACIJE :mrgreen: , ista stvar kao prošle godine kad onaj majmun iz Trebinja(?) reče da nikad ne bi svirao da pritome ošteti tim iz RS-a i nikom ništa :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 apr 2011, 21:29

Ponovo su krenule sa radom nacionalne kuhinje u PLBIH.....

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 apr 2011, 21:32

Bolje da ste izgubili od Zelje,a dobili Zrinjski,ali jbg sta je tu je,osigurali ste opstanak ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 apr 2011, 21:34

neutralan__ je napisao/la:Bolje da ste izgubili od Zelje,a dobili Zrinjski,ali jbg sta je tu je,osigurali ste opstanak ;)
Ma sve u **** ako cemo se borit a opstanak protiv Zvijdezde, Travnika, Leotara, bez uvrede i Budućnosti, **** ti i ovu državu, koliko god je volio, ovaj grad, ovaj klub uvijek me ova sranja spuste :cry:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 apr 2011, 21:39

slani grad je napisao/la:
Marin je napisao/la:Ja se nešto ne mogu sjetitit da je se netko sekirao kad su nas potkradali na svakoj drugoj domaćoj utakmici (gostujuće ne spominjem) ili čak na nekoliko njih u nizu. Naravno, redovno je TV izvještaj najkraći iz Mostara. Sjetite se one utakmice prošle godine protiv Želje koja je bila prekinuta jedno vrijeme, baš iz toga što su ljudi popizdili bili zbog toga.
vidi...zrinjski je dosao po bo d i uspjeli su se odbranit...znaci...sem penala nisu opalili po golu.....igrali su mudro i na neke kontre ali nista u napadu nisu napravili...u svakom slucaju zasluzeno bi bilo da su uzeli bod... penal cu komentarisat poslije sportskog...vidjet cete kakva je blamaza u pitanju
jbga ne volim da je sudio penal ako nije bio..............al ako je prevodio sta cu ja sad...drago mo je zbog pobjede zrinjkog.....u tuzli je uvijek bilo korektno sudjenje zrinjskom,kao i slobodi u mostaru
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 apr 2011, 21:43

Frutek je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Bolje da ste izgubili od Zelje,a dobili Zrinjski,ali jbg sta je tu je,osigurali ste opstanak ;)
Ma sve u **** ako cemo se borit a opstanak protiv Zvijdezde, Travnika, Leotara, bez uvrede i Budućnosti, **** ti i ovu državu, koliko god je volio, ovaj grad, ovaj klub uvijek me ova sranja spuste :cry:
Slazem se,evo da ti kazem ja cim sam cuo da je sudija iz Sirokog Brijega odma sam znao da tu nece sve biti cisto,ali hajde boriti se za opstanak jednu sezonu ali svaku...(bez uvrede),ali opet bolje ispasti nego se ****.vati po ligi godinama igrajuci 3 za 3,dobijati penale u 90. minuti...mislim na Buducnost jer nismo ni jedan penal dobili,nikog ama bas nikog nismo ostetili,sto se moze reci i za vas,mozda nam ova suspenzija dobro dodje,bolje i sacekati malo i imati neke posljedice,ali se zauvijek rijesiti uljeza u svazu!Sve u svemu ja vam zelim srecu u nastavku i da se slijedece sezone borite za vrh,jer Tuzla,Tuzlaci to zasluzuju!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 02 apr 2011, 21:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jer si JEDAN JEDINI...........

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 02 apr 2011, 21:57

Komsije,nisam za ovo sto se danas desavalo kod vas.U Tuzli imam vise prijatelja mozda vec u Gradaccu,ali sada znate kako boli kada vas sudija zavali kod kuce kao nas Aleckovic kada smo s vama igrali.Istina je da ste nam gol dali iz igre,al tendecioznim sudjenjem je doprinio vasoj pobjedi.Nadajmo se da od sljedece sezone nece biti ovakvih lakrdija i neka pobijedi bolji ma gdje da se igra.DOBIJES NA CUPRIJI IZGUBIS NA MOSTU.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 apr 2011, 22:03

edinedin je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Možeš mi pokazati taj smješni post možda mi je šta promaklo ;)

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 02 apr 2011, 22:39

a kolko ste samo digli poslije pobjede nad Zeljom...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

volim sto ste danas izgubili nego sto je Zeljo danas dobio...

buhahahhahahahahaha
Por que ? Por que somos los mejores...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Tzhc075 i 10 gostiju.