AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 08 okt 2022, 20:00

Momcima svaka cast na svemu, odigrali su super, Juve nije mogao meda.. posla Diaz Ketelara na klupu :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 08 okt 2022, 20:00

Bravo Milan. Trebalo ih je natamburati do kraja al' nema veze.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 08 okt 2022, 20:01

Nadolazi Gabbia, extra partija. You love to see it
Diaz dobar, Sandro još bolji za mene.
Teo je tata igre. Kad misliš da ne može bolje, lik uradi duplo.
Drago mi je vidjeti i dobru igru Rafe i kad nema golova i asistencija.
CdKove lopte i dalje baxuzne. Prvo ona kod akcije Tea kad je Šćežni isp'o, pa onda mislim da je njegova i za Origija. Jbg :mrgreen:
Ali MOTM je za mene Mister.
Da,i... kome smeta clean sheet GOATatara? :mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 okt 2022, 20:02

Kako lagana i rutinska pobjeda i to sa praznom mrezom, napokon i odbrana da je odradila svoje, ma da ruku na srce nisu ni imali puno posla, jer ovaj vezni red Juventusa malo kojoj ozb ekipi moze problem stvoriti

Idemo se sad skupiti i ovako odigrati u utorak protiv cheelse i pokusati im vratiti za poraz

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 okt 2022, 20:05

Kako su svi loši bili protiv Chelsea tako su večeras svi bili dobri. Nebi nikog izdvajao. Bravo momci!
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 okt 2022, 20:10

Gaženje. Theo je 30% ove ekipe. Kakav igračina je postao u ove 3 godine. Kapitenski odigrano.

Možda je ova formacija i riješenje za nastavak sezone, s obzirom da nemamo to desno krilo.

Najteži raspored od početka sezone i mnogo povreda, i u takvoj situaciji momci nisu dozvolili da se neko mnogo odvoji od njih na tabeli. Ostaje samo žal za nezasluženim porazom od Napolia.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 08 okt 2022, 20:20

Igralo se i dalje u 4-2-3-1, samo sto je Pobega bio taj AMF i dao je stabilnost u igri, Diaz je bolji desno i ne znam zasto ga tu ne koristi cesce jer znam da je igrao prvu sezonu u Milanu na toj poziciji.

Odlicna utakmica svakog, odbrana je odlicna bila i bas se vidi koliko Theo znaci i ofanzivno i defanzivno. Kako je postao bolji igrač samo.

Protiv Chelsea se popraviti i za nadati se boljoj utakmici.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 okt 2022, 20:27

Protiv Chelsea ne smiju izgubiti. Ni remi ne bi bio kraj svijeta, ali poraz ne dolazi u obzir.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 okt 2022, 20:49

Za Chelsea se prvo mora Pioli popraviti i postaviti drugačiju taktiku, a za ostalo ćemo vidjeti :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 08 okt 2022, 20:51

jedno veliko bravo i za Gabbiu :kafa:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 okt 2022, 20:54

Sad ide konačno lakši raspored u ligi. Do Mundijala će odigrati još 6 utakmica čini mi se, i sve su to mečevi sa ekipama koje su iz drugog/donjeg dijela tabele.

Što se LPa tiče, mislim da će 10 bodova biti dovoljno za prolazak dalje. No, vidjet ćemo.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 okt 2022, 20:55

Kalulu desno dok se god kapiten ne vrati, stopera imamo dovoljno da se pokrije, brzo se vraca i Kjaer, Gabbia je bio odlican vcrs i nek igra momak

Dalje nadam se da ce sad kad budu malo da kazem lakse tekme odmoriti Tonalija jer bi i on mogao ubrzo u bolnicu

Moglo bi se i probati koja tekma sa Diazom desno a CDK na 10-ku ili i Adliju dati sansu, kako god jako bitna pobjeda i jos bitnije da se mreza sacuvala netaknutom

Forza Milan

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 okt 2022, 21:41

Kad se sjetim koliko je bauk nekad bio Juventus, a sad laganica, sa 50% snage su ih rješili. :mrgreen:

Koliko god mi se Diaz gadio na poziciji desetke, toliko sam uvijek i zagovarao da mu se pruži šansa na krilu i ne znam zašto se toliko čekalo na to. Kako važi za njega, tako važi i za Ketelara, večeras mnogo bolja i sigurnija partija na krilu.

Ovaj neki fazon božićnog drveta treba nastaviti furati, mislim da je najadekvatnija za ovaj sastav, a pogotovo veznjake.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 okt 2022, 21:51

CdK je večeras imao dvije odlične lopte koje je namjestio saigračima, a ovi to nažalost nisu pretvorili u gol. Već je mogao imati 4-5 asistencija da su napadači bolje reagovali. Ali doći će to sve na svoje.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 08 okt 2022, 21:52

Nema čovjek sreće, ne pretvaraju saigrači u golove, a strašno ih upošljava, svaka mu lopta ima smisao.
Nervira me kod njega što ne igra presing, kao da se lik nema kome dokazivati..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 okt 2022, 22:09

Odlicna igra, postavka od strane Piolija cak i lakse od ocekivanog.
Samo jos da se ovaj mentalitet i motivacija prenesu ma LP i rahat smo. A ta obaveza najvise spada na trenera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 08 okt 2022, 22:11

Jbt, haman jedini ja ovdje od tog lika nista ne vidim, meni on za 30 min neprimjetan na terenu bio, kako izadje Brahim ta desna strana zamrla....
Al neka ga ovako dozira, mozda i nadodje, vrijeme ce pokazati sve....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 okt 2022, 22:15

Mislim da se sa istim sastavom mora izaći na teren protiv Čelzija, uz iznimku da Rebić počne umjesto Girouda.

Ona prošla utakmica je bila fijasko, ne smije se ponoviti da dopuste onoliko prostora na sredini terena. Sa ovom formacijom je skroz neka druga priča.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 08 okt 2022, 23:14

Nažalost nisam gledao tekmu, rezultat vidio tek u 75. minuti. Kontam kakvi su nafakaši iz torina, zabit će nam neke dvije frljoke za remi, ali momci su izdržali, doduše i ovaj Juve izgleda fakat nije što je nekad bio. Svaka čast ekipi i Pioliu.
Vidim da je danas neka i nova formacija se igrala. Meni ne izgleda loše. Mi svakako nemamo desnog krila, tako da je možda i bolje ovo sa dva igrača iza špica, Leao svakako ubija gdje god da ga staviš. Od kako se vratio Pobega, ja kod njega sve imam neki osjećaj da će biti top igrač za nas. Drago mi je da dobija priliku i da igra. Vidim i da je Gabia bio stoper.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 08 okt 2022, 23:20

Koliko je Piolijev poraz u Londonu, toliko je večeras njegova pobjeda na San Siru. U svim segmentima smo nadmudrili Juve, zaslužena pobjeda. Dodatno raduje sačuvana mreža te solidna partija Gabbie, Diaza na RW (koja akseleracija i brzina!) pa i rovitog Pobege. Tomoriju je također trebao gol. Odličan boost nakon slabe partije u Londonu, bravo ragazzi :clap:

Theo i Leao, među 3 najprodornija lijeva boka na svijetu? Izrasli su u sjajan tandem, kakvog ovaj klub nije vidio od dana Maldinija i Leonarda/Serginha :clap: :clap:

Slijedi nešto lakši raspored nakon CL vs Chelsea, jedva čekam revanš da vidimo na čemu smo, FORZA MILAN ☆

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 5 gostiju.