Hos po 3 stoje da Spursi ne mogu izbacit zdrave Rakete.Kawhi je napisao/la:Kawhi ce sam izbaciti Rakete ako dodje do toga. Cak bih najvise volio osmo mjesto.
Dosta si prdio stavi pare dje su ti usta
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hos po 3 stoje da Spursi ne mogu izbacit zdrave Rakete.Kawhi je napisao/la:Kawhi ce sam izbaciti Rakete ako dodje do toga. Cak bih najvise volio osmo mjesto.
Nemam para. Zivim u Bosni.alemsa je napisao/la:Hos po 3 stoje da Spursi ne mogu izbacit zdrave Rakete.Kawhi je napisao/la:Kawhi ce sam izbaciti Rakete ako dodje do toga. Cak bih najvise volio osmo mjesto.
Kevin Durant TS% with Curry: 69%
Kevin Durant TS% without Curry: 61%
-8 in TS%
Klay Thompson TS% with Curry: 67%
Klay Thompson TS% without Curry: 54 TS%
-13 in TS%
GSW TS% with Curry: 65%
GSW TS% without Curry: 54%
-11 in TS%
Steph TS% with KD: 66.8%
Steph TS% without KD: 69%
Naletio na ovo na jednom drugom forumu. Kakav uticaj jbtCurry
W 27.6 Pts 51,0 FG%
L 21.4 Pts 42.7 FG%
Durant
W 25.6 Pts 52.1 FG%
L 29.5 Pts 51.9 FG%
pts (per 75 poss)
When Curry scores 30: 16-1
When Curry scores 40: 3-0
When Durant scores 30: 10-6
When Durant scores 40: 0-3
Pa ako si siguran u nesto kao to, uzmes pare hladno, nea uloga, keshiras 3 stoje u padjeKawhi je napisao/la:Nemam para. Zivim u Bosni.alemsa je napisao/la:Hos po 3 stoje da Spursi ne mogu izbacit zdrave Rakete.Kawhi je napisao/la:Kawhi ce sam izbaciti Rakete ako dodje do toga. Cak bih najvise volio osmo mjesto.
Ne ulazim ni u sta bez pokrica. Bezobrazno je to prema tebi.alemsa je napisao/la: Pa ako si siguran u nesto kao to, uzmes pare hladno, nea uloga, keshiras 3 stoje u padje
E pa jebga, govoris da bi dobili Rakete sa B ekipom, znaci nea sanse da izgubisKawhi je napisao/la:Ne ulazim ni u sta bez pokrica. Bezobrazno je to prema tebi.alemsa je napisao/la: Pa ako si siguran u nesto kao to, uzmes pare hladno, nea uloga, keshiras 3 stoje u padje
Obraz mi je vazniji od 300 dolara.alemsa je napisao/la:E pa jebga, govoris da bi dobili Rakete sa B ekipom, znaci nea sanse da izgubisKawhi je napisao/la:Ne ulazim ni u sta bez pokrica. Bezobrazno je to prema tebi.alemsa je napisao/la: Pa ako si siguran u nesto kao to, uzmes pare hladno, nea uloga, keshiras 3 stoje u padje
Evo ti i ja opklada, ako se sretnu i Kawhi(kakav god) bude igrao, ja kažem da će ih Spursi uzeti.Lillard je napisao/la:Jer je PO valjda drugačiji sport od regularne sezone. E što ne mogu.. Rocketsi su favoriti protiv svakog sem Warriorsa.
Ma ne treba oklada, jer mi glupo da se kladimo u gluposti vezane za forum, al eto vidjet ćemo ako se sretnu ko je bio u pravu.Tracy3McGrady je napisao/la:Evo ti i ja opklada, ako se sretnu i Kawhi(kakav god) bude igrao, ja kažem da će ih Spursi uzeti.Lillard je napisao/la:Jer je PO valjda drugačiji sport od regularne sezone. E što ne mogu.. Rocketsi su favoriti protiv svakog sem Warriorsa.
Mjesec dana nepisanja na forumu ipak ima neku svoju draž?Lillard je napisao/la:Ma ne treba oklada, jer mi glupo da se kladimo u gluposti vezane za forum, al eto vidjet ćemo ako se sretnu ko je bio u pravu.Tracy3McGrady je napisao/la:Evo ti i ja opklada, ako se sretnu i Kawhi(kakav god) bude igrao, ja kažem da će ih Spursi uzeti.Lillard je napisao/la:Jer je PO valjda drugačiji sport od regularne sezone. E što ne mogu.. Rocketsi su favoriti protiv svakog sem Warriorsa.
Eto dogovoreno, datum stupanja na snagu opklade određuje pobjednik.Lillard je napisao/la:Vrijedi
I da su zdravi, Rakete su bolja ekipa za 5 pobjeda. I da Harden bude los iznjet ce ga resto ekipe, imaju 9-10 igracha koji ni jedan nije scrub, i 2 first ballot hall of famera. Na 4 pobjede prolazi bolja ekipa u 87% slucajeva, Rakete su bolja ekipa od Spursa. I'll take my chancesNEZALAGANJE je napisao/la:Pisem ovo jos od pocetka sezone,ali nije na odmet ponoviti...
Kompletan SA je najbolji roster ovog tima jos od 2014 god.Problem su dobro poznate povrede kao i cinjenica da je sada preostalo jako malo vremena do kraja sezone i da je borba za goli PO zivot.Medjutim,bude li ovih mjesec dana dovoljno da ekipa uhvati neki ritam,da nema daljnjih povreda i da Kawhi bude u potpunosti zdrav,watch out.Sanse za ovo sve nabrojano su jako male,ali vjerujem u njih dok postoji i najmanja nada...
To tvrdis na osnovu RSa,jel tako,posto nema nikakve sanse da to tvrdis na osnovu PO u kojem vas SA pomete bez 2 od 3 najbolja igraca u datom trenutku,na vasem terenu u kljucnoj tekmi i to 30 razlike.alemsa je napisao/la:I da su zdravi, Rakete su bolja ekipa za 5 pobjeda. I da Harden bude los iznjet ce ga resto ekipe, imaju 9-10 igracha koji ni jedan nije scrub, i 2 first ballot hall of famera. Na 4 pobjede prolazi bolja ekipa u 87% slucajeva, Rakete su bolja ekipa od Spursa. I'll take my chancesNEZALAGANJE je napisao/la:Pisem ovo jos od pocetka sezone,ali nije na odmet ponoviti...
Kompletan SA je najbolji roster ovog tima jos od 2014 god.Problem su dobro poznate povrede kao i cinjenica da je sada preostalo jako malo vremena do kraja sezone i da je borba za goli PO zivot.Medjutim,bude li ovih mjesec dana dovoljno da ekipa uhvati neki ritam,da nema daljnjih povreda i da Kawhi bude u potpunosti zdrav,watch out.Sanse za ovo sve nabrojano su jako male,ali vjerujem u njih dok postoji i najmanja nada...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.