2015/2016 NBA Sezona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: 2015/2016 NBA Sezona

Post Postao/la KK_Bosna » 29 mar 2016, 18:04

Clutch je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Daj se prestanite preseravat sa tim ovo, ono zasluzuje ban.
a i ne moraju... jedan klik i odose na odmor... a i ovi sto komentiraju rad moderacije su veoma blizu bana...
Rad moderacije? Haha dobar dobar.

Ma slobodno buraz. :wave:
registracijom na forum prihvatio si pravila istog. :wave:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 29 mar 2016, 18:15

normalno da nemam veze za one koji prate nba od 2012

tips2292
Kontakt:

Post Postao/la tips2292 » 29 mar 2016, 18:17

Jos jednom dokazano da na ovom forumu nema rasprave sa ovim Curryevim navijacima.Ne do Bog da im ko spomene Stepha odmah pisu da je post za bana, smijesni ste

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 mar 2016, 18:30

KK_Bosna je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
a i ne moraju... jedan klik i odose na odmor... a i ovi sto komentiraju rad moderacije su veoma blizu bana...
Rad moderacije? Haha dobar dobar.

Ma slobodno buraz. :wave:
registracijom na forum prihvatio si pravila istog. :wave:
Neki se malo umisle da pravila ne vaze za njih.
Postovanje treba zaraditi.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 mar 2016, 18:46

Jedva cekam da OKC ostane bez Duranta,Westbrooka i sanse za playoff, pa da se i ja pridruzim vecini na bandwagon
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 mar 2016, 18:55

Pa ti si na Badwagonu odavno ako cemo tako gledati. Ti si vjerovatno poceo navijati za Thunder kada su bili najveci favoriti za titulu. A za to je naziv bandwagoner, ako cemo iskreno.
Postovanje treba zaraditi.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 29 mar 2016, 19:07

Ako se nasmijes postu koji vrijedja inteligenciju a ovaj post bugojanca, uistinu i vrijedja, odmah si etiketiran kao bandwagooner ili navijac Curryja. I sa nama nema rasprave. Vjerovatno bi trebali nekim argumentima odgovoriti na sve pizdarije koje covjek pise, od toga kad bi Curryju oduzeo sut on bi radio na bausteli do toga kako je Westbrook bolji od njega i slicno.
Sarmelino je napisao/la:Jedva cekam da OKC ostane bez Duranta,Westbrooka i sanse za playoff, pa da se i ja pridruzim vecini na bandwagon
Izvini molim te, sta si ti ako nisi bandwagooner?

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 29 mar 2016, 19:18

Kajzer10 je napisao/la:Ako se nasmijes postu koji vrijedja inteligenciju a ovaj post bugojanca, uistinu i vrijedja, odmah si etiketiran kao bandwagooner ili navijac Curryja. I sa nama nema rasprave. Vjerovatno bi trebali nekim argumentima odgovoriti na sve pizdarije koje covjek pise, od toga kad bi Curryju oduzeo sut on bi radio na bausteli do toga kako je Westbrook bolji od njega i slicno.
Sarmelino je napisao/la:Jedva cekam da OKC ostane bez Duranta,Westbrooka i sanse za playoff, pa da se i ja pridruzim vecini na bandwagon
Daj mi jedan validan protuargument !
ja cu se okanit gledanja kosarke

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 29 mar 2016, 19:26

Tacno,nema ni jedan argument da je Curry bolji od Westbrooka.Ta ce mali samo suta i postize koseve,ali ko da je to bitno...

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 mar 2016, 19:53

Kajzer10 je napisao/la:Ako se nasmijes postu koji vrijedja inteligenciju a ovaj post bugojanca, uistinu i vrijedja, odmah si etiketiran kao bandwagooner ili navijac Curryja. I sa nama nema rasprave. Vjerovatno bi trebali nekim argumentima odgovoriti na sve pizdarije koje covjek pise, od toga kad bi Curryju oduzeo sut on bi radio na bausteli do toga kako je Westbrook bolji od njega i slicno.
Na osnovu cega sam ja bandwagoner, navijam za svoj tim dok ne ispadne u PO onda pratim onako bez ikakvih emocija.Dobar bandwagon
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 mar 2016, 19:55

bugojanac1234 je napisao/la:
Pa kad napises da OKC sa svojom "rotacijom" od 2 od top 5 igraca svijeta i jos par solidnih (Ibaka i donekle Adams i Kanter) i gdje jedan Waiters iSingler igraju bitne role moze dobit GSW u seriji na 4 dobijene (a GSW im se u RS narugao i dobio ih svaki put, cak i u onoj utakmici gdje ih je Steph bukvalno sam dobio iako su imali skoro 30 skokova vise, a nikoga sem Stepha nije isao sut) i pri tome budes mrtav ozzbiljan onda definitivno nesto nije uredu s tvojim pracenjem kosarke.

Ovo sto pises za Stepha vrijedja inteligenciju. Momak igra jednu od najboljih sezona ikad i onda pricas kako je "samo suter" i kako ce ga lako udvojit. Hoce, udvojice ga al to udvajanje ce pocinjat na 10 metara od kosa jer je taj sut njemu nesto najnormalnije. Hoce, bice pomaganja sa najslabijih igraca petorke Warriorsa al onda ce il Iggy il Barnes il Klay il Green ostat sami, a ne treba zaboravit da su svi oni dovoljno dobri suteri da bez problema ispogadjaju vecinom korner trice (Iggy je npr bas zbog toga dobio MVP finala kao i za odbranu na Bronu). Za dobit GSW moras molit Boga da im sut ne ide dovoljno dobro u 4 utakmice serije (il nikako da ne ide), a to bas i ne znam koliko je realno obzirom da su jedan od najoljih suterskih timova ikad, slobodno se moze reci i najbolji.

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 29 mar 2016, 20:03

Epidaurus je napisao/la:
Pa kad napises da OKC sa svojom "rotacijom" od 2 od top 5 igraca svijeta i jos par solidnih (Ibaka i donekle Adams i Kanter) i gdje jedan Waiters iSingler igraju bitne role moze dobit GSW u seriji na 4 dobijene (a GSW im se u RS narugao i dobio ih svaki put, cak i u onoj utakmici gdje ih je Steph bukvalno sam dobio iako su imali skoro 30 skokova vise, a nikoga sem Stepha nije isao sut) i pri tome budes mrtav ozzbiljan onda definitivno nesto nije uredu s tvojim pracenjem kosarke.

Ovo sto pises za Stepha vrijedja inteligenciju. Momak igra jednu od najboljih sezona ikad i onda pricas kako je "samo suter" i kako ce ga lako udvojit. Hoce, udvojice ga al to udvajanje ce pocinjat na 10 metara od kosa jer je taj sut njemu nesto najnormalnije. Hoce, bice pomaganja sa najslabijih igraca petorke Warriorsa al onda ce il Iggy il Barnes il Klay il Green ostat sami, a ne treba zaboravit da su svi oni dovoljno dobri suteri da bez problema ispogadjaju vecinom korner trice (Iggy je npr bas zbog toga dobio MVP finala kao i za odbranu na Bronu). Za dobit GSW moras molit Boga da im sut ne ide dovoljno dobro u 4 utakmice serije (il nikako da ne ide), a to bas i ne znam koliko je realno obzirom da su jedan od najoljih suterskih timova ikad, slobodno se moze reci i najbolji.
Daj jebote naucite citat s paznjom kad nesto komentarisete. Stepha je lakse braniti nego westbruka. Ni ne osporavam sezonu koju ima Curry ali je ima samo zahvaljujuci sutu. I rekao sam da ima puno bolji tim Curry i da je u tome kvaka. Nisam rekao uopce da je westruk neka sila, durant je bolji igrac od njega ali u ovom matchupu isticem wesa. Dalje jesam li rekao igdje da ce ih sigurno izbaciti ? ja kazem da trebaju doci do duela sa njima Thunderi ali ako dodju da ih mogu izbaciti ! i ponovit cu to opet. NE DA CE IH POCISTIT 4-0 NEGO DA IH MOGU IZBACITI ! A to kazem na osnovu njihovih medjusobnih duela ! i vise je oklahoma naucila iz tih poraza nego GS iz pobjeda, znaju ih braniti, i imaju vise sanse nego spori spursi sa njima, samo da budu svi zdravi

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 29 mar 2016, 20:06

Cuj Stepha lakse braniti od RW :facepalm:

Pa jest ga lakse braniti kad ides na udvajanje i igras 3v4 non stop,onda si upravu,ali takvim branjenjem samo sebi vezes omcu oko vrata.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 mar 2016, 20:07

Daj jebote naucite citat s paznjom kad nesto komentarisete. Stepha je lakse braniti nego westbruka. Ni ne osporavam sezonu koju ima Curry ali je ima samo zahvaljujuci sutu. I rekao sam da ima puno bolji tim Curry i da je u tome kvaka. Nisam rekao uopce da je westruk neka sila, durant je bolji igrac od njega ali u ovom matchupu isticem wesa. Dalje jesam li rekao igdje da ce ih sigurno izbaciti ? ja kazem da trebaju doci do duela sa njima Thunderi ali ako dodju da ih mogu izbaciti ! i ponovit cu to opet. NE DA CE IH POCISTIT 4-0 NEGO DA IH MOGU IZBACITI ! A to kazem na osnovu njihovih medjusobnih duela ! i vise je oklahoma naucila iz tih poraza nego GS iz pobjeda, znaju ih braniti, i imaju vise sanse nego spori spursi sa njima, samo da budu svi zdravi
Ja ne bih bas rekao da je lakse branit covjeka kojeg mozes ignorirat na trici i pustit ga da svojim divljanjem i tom prenapaljenosti sam sebe i svoj tim unisti nego covjeka koji je u stanju trpat odakle pozeli i kako pozeli. Wess uopce nije problem za branit GSWu, pokazali su to u svim dosadasnjim duelima. Puno veci problem im je Durant kojeg Iggy ne moze branit jednako dobro ko Jamesa npr.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 mar 2016, 20:21

Pa nije puno pogrijesio sa tim zadnjim iskazom, realno.

Westbrooka je mozda i najteze cuvat u ligi, ima vrhunski ulaz, kad ga ne ide, zviznut ce ti 10 slobodnih, plus je brz k'o munja, s loptom u prvom sprintu su izracunali da je iso 22 milje na sat (od trice do kosa), to je oko 40kmh, k'o U. Bolt jebte. Sad on nea skillset Duranta, al' ima veliko srce, sto ga i navede da usere jebga. Currija je tesko cuvat takodje jer ce ti slozit tricu u facu.

Sad sto se tice udvajanja, svakom igracu je tesko igrat peotiv dpuble team, logicki ce se rijest lopte jer je neko otvoren.

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 29 mar 2016, 20:28

Ja recimo volim Russa više od ovog pikavca, ali si ti to druže previše pojednostavio.
Nije baš da 'vamo igraju debili ali OKC jednostavno nema sistema.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 29 mar 2016, 21:06

Sarmelino je napisao/la: Na osnovu cega sam ja bandwagoner, navijam za svoj tim dok ne ispadne u PO onda pratim onako bez ikakvih emocija.Dobar bandwagon
Pa pretpostavljam da si poceo navijati za Oklahomu kad su bili contenderi. I ja nemam problem s tim i ne vidim zasto bi neko imao problem sa tim sto danas GSW dobija dobar broj navijaca.
Jer tako to ide, velika vecina navijaca Bullsa sa ovih prostora su poceli navijati u doba Jordana. Isti slucaj sa fudbalom. Ljudi su poceli navijati za Real jer je bio jak a ne zbog toga sto im se ukazo Isus ili Poslanik u dresu Reala.

filip13

Post Postao/la filip13 » 29 mar 2016, 22:13

tips2292 je napisao/la:Moras ga postovati volio ga ili ne.Igrac koji svaku utakmicu izlazi na parket kao da je zadnja.Izjednacio se po broju TD u jednom kalendarskom mjesecu sa velikim Jordanom.Mozete reci kako je stat padder ali ovo ne moze svako

koliko su imali TD?

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 29 mar 2016, 22:39

slika
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

filip13

Post Postao/la filip13 » 29 mar 2016, 22:42

sto dragić sinoć nije igrao?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.