FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
jarane ja komentarisem kladionice u kojima se mogu kladiti,i mislio sam da pominju nase kaladionice.taj seljacki nacin razgovora ostavi u kuci svojoj.kladis se u istim kladionicama kao i ja,to sto gledas na netu ponudu svjetskih kladionica ,to moze svaka budala uraditi.Madafaka je napisao/la:Ne lupaj ti kad veze nemas.jordan 23 je napisao/la:dajba sta vam je kota bila 10.8 km pa promjena iz 1 u 2 nije 30 a kamoli obicna utakmica.ne lupajte
Pogledaj malo ovdje, pa se javi...
http://www.****/detail/soccer.php?match=436396&gmt_offset=-7200&tab=1
reeezultati.com je stranica...
VOLIM TE ŽELJO
- armageddon666
- Kontakt:
Kojeg mitskog junaka navijaci Barce najvise mrze ???? Odg: Herkulesa xD
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
gotovo!
primite moje iskreno saucesce
primite moje iskreno saucesce

- -Barcelona-
- Kontakt:
ti si pitao ja ti lijepo odgovorio.......Faraon iz Visokog je napisao/la:ja kazem sto covjeku neide oni odma napadaju
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Nasli su najgore vrijeme za izgubit utakmicu,pred utakmicu u Madridu sa Atleticom,tu bogami tesko da ce se izvaditi,nece se valjda Real puno odlijepit 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zar je moguče....dopustite da uživamo u ovih 5 minuta
prošle godine za 19 utakmica kod kuče izgubili ste samo 2 boda...sada več tri...kako ono kažete svaki kiks se skupo plača...

prošle godine za 19 utakmica kod kuče izgubili ste samo 2 boda...sada več tri...kako ono kažete svaki kiks se skupo plača...
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 11 sep 2010, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ubio nas Hercules,sasvim zasluzeno slavili.U odbrani perfektno odigrali,i iz kontri ubijali.Skroz losa igra Barce,nije bilo nikakvih rjesenja u napadu.Jos gore sto je sljedeca protiv Atl.Madrida u gostima.
A ovdje po obicaju Realovci spamaju i naravno neki Arsenalovac se nadje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
KAd je Real igrao 0-0 bio je citav copor katalonaca na temi Realanidjo_barca je napisao/la:Ubio nas Hercules,sasvim zasluzeno slavili.U odbrani perfektno odigrali,i iz kontri ubijali.Skroz losa igra Barce,nije bilo nikakvih rjesenja u napadu.Jos gore sto je sljedeca protiv Atl.Madrida u gostima.

Mašala evo nama boda prednosti 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- nidjo_barca
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHH,haj mali ne se.riMElloo je napisao/la:KAd je Real igrao 0-0 bio je citav copor katalonaca na temi Realanidjo_barca je napisao/la:Ubio nas Hercules,sasvim zasluzeno slavili.U odbrani perfektno odigrali,i iz kontri ubijali.Skroz losa igra Barce,nije bilo nikakvih rjesenja u napadu.Jos gore sto je sljedeca protiv Atl.Madrida u gostima.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Hercules sasvim zasluženo slavio....klasicno podcijenjivanje protivnika u stilu Lako cemo, gosti mudro sacekali dvije kontre, spucali dva gola i vozda (a mogli zabiti još jedan pred sami kraj)....beskrajna dodavanja, omjer posjeda 74% - 26% ,a ništa konkretno na kraju...neka vala, i treba jedna dobra klempa iza uha da se malo spuste na zemlju pojedinci...Bojan,Messi,Pedro,iniesta,Villa...ama svi su redom podbacili bez izuzetka...Adriano je bio dobar u prvom...na kraju i Xavi pokloni loptu pred samim golom
, samo što Trezeguet ne zna dati gola...ma katastrofalno izdanje citave ekipe.
Sad se valja vaditi kod Atletica

Sad se valja vaditi kod Atletica

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Mislim da se Realovi navijaci ne bi trebali javljati ovdje jer je Barcelona jos uvijek dva boda ispred nas.
Ovo se desi kad potcjenjujete svoje protivnike, sto je Guardiola uradio kada je ostavio jedne od najvaznijih igraca na klupi. Ne znam za vas, ali meni je Mascherano danas igrao daleko ispod nivoa
Ovo se desi kad potcjenjujete svoje protivnike, sto je Guardiola uradio kada je ostavio jedne od najvaznijih igraca na klupi. Ne znam za vas, ali meni je Mascherano danas igrao daleko ispod nivoa
Ma nije samo Mascherano bio loš...komplet ekipa je podbacila, oni mislili bice neki lakši trening pa ce se dodavanjem ušetati u gol (može al qrcu, to ne može ni Famosu danas)....Hercules vrlo pametno izdržao prvih pola sata, odlicno se branili, vidjeli da Barca ne može meda sa kašike danas, sacekali par kontri i šuknuli dva gola....klasika jbg.Brnjoo je napisao/la:Mislim da se Realovi navijaci ne bi trebali javljati ovdje jer je Barcelona jos uvijek dva boda ispred nas.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 11 sep 2010, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Haha dobar ovaj Hercules. Nadam se da cemo mi veceras dobiti Osasunu pa da zaokruzimo ovaj prelijep vikend
Sta Drenthe mali radi to je cudo jedno, ako ovako nastavi ne gine mu vracanje u ekipu Reala dogodine
Nego jel ono rece Guardiola da mu ne treba Ibrakadabra. Ma ja bolji je Krkic 

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
ali nije mi jasno kako je neko mogao podcjeniti ekipu u kojoj igraju Trezeguet, Drenthe i Valdez.. ? svaka im cast, neka se bore..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Los*Blancos
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.