Nemamo se mi sta zaliti. Kompletnu fudbalsku reprezentaciju nam skoro cini dijaspora. Sta se sve pisalo o Seferovicu iako je on sve naucio u Svicarskoj. Ili Tankovicu koji je odlucio za Svedsku da igra.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Po vasoj logici Bosna ne bi trebala ulagati u mlade Srbe/Hrvate jer prirodna je stvar da ce kad odrastu birati da igraju za Srbiju/Hrvatsku![]()
Evo Kuzmic je sve sto je naucio u kosarci to uspio u BiH i na kraju se samo tako ispali, gdje ti nece bit krivo kad zaigra za drugu zemlju poslije
Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Eurobasket 2015
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I to je neka sloboda izbora, ali po mišljenju @dubrave - nije.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ili negdje gdje mi gledamo Velikog Brata

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zahtjevam ban da dobije, stvarno nema smisla da uništava temu sa tim pitanjima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti sad ode u offPaskalHens je napisao/la:Koje grupe se križaju u nokaut fazi?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jao rasprave ko za koga ima pravo igrat
Sto se mene tice, ja bi bio najsretniji da svi etnickim porijeklom Hrvati i Srbi iz BiH igraju za nas, a da ovi poput Kolasinca i ostale "dijaspore" igra za zemlje u kojima su rodjeni i ostvarili sportske karijere. Moram priznat da ni meni ne bude ugodno kad vidim nekogko je rodjen, odrastao i stekao sportsku naobrazbu u BiH igra za Srbiju il Hrvatsku al sta se moze, njegov izbor. Ne bude mi iskreno fino ni kad Srbi i Hrvati iz BiH (dakle rodjeni, odrasli i zive u BiH) Srbiju i Hrvatsku karakterisu sa "mi" i smatraju svojom zemljom al eto sta se moze, svako ima neki svoj izbor i to nijednom covjeku ne mozes oduzet. Nek smo mi svi samo zivi i zdravi i da se aBd zavolimo i vise ne rokamo jedni na druge 

- PaskalHens
- Kontakt:
Moram maloFk_zeljo_1921 je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti sad ode u offPaskalHens je napisao/la:Koje grupe se križaju u nokaut fazi?![]()
eto tu imas

Hvala puno.
Viva la France, as they say in Rome.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
pis braderEpidaurus je napisao/la:Nek smo mi svi samo zivi i zdravi i da se aBd zavolimo i vise ne rokamo jedni na druge

Al' za svaki slučaj ti naberi do Graza

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sto si ti prestao gifove postavljati?rio_Ferdy88 je napisao/la:pis braderEpidaurus je napisao/la:Nek smo mi svi samo zivi i zdravi i da se aBd zavolimo i vise ne rokamo jedni na druge
Al' za svaki slučaj ti naberi do Graza

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hoce li Island doci do prve pobjede today?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
možemo se rokati ali seksualnoEpidaurus je napisao/la:Nek smo mi svi samo zivi i zdravi i da se aBd zavolimo i vise ne rokamo jedni na druge
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sjo bernija, što je apdejtovao vokabularBernardBarnjak je napisao/la:Hoce li Island doci do prve pobjede today?

Sad će Dubarava uletiti i pitati šta je today

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Popriličan je problem što vjerska pripadnost diktira nacionalnu. Što bi neki pravoslavac po defaultu morao biti Srbin ili musliman Bošnjak?
I da, Kuzmić je goovno od čovjeka. U neku ruku mi je drago da je smetljar pokazao pravo lice. MIrotić je za njeg melek.
I da, Kuzmić je goovno od čovjeka. U neku ruku mi je drago da je smetljar pokazao pravo lice. MIrotić je za njeg melek.

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 09 sep 2015, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
svako ima pravo da igra za onog koga zeli,ako neko osjeca Srbiju ili Hrvatsku vise svojom zemljom nego Bosnu ,sta mi tu mozemo i imamo pricati,covjek ima pravo,i mi idemo tamo gdje volimo, niko nikoga nije tjerao da igra za njih ,to je bio njihov izbor i nek im je sretno,eto Mirotic je poderao zastavu Srbije ,znaci covjek voli vise spaniju nego njih ,ima pravo i dovidjenja 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kuzmic je za mene nikakav igrac ,al majke mi moje :Smessilla je napisao/la:Popriličan je problem što vjerska pripadnost diktira nacionalnu. Što bi neki pravoslavac po defaultu morao biti Srbin ili musliman Bošnjak?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Crnogorac je. Logicno da ne voli Srbiju.delinjo je napisao/la:svako ima pravo da igra za onog koga zeli,ako neko osjeca Srbiju ili Hrvatsku vise svojom zemljom nego Bosnu ,sta mi tu mozemo i imamo pricati,covjek ima pravo,i mi idemo tamo gdje volimo, niko nikoga nije tjerao da igra za njih ,to je bio njihov izbor i nek im je sretno,eto Mirotic je poderao zastavu Srbije ,znaci covjek voli vise spaniju nego njih ,ima pravo i dovidjenja

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ovo gore. za veliki dio toga je kriva SPC.. po njima si srbin mogao biti samo kao pravoslavac.messilla je napisao/la:Popriličan je problem što vjerska pripadnost diktira nacionalnu. Što bi neki pravoslavac po defaultu morao biti Srbin ili musliman Bošnjak?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
mnogi Crnogorci su priklonjeni Srbiji,ali ono i da nisu konta covjek draza mu je Srbija od Spanije,ali eto sve se vidiGreivis je napisao/la:Crnogorac je. Logicno da ne voli Srbiju.delinjo je napisao/la:svako ima pravo da igra za onog koga zeli,ako neko osjeca Srbiju ili Hrvatsku vise svojom zemljom nego Bosnu ,sta mi tu mozemo i imamo pricati,covjek ima pravo,i mi idemo tamo gdje volimo, niko nikoga nije tjerao da igra za njih ,to je bio njihov izbor i nek im je sretno,eto Mirotic je poderao zastavu Srbije ,znaci covjek voli vise spaniju nego njih ,ima pravo i dovidjenja

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To se nudiš Epiju za papireDANTES je napisao/la:možemo se rokati ali seksualnoEpidaurus je napisao/la:Nek smo mi svi samo zivi i zdravi i da se aBd zavolimo i vise ne rokamo jedni na druge

Vodite ljubav a ne rat

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koga rtrs prenosi danas? Srbija i BiH u isto vrijeme igraju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
papire? pa on je iz Zenice. za zenicu mi je dovoljan stric koji tamo živirio_Ferdy88 je napisao/la:To se nudiš Epiju za papireDANTES je napisao/la:možemo se rokati ali seksualnoEpidaurus je napisao/la:Nek smo mi svi samo zivi i zdravi i da se aBd zavolimo i vise ne rokamo jedni na druge
Vodite ljubav a ne rat
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
A ko spomenu Mirotića i zastavu dabogda bolji bio!

Evo dao je izjavu za novine:
- Verujte mi, i ja doživljam Srbiju kao svoju zemlju. Ponavljam, žao mi je, pogotovo što je Srbija u pitanju, zemlje prema kojoj gajim veliku ljubav. Ja sam se izvinio i rekao šta sam imao, a ljudi neka to tumače svako na svoj nacin. Na to više ne mogu da utičem, završio je Mirotić.
Ajmo sad ovo ad acta i okrenimo se mečevima drugari

Evo dao je izjavu za novine:
- Verujte mi, i ja doživljam Srbiju kao svoju zemlju. Ponavljam, žao mi je, pogotovo što je Srbija u pitanju, zemlje prema kojoj gajim veliku ljubav. Ja sam se izvinio i rekao šta sam imao, a ljudi neka to tumače svako na svoj nacin. Na to više ne mogu da utičem, završio je Mirotić.
Ajmo sad ovo ad acta i okrenimo se mečevima drugari

Zadnja izmjena: djoleprijedor, dana/u 09 sep 2015, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.