Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Zeljovci ne dolaze u obzir, skart roba. Previse kvarljiva 

Totalni promasaj, Susic 2. On i Hadzibegic su, po meni, pucanj u sljepocnicu, ionako smo vec repetirali.rio_Ferdy88 je napisao/la:Meša kaže da se ne bi bunio i da bi mu bila čast biti selektor voljene

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
kako stvari stoje..sprema se teren za tatinog sina..poslije ere necaka stize tatin sin amav.
ako tako bude lagano halaliti tekme repke..ja ih vise ne gledam.
PS:oni koji su nas mogli vaditi iz g***(vaha,bajevic), lagano odbili bilo kakav razgovor o repki..ostali sve sitna buranija niko vrijedan spomena
ako tako bude lagano halaliti tekme repke..ja ih vise ne gledam.
PS:oni koji su nas mogli vaditi iz g***(vaha,bajevic), lagano odbili bilo kakav razgovor o repki..ostali sve sitna buranija niko vrijedan spomena
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije baš Vaha odbio (iako nije ni prihvatio), Dušan jest 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Vaha je previse skup, ako dodje znajte da ga je Tan doveo, jer nema ko drugi da ga plati ovdje 

Nije Vahi do para što se tiče BiH, on bi i đabe radio siguran sam, Drugi su razlozi zašto on nije spreman da preuzme BiH u ovom momentu.lafomamone je napisao/la:Vaha je previse skup, ako dodje znajte da ga je Tan doveo, jer nema ko drugi da ga plati ovdje

- storm_raider
- Kontakt:
Jesi li jos gladan?lafomamone je napisao/la:Zeljovci ne dolaze u obzir, skart roba. Previse kvarljiva

Sport je lijek za tijelo i duh.
VODENU GLAVU za selektora s...m mu se na brk 

Baždarević bi bio jedno dobro rješenje. Staložen, ima znanja, čuda pravio s malim ekipama, ekipama malog potencijala...Ima dovoljno autoriteta da ne da da ga igrači zahebaju. A ne bi bio ni tako skupo rješenje (prilično sam siguran). Vaha bi bio dobro rješenje, samo skupo, a i ters je pa bi brzo došlo do obračuna.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Samo se ti raspistoljistorm_raider je napisao/la:Jesi li jos gladan?lafomamone je napisao/la:Zeljovci ne dolaze u obzir, skart roba. Previse kvarljiva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I Ivici ce biti lakse kada vidi da ga branis od onoga ko ga ne napada i ne vrijedja, sto u ostalom nije ni bitno jel

Zadnja izmjena: lafomamone, dana/u 17 nov 2014, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
samo amav,kakav vaha gluho bilo...intelektualac,strateg,lak na dogovoru,zvace zvaku,saljivdzija i komedijas,autoritet,,ne podlijeze pritisku,zivi sa kerom,vazda se nesto mudro krevelji na presicama i zamisljeno gleda u plafon,,karizma izbija iz njega...mislim da nam je drugo mjesto zagarantovano ako bi njega doveli na klupu..a baraz bi izborio naravno, leotar
....plus sto ga reprezentativci postuju i cijene....spasi nas amaave

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
J a sam za Vahu ali posto sam 90% siguran da nece prihvatiti,mislim da ce dovesti nekog strendzera da se malo qrce 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sasa Kovacevic- Kako posle nas 

- samo_lijevo
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:samo amav,kakav vaha gluho bilo...intelektualac,strateg,lak na dogovoru,zvace zvaku,saljivdzija i komedijas,autoritet,,ne podlijeze pritisku,zivi sa kerom,vazda se nesto mudro krevelji na presicama i zamisljeno gleda u plafon,,karizma izbija iz njega...mislim da nam je drugo mjesto zagarantovano ako bi njega doveli na klupu..a baraz bi izborio naravno, leotar....plus sto ga reprezentativci postuju i cijene....spasi nas amaave

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Da,novinari su vec u akciji,svaki po narudzbi,naravno.DukeOfWellington je napisao/la:Niko iz saveza nije spominjao nikakva imena. Sva imena uključujući i Osima vucaraju se po medijima od sinoć.tuzlak1987 je napisao/la:A ne znam odakle vam Amar, niko iz saveza nije ni rekao da je kandidat.. Cak je Ciro veceras rekao da su ga kontaktirali haha
To je ono sto ce nam doci glave,ta kafanska,mahalska,ispod stola odlucivanja.
Jos cu nesto reci, ako je rulja imala onakav repertoar uvreda na racun Susicevog fizickog izgleda kakav li ce tek imati za Amara Osima. Najzalosnije je sto ce spominjat' i njegovog oca, najvecu legendu naseg fudbala svih vremena.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A gdje si pročitao da ne želi biti selektor?FKZ1921 je napisao/la:Ne iznenadjuje me to sto veliki broj ljudi prizeljkuje Vahu za selektora. Vaha ima karizmu,bio je vrhunski nogometas,ima rezultate u trenerskoj karijeri...Meni je drag.
Medjutim,Vaha je eksplicitno izjavio da ne zeli biti selektor BiH.Zasto? To mozemo samo predpostavljati.
Po meni,Vaha nece raditi bez para,pritom mislim na ozbiljne pare.
Drugo,Vaha je vrlo konfliktna licnost.On u sustini ne podnosi kritiku. Stoga nije cudo da se uglavnom kratko zadrzava na jednom mjestu. Ovdje ne bi ostao dulje od dvjie utakmice. Prva kritika koju bi cuo ili procitao na svoj racun,znacila bi kraj. On vrlo dobro zna kakva smo mi sredina,koliko smo svi dobri strucnjaci za nogomet...Zato mislim da je Vaha nemoguca misija.
Vaha nigdje nije napustio zbog kritike već zbog miješanja u rad od Dinama pa na dalje,a normalno je da je skup pa ne možeš za iste pare voziti fići i mercedes!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Tipičan primjer iskompleksirane osobe. Školski primjer.staragarda je napisao/la:samo amav,kakav vaha gluho bilo...intelektualac,strateg,lak na dogovoru,zvace zvaku,saljivdzija i komedijas,autoritet,,ne podlijeze pritisku,zivi sa kerom,vazda se nesto mudro krevelji na presicama i zamisljeno gleda u plafon,,karizma izbija iz njega...mislim da nam je drugo mjesto zagarantovano ako bi njega doveli na klupu..a baraz bi izborio naravno, leotar....plus sto ga reprezentativci postuju i cijene....spasi nas amaave

Sad da Amar dođe nećeš više navijati za Bosnu, odreći ćeš je se zar ne ?
Pa da, više mrziš Amara nego što voliš domovinu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ja ih razumijem, mrzio bi ga i ja da sam na njihovom mjestu, sreća pa nisam, a pehari su tuSabinho je napisao/la:Jos cu nesto reci, ako je rulja imala onakav repertoar uvreda na racun Susicevog fizickog izgleda kakav li ce tek imati za Amara Osima. Najzalosnije je sto ce spominjat' i njegovog oca, najvecu legendu naseg fudbala svih vremena.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Sasa Kovacevic- Kako posle nas

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.