FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dobro je da iko uopste hoce da igra za nas...neka mohara kad je vec tu
nego imal sta za pojacanja,makar mahalska neka?!
nego imal sta za pojacanja,makar mahalska neka?!
- dolina cupova
- Kontakt:
kazu dolazi vam nistelroy nema angazmana pa bi volio doci u sarajevo kojem je dug 6 miliona to provjerite nije suplja....
Ma jok,doci ce na koncert ljube alicicadolina cupova je napisao/la:kazu dolazi vam nistelroy nema angazmana pa bi volio doci u sarajevo kojem je dug 6 miliona to provjerite nije suplja....

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
to 6 miliona kako su ovi manijaci pametni ljudi oni su sracunali komplet dugove sarajevskih fudbalskih klubova zeljo ima 5 miliona i 950 hiljada maraka duga sarajevo ima 35 hiljada maraka duga olimpik ima 5 hiljada maraka duga a ovo ostalo su oni manji klubovi poput SASK NAPREDKA vrbanjuse itdGerrard je napisao/la:Sta ce u Sarajevu da igra evropske utakmice ,bolje na Grbavicu da igra kup malinadolina cupova je napisao/la:kazu dolazi vam nistelroy nema angazmana pa bi volio doci u sarajevo kojem je dug 6 miliona to provjerite nije suplja....![]()
Hajde malo ohladi znam da te ubi ovo sve blize se evropske tekme valja na Kosevo gledati bordo tim
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
kako me nerviraju ovi mali plavi patuljci...SARAJEVO je u Evropi a vi nečete vidjeti ni E od Evrope...

Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
Nemoj tako hoce ako dodju na kosevo.R_Quaresma je napisao/la:kako me nerviraju ovi mali plavi patuljci...SARAJEVO je u Evropi a vi nečete vidjeti ni E od Evrope...![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
hahahahaha...tako je brateeeekrcko je napisao/la:Nemoj tako hoce ako dodju na kosevo.R_Quaresma je napisao/la:kako me nerviraju ovi mali plavi patuljci...SARAJEVO je u Evropi a vi nečete vidjeti ni E od Evrope...![]()
![]()
![]()
![]()

Neka nam zavide neka nas ne vole
gerard nemam vremena za rasparvu i ne zelim se raspravljat ali ovo ti kao brat bratu kazem kako ce te ijednu tekmu pobijediti kad nemate jednostavno ekipu za evrope i niste ni jedno ama nijedno pojacanje prvjereno doveli i kako da pobijedite??
...ali nemoj mislit da ovo kazem samo za sarajevo i za zelju kazem sam sebi da je bolje da nisamo ni usli u evropu jer bi se totalno obrukali kao sto cete vi
zalosno,ali istinito! 

1996
gerard jesi antipatican matere mi mile a sta da idem da gledam i da ohcu da idem da gledam mkako se valjaju vasi igracci a ovi drugi vam zabijaju golove kao vi protiv Bazela

1996
Ne provaljuj se ba sta ispod 7 pa i vi ste pop.usili sedmicu!!
A bgm odoh na svoj(nas)forum tamo je definitivno bolja atmosfera i bolje je ugođaj..ha ha ha

1996
OK stvarno nisam upucen i ne pratim toliko fks koliko pratim FKŽ al koliko ja znam primili ste dosta!al ipak zna se ko je najveci i najtrofejniji klub u BIH a to je FK Željeznicar!hajde sad živio ti meni....Respect svako ima svoje misljenje

1996
Ihtijarevic se povrijedio pauzira mjesec dana,Panda takodjer al on ce pauzirati 7 dana 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Treba reći da će Hadžija ostati na Koševu najmanje još godinu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
napokon jedna dobra vijestZagor je napisao/la:Treba reći da će Hadžija ostati na Koševu najmanje još godinu.

mozda zaradi jos jedan ismirov trofej
Juniori su vodili u Zenici 1-0 ,Seko strijalac u 25 min.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
2. Poluvrijeme u tijeku juniori jos uvijek vode 1:0, igrač Čelika dobio crveni
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Pokradeni do bola, i u prvoj a i u drugoj utakmici, niđe veze. 

čelik-sarajevo 1-1 čomor dobio crveni karton
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Srce ispred i samo naprijed
.....
Celik je osvojio juniorsko prvenstvo u Sarajevu smo igrali 3:3 na Bilinom 1:1

Celik je osvojio juniorsko prvenstvo u Sarajevu smo igrali 3:3 na Bilinom 1:1
A C A B !
ipak ČELIK sampionBegA_SA je napisao/la:2. Poluvrijeme u tijeku juniori jos uvijek vode 1:0, igrač Čelika dobio crveni

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: AngelDiMaria, BarbareZeljin, bordobijeli, bvsic, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HyperOS, mosarajvosa83, N3R3D, Tatamata1946, Vanja8, Velaxsa, VolimoSarajevo, Zagor i 104 gosta.