BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
BiH-Lihtenstajn 2-0
Pjanic '79, Ibisevic '90
Litvanija-BiH 1-2
oni ce povesti u prvom poluvremenu, mi cemo u drugom izjednaciti i na kraju preokrenuti.
'77 Misimovic, '87 Dzeko
Pjanic '79, Ibisevic '90
Litvanija-BiH 1-2
oni ce povesti u prvom poluvremenu, mi cemo u drugom izjednaciti i na kraju preokrenuti.
'77 Misimovic, '87 Dzeko
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ti hoces da me infarkt opali i da nedozim to drugo poluvrijeme....Ti Boga eee...icetea01 je napisao/la:BiH-Lihtenstajn 2-0
Pjanic '79, Ibisevic '90
Litvanija-BiH 1-2
'77 Misimovic, '87 Dzeko
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemogu vise da docekam utakmicu jbt. Jos 3 dana, pa za poludit.. 

Ima Ibricic da udje u 90min i da zabije za 2:1 sa centraRoB_Do_BaGrO je napisao/la:Ti hoces da me infarkt opali i da nedozim to drugo poluvrijeme....Ti Boga eee...icetea01 je napisao/la:BiH-Lihtenstajn 2-0
Pjanic '79, Ibisevic '90
Litvanija-BiH 1-2
'77 Misimovic, '87 Dzeko
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
koliko ce bit kornera i zutih kartona ? da dignem koju paru na kladioniciicetea01 je napisao/la:BiH-Lihtenstajn 2-0
Pjanic '79, Ibisevic '90
Litvanija-BiH 1-2
'77 Misimovic, '87 Dzeko

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Naredni utorak u ovo doba bi slavlje trebalo već uveliko da je počelo?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cijepaj drva.Goalgetter je napisao/la:Nemogu vise da docekam utakmicu jbt. Jos 3 dana, pa za poludit..

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- HazardEden
- Kontakt:
Djelimo kurbane tadVirtu4l je napisao/la:Naredni utorak u ovo doba bi slavlje trebalo već uveliko da je počelo?

- Goalgetter
- Kontakt:
Odradjeno vec, 10 metara, ubijajuci dosadu pred tekmu sa Slovacimazizu1991 je napisao/la:Cijepaj drva.Goalgetter je napisao/la:Nemogu vise da docekam utakmicu jbt. Jos 3 dana, pa za poludit..

Ma sreca imam obaveza oko skole i polaganja, pa ce me poprilicno brzo proci...

Da ti ja svoja prebacim, ako ti je baš - baš dosadno ?

- Goalgetter
- Kontakt:
Samo ti jarane, trebas i ti nekako dosadu ubitizizu1991 je napisao/la:Da ti ja svoja prebacim, ako ti je baš - baš dosadno ?![]()

U ovo doba, u utorak, Senad Hadzifejzovic mrtav pijan ulazi na teren, i intervjuise Papeta i igrace

Ozbiljno, mene ne puca neka nervoza pred tekme, ili da ne mogu da ih dočekam, većinom se ne obazirem na sve to.
p.s. nisu mi još drva stigla, samo gledam bil' mi pomog'o.
p.s. nisu mi još drva stigla, samo gledam bil' mi pomog'o.

Ako neko ide kroz Doboj a ima slobodno mjesto neka se meni javineurofunk je napisao/la:Ako neko ide iz Tuzle na tekmu nek se javi u inbox, treba mi prevoz

po kojim cijenama ste vi uzeli karte za utakmicu ?
ako niste stigli uzeti one po pravim cijenama ?
Zajedno sa Marijanom koga igraci 'ladno iskulirajuGoalgetter je napisao/la:Samo ti jarane, trebas i ti nekako dosadu ubitizizu1991 je napisao/la:Da ti ja svoja prebacim, ako ti je baš - baš dosadno ?![]()
![]()
.
U ovo doba, u utorak, Senad Hadzifejzovic mrtav pijan ulazi na teren, i intervjuise Papeta i igrace

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Stange:Ja ne znam ko je ta Bosna i Hercegovina i Lihtenstajn ne bi trebao imati poteskoca na Bilinom polju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dijaspora se sprema za 15.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Bernd Stange: Lulic kasni zbog Amre.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pocela utakmica..napadamo..gosti se brane mi napadamo i dalje...vrijeme prolazi lopta nece u gol...postajemo sve nervozniji...Dzeko dobija drugi zuti (nemoze igrat iducu)...zavrsava prvo poluvrijeme...0-0...pocelo drugo...napadamo ...gosti se grcevito brane...75 minut...ibisevic udara nekontrolisano gostujuceg igraca..ostajemo sa 10..napadamo jos zesce..89 minut...slobodan udarac Pjanic...golman brani ali odbijenu loptu Lulic salje u mrezu...gooooooooooool vodimo 1:0...begovic zadrzava sa ubacivanjem lopte u igru...dobja zuti karton....kraj...pobjeda...3 boda ali....Litvanija?...bez Dzeke, Ibisevica, Begovica...auuuuuuuuuuuuuuuu
Buraz,jaka neka hemija?bivsi je napisao/la:pocela utakmica..napadamo..gosti se brane mi napadamo i dalje...vrijeme prolazi lopta nece u gol...postajemo sve nervozniji...Dzeko dobija drugi zuti (nemoze igrat iducu)...zavrsava prvo poluvrijeme...0-0...pocelo drugo...napadamo ...gosti se grcevito brane...75 minut...ibisevic udara nekontrolisano gostujuceg igraca..ostajemo sa 10..napadamo jos zesce..89 minut...slobodan udarac Pjanic...golman brani ali odbijenu loptu Lulic salje u mrezu...gooooooooooool vodimo 1:0...begovic zadrzava sa ubacivanjem lopte u igru...dobja zuti karton....kraj...pobjeda...3 boda ali....Litvanija?...bez Dzeke, Ibisevica, Begovica...auuuuuuuuuuuuuuuu
Ovo je da se strava saljeva,al pod hitno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.