Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Na upit da prokomentariše vijesti iz Čapljine gdje je Jedinstvo osvojilo tri boda, "trener svih trenera" je rekao:
"U Čapljini i nisam očekivao drugačiji ishod meča. Bitno je da mi pobijedimo sve utakmice, a mislim da će konkurent posustati do kraja prvenstva!".
P.S. Pametnima dovoljno.
"U Čapljini i nisam očekivao drugačiji ishod meča. Bitno je da mi pobijedimo sve utakmice, a mislim da će konkurent posustati do kraja prvenstva!".
P.S. Pametnima dovoljno.
🔴⚫️
vaspitali su me, ali šta da ti kažem, ne volim previše 'uljudne' osobe, neku kulturu i slična sranja .. ti mrziš Slobodu i to je primjetno kroz tvoje postove .. možemo se praviti budale, ali dovoljno je vidjeti šta Bišćani pišu o nama i o Slobodi, a šta pišemo mi o vama i o Jedinstvu
nevjerovatno koliki hejt bacate ..

Konstantno se iz kola u kolo raspravlja o Jedinstvu,kad dobijemo da su namjestene utakmice.Tesko je protumacit jel bio ofsajd ili ne,ali eto neka je i bio ofsajd ako vam je tako lakse.Ali zasto niko ne spominje jel bio ofsajd kad je Radnicki dao gol kod rezultata 0-0,zasto niko ne spominje gol Slobode za 2-1 jer je ofsajd bio ko kuca,normalno tu je sve cisto nikog ne zanima,ali se iz kola u kolo raspravlja o pobjedama Jedinstva.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
bitno je napomenuti SAMOPROZVANISkver je napisao/la:Na upit da prokomentariše vijesti iz Čapljine gdje je Jedinstvo osvojilo tri boda, "trener svih trenera" je rekao:
P.S. Pametnima dovoljno.
taj ima muziku za usi i imati ce je dok je ziv...
pametnima dovoljno

ti si momak jako ogranicen i ne vidis dalje od nosa, inace ne bi tako nesto nikad rekaoChinaglia je napisao/la:vaspitali su me, ali šta da ti kažem, ne volim previše 'uljudne' osobe, neku kulturu i slična sranja .. ti mrziš Slobodu i to je primjetno kroz tvoje postove .. možemo se praviti budale, ali dovoljno je vidjeti šta Bišćani pišu o nama i o Slobodi, a šta pišemo mi o vama i o Jedinstvunevjerovatno koliki hejt bacate ..

pa ko nas proziva od pocetka sezone ako ne vi tuzlaci? *ebem te objektivna
Kakva ba mržnja
damn
Zna se koga mi Tuzlaci ne možemo/je*emo/mrzimo/ne volimo ,i to sa Jedinstvom i Bihaćom nema nikakve veze.Stvarno nebuloze pričate

Zna se koga mi Tuzlaci ne možemo/je*emo/mrzimo/ne volimo ,i to sa Jedinstvom i Bihaćom nema nikakve veze.Stvarno nebuloze pričate

Pobjeda je bolja od orgazma!
kakva ZLOČINAČKA organizacija je ovo Jedinstvo,ne znam da li da se smijem ili da placem

- Probisvjet
- Kontakt:
Toro86 je napisao/la:hej mozda covjek gleda sjene igraca Jedinstva, one su u liniji s igrcem Capljine, a tu se daje prednost napadacujasko_juve je napisao/la:Gledaj ti igraca koji je dobio loptu i nema sanse da su dva igraca Jedinstva blize golu. Po meni, ofsajd. Al nije toliko ni bitno, utakmica se ionako zavrsila,al nema potrebe da govorite sramota, il tako nesto kad niste upravu. U naredni rang treba uci bolja ekipa radi kvalitet PL,al to se malo gleda i uci ce ekipa koja ima pare. Vazda bilo.Probisvjet je napisao/la: Dva igraca Jedinstva su blize golu. Gledaj igraca koji je dobio loptu bolan.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:
ovako sam i ja u ratu crtao ''kajdanku'' nikad potrefiti fino linije

malo si pogrijesio, da ne kazem ustimao ove linije

Linije i ne trebaju da se vidi da je ofsajd 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ko hoće da vidi nešto, njemu ne treba ni slika/video niti linijeGorki je napisao/la:Linije i ne trebaju da se vidi da je ofsajd
Vi tuzlaci ili ste panglu ili se pravite, pa jel vi ljudi vidite da je ofsajd sta vama treba jos da se dokaze, uvijek ce te pricati o namjestanju Jedinstva dok ste god iza nas, znaci do kraja sezone to ocekujem, ja znam da je tesko citavu sezonu gledati protivniku u ledja i onda ocekujem ovakve stvari od vas, pricate kako ce nas Gradina dobiti ovo ono mi ih pobjedimo i onda na kraju ispadne kupljena utakmica, kupljeno je i u Capljini jel de, svi mi kupujemo utakmice samo Sloboda igra "posteno", neka kupujemo, kupicemo sve do kraja sta mognemo i ucemo u PL, a vi pojedinci se onda nadajte da cemo ispati za 1-2 god, postenjacine iz tuzle

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
@ probisvjet, ofsajd se gleda kad igrac "udari" loptu,a ne kad zamahne. Ofsajd je bio.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nacrtati nema druge, po mogucnosti i obojatijasko_juve je napisao/la:@ probisvjet, ofsajd se gleda kad igrac "udari" loptu,a ne kad zamahne. Ofsajd je bio.

Sudija jadni znaci bezveze dobio 6 tekmi kazne 

Znam ja da boli cijelu sezonu gledati protivniku u ledja,pa se mora trazit nacin za neuspjeh

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
-
- Kontakt:
gdje pise da je dobio 6 utakmica kazne?Zodiac je napisao/la:Sudija jadni znaci bezveze dobio 6 tekmi kazne
Renato je prenio taj info cini mi se 

-
- Kontakt:
znam da je prenio al to nigdje ne pise..onako pitam jer mi nije jasno da na osnovu ovog dobije kaznu. Nigdje veze
Renato nema pojma, po njegovim rijecima ovo je ofsajd bio, to je odmah prenio poslije utakmice ovdjeZodiac je napisao/la:Renato je prenio taj info cini mi se

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.