Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

TMovac
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la TMovac » 06 mar 2013, 18:52

Gorki je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
Druže pa nebi ja čeko 12+ sati na zehmeriji napolju da mogu pretprodavat nema teorije.I kad bi čekao,čekao bi za sebe.Narod kod nas nema šta da jede a "on" traži preko 800KM za kartu.Da smo mi neka stabilna država sa normalnim primanjima pa ajde,dao bi ja prvi lovu za tekmu.Mada ne sumnjam da će ovaj "navijač" utopit nekome kartu,Bog dao ima dijasporaša na sve strane :mrgreen:

Ali opet kažem za tekmu Bosne bi isključivo zbog sebe čekao u redu,a ne zbog novca i sl.tome ;)
Nece ti ni jedan ko zivi u BiH dati 800 KM za kartu,osim ako nije sin od kakvog guzonje,a ti guzonjini sinovi dobiju karte na drugi nacin,dzabaluka.Ali ce dati 800 KM onaj ko je prevalio put iz Svicarske,Njemacke,Skandinavije,Australije,Amerike...Koji su prevalili ogroman put samo da pogledaju tekmu uzivo.Taj ce dati i zadnji dinar ako treba samo da ne bude da je dzaba prevalio toliki put.

To sam i napisao.

Da ne zaboravim na ove "VIP" osobe koje ne znaju nabrojat 5 igrača BiH,pjevači i sl. ;)

hehe izvini drug nisam procitao dobro.Mada ja licno ne krivim onoga ko je cekao citavu noc da kupi te 2 karte,pa ih kasnije utali nekom.Hebiga bruka raje ne radi i raja gleda da prezivi na bilo koji nacin.Valja zivit i nakon tekme.A sto se tice ovih svercera koji se bogate na ovaj nacin,dabogda im pas sa majkom ljubav vodio
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 06 mar 2013, 18:56

pa ovo za karte biznis je postao :D

od ovoga Zenicani žive :lol:

jer rade od utakmice do utakmice, vecina su klošari koji nemaju posla pa ovako da im je zaraditi na cekanju u redu za kartu tj 2x i zaradi na njima po 50km i rahat kuci ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 mar 2013, 19:03

AlenHalilovic je napisao/la:Pa ovo ljudi nije normalno. Ovo sve sto se desava oko karate je sve samo zato sto su ovoliko niske cjene. A svi su svjesni da su NAJMANJE tri put vise vrijedne, pa zato svi i prodavaju skuplje. A ovo sto ce najvatreniji i najiskreniji navijaci repke dobiti samo 4000 karte, a ostalo je vec sve "rezervisano", a nemoram nabrajat sta to znaci "rezervisano".

JA zna dvije osobe koje su dobili vec prije sedmicu dana karte preko BH fanaticosa, a nikakve veze nemaju sa njima niti prijavljeni niti nista, vec imaju jedno osobu koji tu clan pa su preko nje dobili.

Kratko receno, mi smo najpoganiji narod. Netrebamo se cuditi ili pitati sto nam nista ne ide svejedno u kojem to smjeru bilo.
a u drugim zemljama karte po 4,5 eura, u nas zapad 40 km, zivotni standard 0 i tebi to jeftino ? :oops::lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 mar 2013, 19:09

zivim vani i mogao bih sebi priustiti i kartu od 200 km ali necu i nedam ! odlucio sam jos prosle godine da idem samo na gostujuce tekme, i onda cu doci na domace utakmice kada karta bude po normalnoj cijeni , jer volim vise dati bratu ili sestri onih 200km i tako ne rade nigdje!! :oops: :oops:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 mar 2013, 19:10

Papastathopoulos je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Pa ovo ljudi nije normalno. Ovo sve sto se desava oko karate je sve samo zato sto su ovoliko niske cjene. A svi su svjesni da su NAJMANJE tri put vise vrijedne, pa zato svi i prodavaju skuplje. A ovo sto ce najvatreniji i najiskreniji navijaci repke dobiti samo 4000 karte, a ostalo je vec sve "rezervisano", a nemoram nabrajat sta to znaci "rezervisano".

JA zna dvije osobe koje su dobili vec prije sedmicu dana karte preko BH fanaticosa, a nikakve veze nemaju sa njima niti prijavljeni niti nista, vec imaju jedno osobu koji tu clan pa su preko nje dobili.

Kratko receno, mi smo najpoganiji narod. Netrebamo se cuditi ili pitati sto nam nista ne ide svejedno u kojem to smjeru bilo.
a u drugim zemljama karte po 4,5 eura, u nas zapad 40 km, zivotni standard 0 i tebi to jeftino ? :oops::lol:
Dje ba 4,5 eura karta? U kojoj zemlji?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 mar 2013, 19:18

Ma de ba smijesno ovo postaje. Internet prodaja je najbolji nacin, ali opet bi oni nasli nacina da prodaju. I siguran sam da sverceri(ovi sto kupe ove dvije karte pa ih prodaju nisu sverceri, vec oni sa 100 karti) rade sa savezom, odnosno sa ovim sto prodaju karte. I da, gdje jos to ima da navijacka grupa dobija posebno karte? Mislim ispada samo BHF ide na gostovanja i utakmice, a nas ostale ko j***.
Celik!3,2,2.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 mar 2013, 19:26

emir79 je napisao/la:

Dje ba 4,5 eura karta? U kojoj zemlji?
U rumuniji je bila karta mescini 2-3 eura, a imaju triput bolji zivotni standard..nek stave nama i 100 km, sta me briga, svakako nakon ovoga i nemam namjeru ic u zenicu, pa neces nikoga osim redara vidit na tekmi..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 mar 2013, 19:30

Papastathopoulos je napisao/la: U rumuniji je bila karta mescini 2-3 eura, a imaju triput bolji zivotni standard..nek stave nama i 100 km, sta me briga, svakako nakon ovoga i nemam namjeru ic u zenicu, pa neces nikoga osim redara vidit na tekmi..
Jest, u Rumuniji se zivi na visokoj nozi. Svi su tamo kao Blejk Karington.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 mar 2013, 19:34

Naspram nas im je noga malo poveca..

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 mar 2013, 19:36

emir79 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: U rumuniji je bila karta mescini 2-3 eura, a imaju triput bolji zivotni standard..nek stave nama i 100 km, sta me briga, svakako nakon ovoga i nemam namjeru ic u zenicu, pa neces nikoga osim redara vidit na tekmi..

Pa ako ti sebi nemozes priustiti kartu za 100 km neznaci da se nemoze skupiti 10000 koji to mogu. Dok ima toliko raznih svercera na svih strana, itekako znaci da su ljudi zeljni dati toliko para za kartu.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 06 mar 2013, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.

sijeramadre
Kontakt:

Post Postao/la sijeramadre » 06 mar 2013, 19:38

ne razumijem kako se to postane bh fanatikos, smiješno .

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 mar 2013, 19:38

Ne moraš ni ići , i svi vi ostali koji govorite da nećete ići na utakmice reprezentacije zbog karata . Ko želi taj i nabavi kartu po pravoj cijeni . Evo ja u Krupi dobio 3 karte zapada za 120 KM . Ha ya .

Nego , vama teško uzeti telefon , okrenuti par brojeva , i uraditi to sve , par dana prije , nego sve čekate u zadnji čas .

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 mar 2013, 19:39

sijeramadre je napisao/la:ne razumijem kako se to postane bh fanatikos, smiješno .
Jednostavno receno prijavis se i placas clanarinu. Pogledaj na stranici BHF-a.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 mar 2013, 19:44

AlenHalilovic je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

Pa ako ti sebi nemozes priustiti kartu za 100 km neznaci da se nemoze skupiti 10000 koji to mogu. Dok ima toliko raznih svercera na svih strana, itekako znaci da su ljudi zeljni dati toliko para za kartu.
Mógu ja druze priustiti kartu jer radim, al sto bi ja davao tolike pare kad ne moram..piva, meza, jarani i tv..ima dijaspora da daje po 200 km za kartu..

Janjicar
Kontakt:

Post Postao/la Janjicar » 06 mar 2013, 19:46

sijeramadre je napisao/la:ne razumijem kako se to postane bh fanatikos, smiješno .
I ne dobijes ulaznicu ;)

kao što vam je vjerovatno poznato, imamo frku za karte : savez nam je odobrio samo 450 od traženih 850 kom!
U petak imamo sastanak u Savezu gdje cemo probati izvući još ali čisto sumnjamo da će nam dati sve.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 mar 2013, 19:49

[/quote][/quote]

Pa ako ti sebi nemozes priustiti kartu za 100 km neznaci da se nemoze skupiti 10000 koji to mogu. Dok ima toliko raznih svercera na svih strana, itekako znaci da su ljudi zeljni dati toliko para za kartu.[/quote]

Mógu ja druze priustiti kartu jer radim, al sto bi ja davao tolike pare kad ne moram..piva, meza, jarani i tv..ima dijaspora da daje po 200 km za kartu..[/quote]

Pa eto onda gdje je problem? Bolje da savez zaradi te pare nego neki svercer. Bolje da savez mozda ulozi te pare u nesto korisno mozda kao izgradnju jedne tribinie, nego da se pare rasipaju bog zna gdje.
Janjicar je napisao/la:
I ne dobijes ulaznicu ;)

kao što vam je vjerovatno poznato, imamo frku za karte : savez nam je odobrio samo 450 od traženih 850 kom!
U petak imamo sastanak u Savezu gdje cemo probati izvući još ali čisto sumnjamo da će nam dati sve.
Aha malo morgen... kao sto sam napiso prije nekoliko stranica znam samo dvije osobe u mojoj okolino koji su dobili od clana BHF-a "rezervisanu" kartu prije sedmice, a nikakve veze nemaju sa BHF-om.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 mar 2013, 20:02

Problem je sto si ti sad izbiflao neke stvari koje nemaju nikakve veze s ovim sto sam ja govorio..

sijeramadre
Kontakt:

Post Postao/la sijeramadre » 06 mar 2013, 20:08

ima još karata za goste pa bujrum

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 06 mar 2013, 20:20

Dosta o kartama, ko hoce da gleda utakmicu uzivo potrudit ce se da je dobije kako je vec neko napisao.A mi koji volimo drustvo, meze, pice cemo vec se snac u nekoj birtiji :D

Samo nek bude pobjeda pa nek sverceri dzaba dobijaju 1000 karti, ja ne znam kako bi prezivio kad bi se kvalifikovali na SP. :mrgreen:
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 06 mar 2013, 20:38

bavarian_bk je napisao/la:Ne moraš ni ići , i svi vi ostali koji govorite da nećete ići na utakmice reprezentacije zbog karata . Ko želi taj i nabavi kartu po pravoj cijeni . Evo ja u Krupi dobio 3 karte zapada za 120 KM . Ha ya .

Nego , vama teško uzeti telefon , okrenuti par brojeva , i uraditi to sve , par dana prije , nego sve čekate u zadnji čas .
Jest upravu si, tesko nam je iz tople sobe okrenut par brojeva.. lakse nam je cekati u radu i smrzavati se po 14-15sati..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.