Gorki je napisao/la:TMovac je napisao/la:Nece ti ni jedan ko zivi u BiH dati 800 KM za kartu,osim ako nije sin od kakvog guzonje,a ti guzonjini sinovi dobiju karte na drugi nacin,dzabaluka.Ali ce dati 800 KM onaj ko je prevalio put iz Svicarske,Njemacke,Skandinavije,Australije,Amerike...Koji su prevalili ogroman put samo da pogledaju tekmu uzivo.Taj ce dati i zadnji dinar ako treba samo da ne bude da je dzaba prevalio toliki put.Gorki je napisao/la:
Druže pa nebi ja čeko 12+ sati na zehmeriji napolju da mogu pretprodavat nema teorije.I kad bi čekao,čekao bi za sebe.Narod kod nas nema šta da jede a "on" traži preko 800KM za kartu.Da smo mi neka stabilna država sa normalnim primanjima pa ajde,dao bi ja prvi lovu za tekmu.Mada ne sumnjam da će ovaj "navijač" utopit nekome kartu,Bog dao ima dijasporaša na sve strane![]()
Ali opet kažem za tekmu Bosne bi isključivo zbog sebe čekao u redu,a ne zbog novca i sl.tome
To sam i napisao.
Da ne zaboravim na ove "VIP" osobe koje ne znaju nabrojat 5 igrača BiH,pjevači i sl.
hehe izvini drug nisam procitao dobro.Mada ja licno ne krivim onoga ko je cekao citavu noc da kupi te 2 karte,pa ih kasnije utali nekom.Hebiga bruka raje ne radi i raja gleda da prezivi na bilo koji nacin.Valja zivit i nakon tekme.A sto se tice ovih svercera koji se bogate na ovaj nacin,dabogda im pas sa majkom ljubav vodio