Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Ma on se po meni nekako izgubi kad igra za reprezentaciju, pada mi na pamet Egipat, ne može centrirati kako treba, pa Argentina prijateljska mahne dvojicu i onda izgubi snagu dok vodi loptu (isto k'o na terminu)....
Prelazak u ligu petice bi mu bio pun pogodak, još uvijek on može postati solidan igrač.
Prelazak u ligu petice bi mu bio pun pogodak, još uvijek on može postati solidan igrač.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Naravno da ima svoje mane kao igrač ali mislim da već može preći u neki klub iz liga petice koji bi mu pomogao u korekciji tih nedostataka što mu Turska svakako ne može pružiti. On je još mlad momak tako da se na njemu može još u nekoj mjeri raditi. Po meni on nije za prvih jedanaest reprezentacije ali svakako da se može iskoristiti kao džoker sa klupe ili u nekim posebnim situacijama tipa sada kada je Izet u jako lošoj formi mogao bi on da uleti tu. I u onom cirkusu od utakmice protiv Izraela sam bio za to da se Visca stavi kao napadač, a ne Kvrzic.FaraonTM je napisao/la:Ma on se po meni nekako izgubi kad igra za reprezentaciju, pada mi na pamet Egipat, ne može centrirati kako treba, pa Argentina prijateljska mahne dvojicu i onda izgubi snagu dok vodi loptu (isto k'o na terminu)....
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Cartman je napisao/la:Pa vjerujem da bi za 39 utakmica napravio vise od onog panja iz tvog kluba.Chinaglia je napisao/la:kaže da ima kvalitet da bude standardan u repki

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lulić je u proteklim kvalifikacijama dao jedan od najvažnijih golova, onaj prvi protiv Latvije, tad smo ih probili. Ostali golovi su samo logičan slijed događaja.
Naš Hercegovac!

Visca odigrao cijelu utakmicu na gostovanju kod Galatasaraya, konacni rezultat je bio 2:2.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Visca je trenutno u najjacoj formi nasih igraca iz repke... svi koji nevjeruju ili omalozavaju Viscu mislim da nisu u pravu eno ima link na **** danas protiv galatesaraj igrac utakmice je

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Bravo za Viscu, prvi kandidat da bude ispred rekreativca iz Bremena.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Šteta za Višću što nije rođen u SARAJEVU da ga kuju u zvijezde 

Ma nema veze, igrao je u Želji, živio je u Sarajevu, pa ćemo ga ukivati u zvijezde. Ne sikiraj se.
DRUG NEBI TI PUNCA
Solidan igrač, bolji od Kvržića recimo 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Objavljeno: 09:34
Fudbalski reprezentativac BiH igra jednu od najboljih sezona
STUTTGART ŽELI EDINA VIŠĆU: ISTANBUL BASAKSEHIR POSTAJE EVROPSKI KLUB
Edin Višća, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine igra jednu od najboljih sezona u dosadašnjoj karijeri. Briljira u dresu Istanbul Basaksehira sa kojim se bori za plasman u UEFA Evropa ligu. Poslije 24. kola Super lige Turske Višća i saigrači su peti na tabeli sa veoma dobrim izgledima da naredne sezone izađu na međunarodnu scenu.
Višćine dobre partije nisu prošle nezapaženo, pa su interesovanje za njegove usluge pokazali i bundesligaš Stuttgart, čiji su skauti pratili prvenstveni meč Istanbula i Galatasaraya (2:2) prošlog vikenda, nakon kojeg su potvrdili da su zainteresovani za usluge bh. internacionalca.
"Čuo sam za interesovanje Stuttgarta, ali i nekih top ekipa iz Super lige Turske. Super, to mi daje dodatni stimulans da zapnem još više i budem još bolji. Međutim, posao oko eventualnog transfera prepuštam menadžeru. Neću da mislim puno o tome, tim prije što Istanbul Basaksehir, predvođen predsjednikom Gokselom Gumusdagom i trenerom Abdullahom Avcijem, postaje istinski evropski klub u svakom segmentu. Nadam se da ćemo nastaviti u dobrom ritmu i izboriti Evropa liga na koncu sezone", rekao je Višća u telefonskom razgovoru za Anadolu Agency (AA).
Zahvaljujući zapaženim nastupima u Turskoj i novi selektor fudbalske reprezentacije BiH Mehmed Baždarević uvrstio je Višću na popis igrača na koje će računati u utakmici kvalifikacije za EURO 2016 u Andori 28. marta i prijateljski meč tri dana kasnije sa Austrijom u Beču. Dobro upućeni ističu i kako bi Višća u Andori mogao zauzeti mjesto u početnom sastavu BiH, koja je ostala bez Zvjezdana Misimovića, igrača sa najviše nastupa u nacionalnom timu, koji je nedavno okončao igračku karijeru.
"Zahvalan sam novom selektoru na pozivu. Opravdat ću Baždarevićevo povjerenje. Došlo je vrijeme da se BiH vrati na pobjedničke staze. U Andori neće biti lako. Nikako ne smijemo potcijeniti protivnika bez obzira što je autsajder u našoj grupi. Ne sumnjam da ćemo posao na Pirinejima obaviti na najbolji način i ostvariti prvu pobjedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Potom, u preostalim susretima kvalifikacija trebamo ići 'korak po korak', igrati svaku utakmicu kao da je finale EP. Sa pet trijumfa iz šest susreta možemo izboriti nastup na šampionatu u Francuskoj, bez obzira na loš start u kvalifikacijama", mišljenja je Višća.
Posljednjih mjeseci našao se u centru pažnje i zbog humanitarnih aktivnosti. Višća je pomagao stradalima u prošlogodišnjim poplavama u BiH, liječenju sugrađanke iz Olova u Turskoj. Donirao je i FK Stupčanica iz rodnog Olova, te FK Budućnost iz Banovića, tim za koji je, takođe, nastupao u BiH prije prelaska u renomirani Željezničar iz Sarajeva.
"Ne volim pričati o tome. Jednostavno, pokušavam pomoći gdje mogu. Nikada neću zaboraviti odakle sam i uvijek ću se truditi da, koliko je u mojoj moći, pomognem ljudima iz mog rodnog kraja", istakao je Višća.
(Anadolija)
Fudbalski reprezentativac BiH igra jednu od najboljih sezona
STUTTGART ŽELI EDINA VIŠĆU: ISTANBUL BASAKSEHIR POSTAJE EVROPSKI KLUB
Edin Višća, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine igra jednu od najboljih sezona u dosadašnjoj karijeri. Briljira u dresu Istanbul Basaksehira sa kojim se bori za plasman u UEFA Evropa ligu. Poslije 24. kola Super lige Turske Višća i saigrači su peti na tabeli sa veoma dobrim izgledima da naredne sezone izađu na međunarodnu scenu.
Višćine dobre partije nisu prošle nezapaženo, pa su interesovanje za njegove usluge pokazali i bundesligaš Stuttgart, čiji su skauti pratili prvenstveni meč Istanbula i Galatasaraya (2:2) prošlog vikenda, nakon kojeg su potvrdili da su zainteresovani za usluge bh. internacionalca.
"Čuo sam za interesovanje Stuttgarta, ali i nekih top ekipa iz Super lige Turske. Super, to mi daje dodatni stimulans da zapnem još više i budem još bolji. Međutim, posao oko eventualnog transfera prepuštam menadžeru. Neću da mislim puno o tome, tim prije što Istanbul Basaksehir, predvođen predsjednikom Gokselom Gumusdagom i trenerom Abdullahom Avcijem, postaje istinski evropski klub u svakom segmentu. Nadam se da ćemo nastaviti u dobrom ritmu i izboriti Evropa liga na koncu sezone", rekao je Višća u telefonskom razgovoru za Anadolu Agency (AA).
Zahvaljujući zapaženim nastupima u Turskoj i novi selektor fudbalske reprezentacije BiH Mehmed Baždarević uvrstio je Višću na popis igrača na koje će računati u utakmici kvalifikacije za EURO 2016 u Andori 28. marta i prijateljski meč tri dana kasnije sa Austrijom u Beču. Dobro upućeni ističu i kako bi Višća u Andori mogao zauzeti mjesto u početnom sastavu BiH, koja je ostala bez Zvjezdana Misimovića, igrača sa najviše nastupa u nacionalnom timu, koji je nedavno okončao igračku karijeru.
"Zahvalan sam novom selektoru na pozivu. Opravdat ću Baždarevićevo povjerenje. Došlo je vrijeme da se BiH vrati na pobjedničke staze. U Andori neće biti lako. Nikako ne smijemo potcijeniti protivnika bez obzira što je autsajder u našoj grupi. Ne sumnjam da ćemo posao na Pirinejima obaviti na najbolji način i ostvariti prvu pobjedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Potom, u preostalim susretima kvalifikacija trebamo ići 'korak po korak', igrati svaku utakmicu kao da je finale EP. Sa pet trijumfa iz šest susreta možemo izboriti nastup na šampionatu u Francuskoj, bez obzira na loš start u kvalifikacijama", mišljenja je Višća.
Posljednjih mjeseci našao se u centru pažnje i zbog humanitarnih aktivnosti. Višća je pomagao stradalima u prošlogodišnjim poplavama u BiH, liječenju sugrađanke iz Olova u Turskoj. Donirao je i FK Stupčanica iz rodnog Olova, te FK Budućnost iz Banovića, tim za koji je, takođe, nastupao u BiH prije prelaska u renomirani Željezničar iz Sarajeva.
"Ne volim pričati o tome. Jednostavno, pokušavam pomoći gdje mogu. Nikada neću zaboraviti odakle sam i uvijek ću se truditi da, koliko je u mojoj moći, pomognem ljudima iz mog rodnog kraja", istakao je Višća.
(Anadolija)
I prije je bio kao navodni interes Stutgrarta, koliko je tacno vidjet cemo.
Bilo bi mu dobro da ide u BL.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ako Basaksehir ove godine izbori Europu a Stutgart ode u cvajtubhsport je napisao/la:I prije je bio kao navodni interes Stutgrarta, koliko je tacno vidjet cemo.

-
- Kontakt:
Visca majstor opet strijelac za Basaksehir !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Bravo Visca, ako Bog da uskoro u bolji klub.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Bravo Edine. Vrlo blizu prvih 11 po meni. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
A ko ce igrat lijevo ako ne on ?Cartman je napisao/la:Bravo Edine. Vrlo blizu prvih 11 po meni.
- Goalgetter
- Kontakt:
U prvih 11 protiv Andore definitivno. Zasluzio jer je jedan od rijetkih reprezentativaca koji su u formi, iako mu dosadasnje partije u reprezentaciji sve u svemu nisu bile zadovoljavajuce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.