Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
Ermin Zec obavezno treci napadac repke i bitan igrac sa klupe!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
a tek 15a minutabhf9292 je napisao/la:Gol i asistencija![]()

Zec
vidim i Izet igra

vidim i Izet igra

Vazno je da ga je Susic vec otpisao.
U trenutku kada je Ibisevic u katastrofalnoj formi imamo napadaca u formi, a Susica boli qurac. Bravo Mourinho iz Zavidovica.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zec mora dobiti poziv. Finir.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
I opet nece dobiti poziv.
A momak razvaljiva.Najvise mi ide na zivce sto Safet laze da svi igraci imaju sansu da se nadju na spisku a nemaju jer je on davno napravio spisak i obmanjuje javnost.
Zec igra u vrhunskoj formi i da Safet ne laze sigurno je da bi ga morao pozvati jer se momak naprosto namece svojim igrama.
A momak razvaljiva.Najvise mi ide na zivce sto Safet laze da svi igraci imaju sansu da se nadju na spisku a nemaju jer je on davno napravio spisak i obmanjuje javnost.
Zec igra u vrhunskoj formi i da Safet ne laze sigurno je da bi ga morao pozvati jer se momak naprosto namece svojim igrama.
Zeko ima da bude treći napadač! Igra u boljoj formi od većine standardnih reprezentativaca. Šta jedan igrač više treba da uradi da bi dobio poziv u reprezentaciju?
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Golcina!
Golcina!
Dokazat da je rodjak Safetu, ili potpisat za Germaniju.aleksandar_veliki je napisao/la:
Glavom, ljevakom ,desnicom, pa sta jos treba za poziv...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Ermin Zec
Upravo htjedoh napisati da treba da predje u menadzersku agenciju Germania.Cartman je napisao/la:Dokazat da je rodjak Safetu, ili potpisat za Germaniju.aleksandar_veliki je napisao/la: Glavom, ljevakom ,desnicom, pa sta jos treba za poziv...
Zadnja izmjena: ne_znam_ko_sam, dana/u 03 maj 2014, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Svakom igracu je cast bit prijatelj sa Spahom. 

Safet je kralj koji god igrac udje u dobru formu,a njemu ne paše on ga odma kroz intervju otpiše pa za Prciča kaze dai gra u losem klubu i bori se za opstanak za ZEca kaze da ne razmislja o trecem napadacu jer ce igrati neke utakmice sa smao jednim napadacem i tako dalje ali Avdiju nikako ne otpisuje 

Zato sto Avdija nikad ne ulazi u dobru formu.zgembo89 je napisao/la:Safet je kralj koji god igrac udje u dobru formu,a njemu ne paše on ga odma kroz intervju otpiše pa za Prciča kaze dai gra u losem klubu i bori se za opstanak za ZEca kaze da ne razmislja o trecem napadacu jer ce igrati neke utakmice sa smao jednim napadacem i tako dalje ali Avdiju nikako ne otpisuje

To mi najkrivlje od svega.Pravi budalama sve nas a i te igrace.Postenije je da odmah kaze,ja imam svoje igrace i njih cu zvati,ostali ne dolaze u obzir.zgembo89 je napisao/la:Safet je kralj koji god igrac udje u dobru formu,a njemu ne paše on ga odma kroz intervju otpiše pa za Prciča kaze dai gra u losem klubu i bori se za opstanak za ZEca kaze da ne razmislja o trecem napadacu jer ce igrati neke utakmice sa smao jednim napadacem i tako dalje ali Avdiju nikako ne otpisuje
A ne,niko nije otpisan a neki razvaljivaju a svejedno su otpisani.
Covjek je iritantan,ljude pravi budalama.Seljacki pravo.
sad je definitivno jasno i najvecoj budali da ce Zec ici u Brazil! momak je u boljoj formi nego Ibisevic,i najmanje sto selektor moze je da ga stavi medju 23 igraca,moze igrati 2-3 pozicije u timu i jako je zahvalan igrac! po boku je puno opasniji od Ibisevica,i svakako da raduje njegova forma! svaka cast,i sve cestitke!
Najbolje da sačekamo Sušićev spisak pa da ga onda pljujemo ? 
Nek vi u kašike gledate i znate da Zec neće dobit poziv

Nek vi u kašike gledate i znate da Zec neće dobit poziv
Nad tobom sunce najljepše sja
- Principatus
- Kontakt:
Zec stvarno pozitivno iznenadjuje u zadnje vrijeme. Kao joker bi nam mozda mogao biti od koristi. Mozda bi mu trebalo uputiti poziv...ustvari kad razmislim ko sve jos moze da dobije poziv, cak bi on morao biti na listi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Zec, zec... da si samo malo ranije proradio mislim da ne bi bilo dileme oko poziva, dok za sljedece kvalifikacije bi trebao biti u kadru, pogotovo ako promijeni ligu.