Principatus je napisao/la:Na jednom drugom website pise da je jedan srpski reprezentativac pogodjen u oko sa pikadom (ss.ba kaze flasom) i da se doktori bore za njegovo oko.
pa nije Phil Taylor bio u publici jbt

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Principatus je napisao/la:Na jednom drugom website pise da je jedan srpski reprezentativac pogodjen u oko sa pikadom (ss.ba kaze flasom) i da se doktori bore za njegovo oko.
Žarko Šešum jednom je zamalo već ostao bez oka nakon onog sranja u Mađarskoj kad je ubijen Marian Cozma rumunski reprezentativac.Principatus je napisao/la:Na jednom drugom website pise da je jedan srpski reprezentativac pogodjen u oko sa pikadom (ss.ba kaze flasom) i da se doktori bore za njegovo oko.
Upravu si.Aman je napisao/la:Ja mislim da je ovo stara slika,iz vremena kada je Kozma ubijen a Šešum povrijeđen.
"friska" slika povrijedjenog sesumaRukomet do smrti je napisao/la:koja slika
Pa mozda niste bili prvi na prvenstvima ali ste olimpijadu osvojili iste godine. Jeste tada 2003,04 hrvatska selekcija dostigla vrhunac iako ste i poslije igrali par finala. Ali nikad se ne zna možda opet uzmete neko prvenstvo.Tritolone je napisao/la: Sjecam se onog EP-a u Sloveniji kad smo ispali u polufinalu i kad mi je otac reka da vise nikad necemo bit prvi u rukometu na iti jednom prvenstvu, sad te rijeci ipak svacam doslovno.
Rukomet do smrti je napisao/la:Pa mozda niste bili prvi na prvenstvima ali ste olimpijadu osvojili iste godine. Jeste tada 2003,04 hrvatska selekcija dostigla vrhunac iako ste i poslije igrali par finala. Ali nikad se ne zna možda opet uzmete neko prvenstvo.Tritolone je napisao/la: Sjecam se onog EP-a u Sloveniji kad smo ispali u polufinalu i kad mi je otac reka da vise nikad necemo bit prvi u rukometu na iti jednom prvenstvu, sad te rijeci ipak svacam doslovno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.