EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

hodža
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la hodža » 28 jan 2012, 00:18

Principatus je napisao/la:Na jednom drugom website pise da je jedan srpski reprezentativac pogodjen u oko sa pikadom (ss.ba kaze flasom) i da se doktori bore za njegovo oko. :?

pa nije Phil Taylor bio u publici jbt :lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 28 jan 2012, 00:23

Principatus je napisao/la:Na jednom drugom website pise da je jedan srpski reprezentativac pogodjen u oko sa pikadom (ss.ba kaze flasom) i da se doktori bore za njegovo oko. :?
Žarko Šešum jednom je zamalo već ostao bez oka nakon onog sranja u Mađarskoj kad je ubijen Marian Cozma rumunski reprezentativac.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 28 jan 2012, 00:29

slika
Alal vera momci,alal vera
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 jan 2012, 00:33

kelner, bas sam tu sliku htio postaviti ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 jan 2012, 00:38

Srbima čestitke na pobjedi, zasluženo.

Neobjašnjiv pad Hrvatske u drugom dijelu. Neobjašnjiv.
Hayley <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2012, 00:44

Aaaaaaaaaaa bre ja jos ne mogu da verujem da se ovo dogodilo.Jbt mi smo u finalu,jbt mi smo u rukometnom finalu. :cry:
Kao malo dete sam plakao kada je Horvat masio onaj zicer sto je znacilo i kraj utakmice,i narednih petne'st minuta nisu suze mogle stati.Kakav je samo ovo uspeh,uspeh koji se godinama cekao,nema veze sta bude u finalu,mi smo vec itekako ponosni na ove momke,slavilo se,pilo se proslavljao se danasnji uspeh,ne samo rukometasa nego svih nasih sportista.Hvala im za ovaj predivni dan.

O utakmici sada ne bih,previse je napeto bilo da bi se utakmica mogla posmatrati i da bi se neki realan sud mogao dati,odgledacu snimak pa onda i nesta vise napisem.Ono sto je ipak jasno kao dan verujem,je da je Srbija apsolutno zasluzeno pobedila Hrvate,Tuta je ponovo namestio roletnu na obelezno mesto zvano gol tako da u drugom poluvremenu nista nije moglo da prodje.Jos jednom bravo majstore. ;)

Kao sto rekoh sutra cemo o ostalom.

p.s.
@Princi nije rec o pikadu,pa sta su jbt. :roll: :lol: Rec je o nekoj flasici koja je bila namenjena da zavrsi na nosu Goluze ali se Sesum "zrtvovao" :lol: pa je zavrsila na njegovom oku sa napuknucem roznjace,tako da on nece biti u prilici da veceras proslavi uspeh,vec ce morati da prelezi u bolnici. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 jan 2012, 00:45

Stanić fantastičan večeras, za Srbiju velika pobjeda i zaslužena, a Hrvatska je individualno jača, ali Srbija je bila borbenija, više je kod njih bilo zalaganja i naravno na golu su imali čudesnog golmana (posebno u drugom poluvremenu) koji je dosta toga prelomio. Naravno u cijelom ovom uspjehu je centralna ličnost i Momir Ilić, alfa i omega ove ekipe. Hrvatskoj je na ovom prvenstvu nedostajao jedan Balić na visokom nivou, kakav je bio prije. Činjenica je da su neka imena iz prošlosti Hrvatsku činila još moćnijom: Metličićić, Šola, Džomba...Od kako ti igrači ne nastupaju za Hrvatsku osjeti se ipak znatna razlika. Na prošlom takmičenju je i Balić naravno bio nosilac, a ovo prvenstvo smo vidjeli jednog Balića za 5 nijansi slabijeg. Večeras su kod Hrvata i neki drugi igrači zakazali. Kopljar je na primjer bio odličan, ali nedostajalo je podrške od ostalih. Pravili su Hrvati dosta grešaka i ipak večeras podlegli pritisku ove utakmice. Za Hrvatsku je ovo isto uspjeh, jer nije lako pobijedit domaćina na jednom ovakvom prvenstvu, a i u budućnosti će Hrvatska i dalje imati dobru repku. Nakon dugo vremena i Srbija je napravila ogroman uspjeh kojeg će sad na sve načine probat da "pozlati" u susretu protiv izuzetno jaki Danaca.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 28 jan 2012, 00:46

Ja mislim da je ovo stara slika,iz vremena kada je Kozma ubijen a Šešum povrijeđen.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jan 2012, 00:48

Ok, ok :D i ja sam se cudio, pikadom pogoditi tacno u oko...ali ni sa flasom se nije zezati. Opasan sport.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2012, 00:50

Aman je napisao/la:Ja mislim da je ovo stara slika,iz vremena kada je Kozma ubijen a Šešum povrijeđen.
Upravu si. ;)
Dobro se secam ove slike. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 jan 2012, 00:56

zna se u koje svrhe je ova slika okacena ovdje
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 28 jan 2012, 01:05

koja slika
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 28 jan 2012, 01:05

Danas je bio fantastičan dan za srpski sport! :D Radovao sam se i pobjedi Đokovića i pobjedi vaterpolista,ali pobjeda rukometaša nad Hrvatskom i prolaz u finale je ipak posebna :D Zasluženo smo pobjedili,odigrali sjajnu odbranu u 2.poluvremenu,Stanić se razljutio 8-) a Vujin i Ilić povukli kad je najviše trebalo...jednostavno presudila je i ta želja i motiv kod naših igrača.BRAVO!!! 8-) Idemo po tozla,ali i da ne osvoje ,svaka im čast i hvala što su uljepšali početak godine.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 jan 2012, 01:10

Neizmjerno razocaran i ljut ali **** to je sport.

Zelim cestitat navijacima Srbije na zasluzenoj pobjedi, mi nismo bili najbolji. Nakon savrsenog prvog poluvremena dopustili smo Stanicu da se razbrani i odnese Srbiju ka pobjedi.

Sjecam se onog EP-a u Sloveniji kad smo ispali u polufinalu i kad mi je otac reka da vise nikad necemo bit prvi u rukometu na iti jednom prvenstvu, sad te rijeci ipak svacam doslovno.

**** razocaranje, iako je i ovo uspjeh...ali generacija 2003 se lagano raspala, i nikad se vise sa takvim veseljem nece gledat rukomet :cry:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 jan 2012, 01:16

Rukomet do smrti je napisao/la:koja slika
"friska" slika povrijedjenog sesuma

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 28 jan 2012, 01:18

Cestitke na zasluzenoj pobjedi.

Srbija igra ono sto moze i zasta ima igrace. Pivoti su im losi, desno krilo ne postoji a tehnicki su dosta nepotkovani. U rukometu je golman 80% ekipe.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 28 jan 2012, 01:19

Tritolone je napisao/la: Sjecam se onog EP-a u Sloveniji kad smo ispali u polufinalu i kad mi je otac reka da vise nikad necemo bit prvi u rukometu na iti jednom prvenstvu, sad te rijeci ipak svacam doslovno.
Pa mozda niste bili prvi na prvenstvima ali ste olimpijadu osvojili iste godine. Jeste tada 2003,04 hrvatska selekcija dostigla vrhunac iako ste i poslije igrali par finala. Ali nikad se ne zna možda opet uzmete neko prvenstvo.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 jan 2012, 01:21

Rukomet do smrti je napisao/la:
Tritolone je napisao/la: Sjecam se onog EP-a u Sloveniji kad smo ispali u polufinalu i kad mi je otac reka da vise nikad necemo bit prvi u rukometu na iti jednom prvenstvu, sad te rijeci ipak svacam doslovno.
Pa mozda niste bili prvi na prvenstvima ali ste olimpijadu osvojili iste godine. Jeste tada 2003,04 hrvatska selekcija dostigla vrhunac iako ste i poslije igrali par finala. Ali nikad se ne zna možda opet uzmete neko prvenstvo.

Da OL su bile 2004 godine, al opet...neznam...nemogu objasnit...tako blizu a tako daleko ponovo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 28 jan 2012, 01:23

Mogu Hrvati pricati sta hoce, ali Cervar je bio bog! Covjek je imao desetine i desetine akcija u malom prstu, koje njegovi timovi izvode perfektno. Odbranu 3-2-1 doveo do savrsenstva. Nije mu bio problem, zavisno od protivnika, prebaciti se ni na 5-1 ili 6-0. On je morao ostati na klupi. Goluza nije jednostavno takva figura koja moze drzati ekipu na okupu. Ne treba ni zalaziti u njegove takticke sposobnosti. Lino je sama krema rukometa, a Goluza (trenerski gledano) negdje u donjoj polovini.
Veceras je Srbija odigrala dva razlicita poluvremena. Prvo, bezidejno, lose, u napadu bez nekih pravih akcija, u odbrani su ispadali na fore koje se rade na drugom treningu (ovde mislim na Blazenkov šase, kojim je izbacio dvojicu). Ali su zato odigrali fenomenalno drugo poluvrijeme. Kako su se samo borili. Pokazali igru u odbrani, kakva se rijetko vidja. Igrali su srcem. I dalje stoji cifra od 22 gola, koliko je Srbija najvise primila u jednoj utakmici. A u finalu smo. Fascinantno. Ilic i Vujin su pokazali zasto su svjetska klasa. I kada ne ide, lopta ide na njih, a oni preuzimaju odgovornost. Nikcevic jako dobar, vukao je na pocetku sa svoja 4 gola. Toskic odlican. Stanic se razgoropadio u drugom dijelu utakmice. Cutura od dzokera s klupe postade jedan od glavnih motora ove reprezentacije.
Stvarno nema potrebe umanjivati uspijeh ovih momaka nekim nezrelim pricama. Momcima naklon do poda za ono srce sto ga na terenu ostavise. U svakoj utakmici. Na kraju, nadam se da je sa Manojlovicem i Sesumom sve u redu i da je taj debil sto je bacio upaljac i pogodio Sesuma (navodno gadjao Goluzu) uhvacen i prikladno prebijen u nekoj policijskoj stanici.
Drago mi je sto je utakmica odigrana korektno. Hrvati se malo vade na sudjenje na kraju. Nije im to strano; svako malo oni trzaju na sudije, u svim sportovima. No, ko gubi, ima pravo da se ljuti (sad ovdje ide smajli da pokazi raji da je ovo sala).
Pozdrav svim normalnima sa ovog foruma. Ostatak iskreno sazaljevam zbog jako ruznih rijeci, omalovazavanja, pljuvanja, ocite mrznje i svega ostalog.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 28 jan 2012, 01:26

Čestitke @Devilu, @Tribalianu i ostalim navijačima Srbije...A što se tiče navijača Hrvatske, jednostavno nije išlo...i moje su simpatije bile usmjerene Hrvatskoj, zbog majke...Još jednom čestitam svim navijačima srpske reprezentacije i želim im da rastave Dance na proste faktore...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.