Mislim da ce djedovic na 3 ic, a gordic na dvojkufilip13 je napisao/la:svaka čast mašiću ali slabi smo ako nam je on najbolji na 3 a ja ne znam za boljeg
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
moze i mt3 na trojku a kika na 4
Onda je usporena igra previse, nece to Aco sigurno uraditi.komazeccena je napisao/la:moze i mt3 na trojku a kika na 4
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
komazeccena je napisao/la:moze i mt3 na trojku a kika na 4
nema teorije
mirza ne može igrati na poziciji 3. možda u nekim dijelovima tekme protiv makedonije recimo. ali protiv litvanije bi to bilo samoubistvo. pretrčali bi nas samo tako
-
- Kontakt:
hocel se moc gledat sutra utakmica '?
Sta su svi potonuli na ovoj pres konferenciji, Mirza kao da je na sahrani.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
komazeccena je napisao/la:hocel se moc gledat sutra utakmica '?
Tesko jer vjerovatno nijedna tv kuca nece prenositi pa samim tim nece biti ni streamkomazeccena je napisao/la:hocel se moc gledat sutra utakmica '?
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
- elninho_resTO
- Kontakt:
Evo pratio sam sad prijateljsku tekmu Rusije i Srbije, jedni bez Krstica,drugi bez Monye i Sveda
Srbiji je ovo bila 3.tekma u 3 dana a Rusiji cini mi se prva,sljedecu igraju upravo s nama...
Srbija na kraju slavila 84-79
Sve u svemu Rusi totalno ofanzivno limitirana ekipa ali isto tako ekipa radnika u kojoj svi igraju odbranu.
Srbije s druge strane kombinovala dosta toga ali nije nesto cega bi se trebali bojati.Nas mec s njima ce odluciti dvoboj Teletovica i Bjelice.Ko od njih bude na vecem nivou ta ekipa ce slaviti.
Srbiji je ovo bila 3.tekma u 3 dana a Rusiji cini mi se prva,sljedecu igraju upravo s nama...
Sve u svemu Rusi totalno ofanzivno limitirana ekipa ali isto tako ekipa radnika u kojoj svi igraju odbranu.
Srbije s druge strane kombinovala dosta toga ali nije nesto cega bi se trebali bojati.Nas mec s njima ce odluciti dvoboj Teletovica i Bjelice.Ko od njih bude na vecem nivou ta ekipa ce slaviti.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nije bilo ni Markovica,Lucica(eventualno Teodosica)..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Znaci ulazimo u mec kao izraziti favoriti...blago namaelninho_resTO je napisao/la: Srbije s druge strane kombinovala dosta toga ali nije nesto cega bi se trebali bojati.Nas mec s njima ce odluciti dvoboj Teletovica i Bjelice.Ko od njih bude na vecem nivou ta ekipa ce slaviti.

Srbija je za klasu kvalitetnija ekipa i mi da bi ih dobili treba svi da odigraju na svom maksimumu, u suprotnom ni 40 poena Teletovica nece pomoci.
Markovic-Nedovic-Lucic-Bjelica-Krstic
Ovo je idealno(na stranu Teo) , a na klupi Rale i klinci.
Tesko da su za klasu bolji.
-
- Kontakt:
cuj kralja,klinci na klupi,pa koga to mi imamo na klupi jaraneRaul_64 je napisao/la:Markovic-Nedovic-Lucic-Bjelica-Krstic
Pa jesu klinci.
Klasa iznad bi znacilo dvocifrena razlika u leru.
Daleko od toga da mi imamo vedete na klupi , ali imao kud i kamo iskusnije igrace koji si barem jednaki.
Specijalista za sut(bio Pasalic ili Sutalo , kao da je Andjusic npr bolji ), Sinan sa zonom i ostali igraci zadatka ..
A svakako ce Zack,Nihad,Mirza odradjivati 30+ minuta.
Imaju jacu ekipu (sa Teom pogotovo) , al za klasu tesko.
Klasa iznad bi znacilo dvocifrena razlika u leru.
Daleko od toga da mi imamo vedete na klupi , ali imao kud i kamo iskusnije igrace koji si barem jednaki.
Specijalista za sut(bio Pasalic ili Sutalo , kao da je Andjusic npr bolji ), Sinan sa zonom i ostali igraci zadatka ..
A svakako ce Zack,Nihad,Mirza odradjivati 30+ minuta.
Imaju jacu ekipu (sa Teom pogotovo) , al za klasu tesko.
To teško da će ista odlučiti... Oš se kladiti da Teletovic neće dati više od 12-13 poena na toj tekmi....elninho_resTO je napisao/la:Evo pratio sam sad prijateljsku tekmu Rusije i Srbije, jedni bez Krstica,drugi bez Monye i Sveda
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Slazem se s tim da to sigurno nece odluciti, jer Bjelica sigurno nije neko ko je najveca uzdanica Srba, a jos vise nije neko ko i u snovima moze parirati jednom Mirzi Teletovicu. Ne kazem da je Bjelica los, vec je jednostavno ovaj toliko bolji od njega. Srbija ima puno boljih igraca od njega, ciji ucinak ce sigurno biti vazniji od njegovog - Nedovic, Krsta, prije svega (eventualno Teo), pa i Lucic. Nema ni neki poseban sut, a ako se dobro zatvori, u sta ne sumnjam ukoliko bude igrao na cetvorci, da ga Mirza cuva. Po meni, odlucice raspolozenost ostalih igraca, u obje reprezentacije.DANTES je napisao/la: To teško da će ista odlučiti... Oš se kladiti da Teletovic neće dati više od 12-13 poena na toj tekmi....
A sad, ako ce Mirza dati 12-13 poena, ko ce to dati vise od njega, nevezano u kojoj reprezentaciji? Ko to ima bolji napadacki arsenal od njega, realno?
Izdržati, to je temelj vrline!
Mirza je tip igrača koji ili da 6-7 poena ili pogađa iz tunela i daje 20-30... E sada takve igrače je dosta lako pročitati, zatvoriti a i Mirza sam zna podbaciti i dosta puta mu se desi...... Ne znam ko će kod Srbije dati više, možda Krstić, mada timski se tu igra, nikad ne znaš..... Takođe Bjelica nije baš star da sam rješava mečeve.... Dugo je do tekme uostalom..rogeRF je napisao/la:Slazem se s tim da to sigurno nece odluciti, jer Bjelica sigurno nije neko ko je najveca uzdanica Srba, a jos vise nije neko ko i u snovima moze parirati jednom Mirzi Teletovicu. Ne kazem da je Bjelica los, vec je jednostavno ovaj toliko bolji od njega. Srbija ima puno boljih igraca od njega, ciji ucinak ce sigurno biti vazniji od njegovog - Nedovic, Krsta, prije svega (eventualno Teo), pa i Lucic. Nema ni neki poseban sut, a ako se dobro zatvori, u sta ne sumnjam ukoliko bude igrao na cetvorci, da ga Mirza cuva. Po meni, odlucice raspolozenost ostalih igraca, u obje reprezentacije.DANTES je napisao/la: To teško da će ista odlučiti... Oš se kladiti da Teletovic neće dati više od 12-13 poena na toj tekmi....
A sad, ako ce Mirza dati 12-13 poena, ko ce to dati vise od njega, nevezano u kojoj reprezentaciji? Ko to ima bolji napadacki arsenal od njega, realno?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja eto, vjerujem da se na prste jedne ruke moze izbrojati koliko je utakmica odigrao, postigavsi manje od 10 poena. Eto, nadji statistiku, kako u ACB ligi, tako i u Euro ligi. Ma njega nemas sta cuvati, ako ga ide sut, to je to, nema igraca koji to moze braniti. Igra ledjima mu je slabija (itekako), medjutim, zna i na tom planu fino odigrati (posljednja sezona u Caji, ona utakmica s Hrvatskom na proslom EP-u). Ako ne ide, on sebe sam cuva, na neki nacin. A opet, rijetko kada se desi da ima ispodprosjecan procenat suta (u normalnim nekim procentima). Kako god, postize 10+ poena, iz razloga sto trosi puno lopti, ima veliki kredibilitet (bila to u reprezentaciji ili u Caji, ili sad u NBA-uDANTES je napisao/la: Mirza je tip igrača koji ili da 6-7 poena ili pogađa iz tunela i daje 20-30... E sada takve igrače je dosta lako pročitati, zatvoriti a i Mirza sam zna podbaciti i dosta puta mu se desi...... Ne znam ko će kod Srbije dati više, možda Krstić, mada timski se tu igra, nikad ne znaš..... Takođe Bjelica nije baš star da sam rješava mečeve.... Dugo je do tekme uostalom..

Nisam bas imao vremena da pripremne tekme Srbije odgledam, tako da ne mogu reci nesto posebno. Kad se sve sagleda, samo se moze reci - Duda je Duda... Toliko otkaza, povreda, neocekivanih situacija, i opet sastaviti onakvu ekipu koja poredara Sloveniju 20+ razlika je stvarno zadivljujuce. Jeste prijateljska, ali se i u tim prijateljskim moze vidjeti jacina tima, dobre/slabe strane.
Opet, kao sto kazes, ima jos puno vremena do tekme, sta ce se sve do tada izdesavati. Jedva cekam da vidim kako ce kod nas sve to izgledati u ovim prijateljskim, puno stvari ce biti jasnije.
Izdržati, to je temelj vrline!
Danas igramo prvu protiv Gruzije,a sutra drugu jel tako?Hoce li biti danas makar statistika za pracenje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.