@Goalgetter
Nisam rekao da Štilić ne bi imao šanse, ali bi u najviše slučaja grijao klupu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Treći, i Alispahić je potpisao za Dinamo. Bilo bi odlično za Semira ali i za reprezentaciju da pređe u Borusiju. Makar onu iz GladbahaGoalgetter je napisao/la:Gladbach ostaje u ligi, mislim da ce nakon Lulica, ovo biti drugi transfer naseg reprezentativca.
Stilic je zaista "mozak" igrac samo da hoce preci u Bundesku da ga jos i fizicki nabriju pa da imamo pleja za narednih 10 god!!!
Kakvih 10 godina burazZa_raju je napisao/la:Stilic je zaista "mozak" igrac samo da hoce preci u Bundesku da ga jos i fizicki nabriju pa da imamo pleja za narednih 10 god!!!
Pa koji qurac onda zovu Štilića ako je identican ovim ostalima?? da glumi ikebanu na klupi, jelharishp je napisao/la:Bogami i Ibricic je odbijen od ''majcine sise'' pa samo hapicu dobja.Tako da ta prica odavno pada u vodu.
Izgleda da nikome ne moze u glavu uci.Da se ponekad i Pjanic i Miske naguraju u repci.A kamoli jos staviti jos jednog ili dvojicu skoro indenticnih igraca,pokraj ovih navedenih.
Pa sta to ima veze sto ima 23-24 god,na onoj poziciji i igraju najbolje kad predju 30 god ,tad iskustvo radi ono sto sirova snaga nemozeD.M.S.O. je napisao/la:Kakvih 10 godina burazZa_raju je napisao/la:Stilic je zaista "mozak" igrac samo da hoce preci u Bundesku da ga jos i fizicki nabriju pa da imamo pleja za narednih 10 god!!!Štilić ce u oktobru napuniti 24 godine...najbolje godine mu prolaze grijuci klupu i kod Ćire a evo i kod Papeta...niti jedan šupak nije pogurao tog momka vec su se prifatili Ibričića ko majcine sise, a da su mu dali bar jedno poluvrijeme da pokaže šta zna i da ga primjeti skauti preko repke, da upiše koji nastup za reprezentaciju, da skrene na sebe pažnju,da digne malo sebi cijenu ...sad bi odavno igrao u Bundesu.
Ma daj bježi ba Hare, zayebavaš i ti sad...nikad mu šanse nisu dali...dao mu Ćiro minut vremena protiv strašnog Omana, eto koliko mu vjeruju...a fol ga nešto pozivaju.harishp je napisao/la:Sira klupa,jaca ekipa.Eto koji kuvac
Vidi nesto,on mora biti prezadovoljan kad ga uopste pozivaju pored Misketa,Pjane,Ibre pa i MedonjeD.M.S.O. je napisao/la:Ma daj bježi ba Hare, zayebavaš i ti sad...nikad mu šanse nisu dali...dao mu Ćiro minut vremena protiv strašnog Omana, eto koliko mu vjeruju...a fol ga nešto pozivaju.harishp je napisao/la:Sira klupa,jaca ekipa.Eto koji kuvac
Hajd dobro kad tako kažešZa_raju je napisao/la:Vidi nesto,on mora biti prezadovoljan kad ga uopste pozivaju pored Misketa,Pjane,Ibre pa i MedonjeD.M.S.O. je napisao/la:Ma daj bježi ba Hare, zayebavaš i ti sad...nikad mu šanse nisu dali...dao mu Ćiro minut vremena protiv strašnog Omana, eto koliko mu vjeruju...a fol ga nešto pozivaju.harishp je napisao/la:Sira klupa,jaca ekipa.Eto koji kuvacZamisli srecu jednog Ljevakovca koji je "The Best" defanzivni vezni u Ceskoj Gambus ligi (proglasen prosle sezone) pa ga se nikad niko nije sjetio uopste a svi znamo kakva krpljenja imamo na toj poziciji (cast Rahimi ali je njemu 36-a) ali djaba nema covjek menadjera...
Mozda tu i lezi ta poenta.D.M.S.O. je napisao/la:Ma daj bježi ba Hare, zayebavaš i ti sad...nikad mu šanse nisu dali...dao mu Ćiro minut vremena protiv strašnog Omana, eto koliko mu vjeruju...a fol ga nešto pozivaju.harishp je napisao/la:Sira klupa,jaca ekipa.Eto koji kuvac
Nemoj mislti da ja imam nesto protiv Stile,naprotiv veliki sam postovalac njegove prefinjene tehnike ali sam malo i kritican prema fizickoj spremi...Sve u svemu on je jedini pravi nasljednik Misketa i to ce se pokazati za kratko vrijemeD.M.S.O. je napisao/la:Hajd dobro kad tako kažeš